Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Barrie

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor Barrie
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Barrie

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Barrie bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 80 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 11.03 - 18.03.2023
Voorbeeld auto
vanaf 80 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Chevrolet Sonic
7 Dagen van 11.03 - 18.03.2023
Voorbeeld auto
vanaf 91 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Nissan Versa
7 Dagen van 11.03 - 18.03.2023
Voorbeeld auto

Doelgroep: Belgische inwoners die op vakantie gaan naar Barrie

Voor de Belgen die hun vakantie plannen in Barrie biedt de stad een uniek avontuur met een vleugje Canadese charme. Leer de plaatselijke cultuur kennen en geniet van de prachtige landschappen die Barrie te bieden heeft.

Insider Tips

  • Bezoek Kempenfelt Bay voor prachtig uitzicht en watersportmogelijkheden
  • Probeer de lokale favoriet, de poutine, bij een van de vele eetgelegenheden

Auto Klasse Aanbevelingen

Barrie biedt een ruime keuze aan autoverhuur opties, van compacte auto's tot ruime SUV's. Kies een auto die past bij je behoeften en ontdek de stad in stijl.

Parkeren

Het parkeren in Barrie is over het algemeen goed geregeld met voldoende parkeergelegenheden in en rondom het stadscentrum. Let op eventuele parkeerregels om boetes te voorkomen.

Bezienswaardigheden

Ontdek de prachtige waterfront van Barrie, verken het MacLaren Art Centre en geniet van de natuur in Sunnidale Park. Er is genoeg te zien en te doen in deze levendige stad.

Brandstofprijzen

Actuele brandstofprijzen in Barrie kunnen fluctueren, maar gemiddeld liggen ze redelijk in lijn met Belgische prijzen. Houd rekening met de kosten bij het plannen van je reis.

Rijroutes

Plan je rijroutes in Barrie zorgvuldig, vooral als je de omgeving wilt verkennen. GPS-navigatie kan handig zijn om je weg te vinden in de uitgestrekte regio.

Snelheidslimieten

Houd je altijd aan de geldende snelheidslimieten in Barrie en omgeving om boetes en ongelukken te voorkomen. Wees bewust van de lokale verkeersregels.

Verkeersregels

Als bezoeker is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verkeersregels in Barrie. Let op bijzonderheden zoals het gebruik van richtingaanwijzers en voorrangssituaties.

Wijken

Elke wijk in Barrie heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden. Verken de verschillende wijken om een goed beeld te krijgen van de diversiteit van de stad.

Stranden

Ontspan aan de prachtige stranden van Barrie, zoals Centennial Beach en Johnson's Beach. Geniet van zon, zee en zand tijdens je verblijf in deze levendige stad.

Stad en Mensen

Maak kennis met de vriendelijke inwoners van Barrie en geniet van de bruisende sfeer in de stad. Ontdek de lokale cultuur en tradities tijdens je verblijf.

Luchthaven

De dichtstbijzijnde luchthaven bij Barrie is Toronto Pearson International Airport, gelegen op ongeveer 100 kilometer afstand. Plan je reis vanaf de luchthaven naar Barrie voor een vlotte start van je vakantie.

Treinstations

Barrie heeft geen eigen treinstation, maar je kunt gemakkelijk per trein reizen naar nabijgelegen steden zoals Toronto. Verken het openbaar vervoer netwerk voor handige verbindingen.

Haven

De haven van Barrie is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers en biedt prachtig uitzicht over het water. Maak een ontspannen wandeling langs de haven en geniet van de maritieme sfeer.

Omliggende Steden

Verken de omliggende steden van Barrie, zoals Orillia en Collingwood, voor meer avontuur en ontdekking. Elke stad heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden.

Klimaat

Het klimaat in Barrie varieert van warme zomers tot koude winters. Bereid je voor op de seizoensgebonden temperaturen en pas je kleding en activiteiten daarop aan.

Valuta

De valuta in Canada is de Canadese dollar (CAD). Zorg ervoor dat je voldoende lokale valuta bij je hebt voor onvoorziene uitgaven tijdens je verblijf in Barrie.

Seizoensevenementen

Barrie organiseert het hele jaar door diverse seizoensevenementen, variërend van zomerfestivals tot wintermarkten. Bekijk de lokale evenementenkalender voor leuke activiteiten tijdens je verblijf.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat