Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Centraal-Anatolië

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Centraal-Anatolië
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Centraal-Anatolië

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Huur een auto in Centraal-Anatolië

Danser Turkije

Centraal-Anatolië is qua oppervlakte het op één na grootste deel van Turkije. Het gebied van de regio is meer dan twee keer zo groot als Beieren. Dit vertegenwoordigt ongeveer een vijfde van het gehele Turkse grondgebied. Het gebied wordt voornamelijk gevormd door de natuur en is niet bewoond. De beste basisvoorwaarden voor een spannende road trip. Vergelijk de aanbiedingen online bij MietwagenCheck, boek uw huurauto en bespaar geld. Wilt u Turkije zelfstandig en individueel bezoeken?

Waar kan ik een voertuig huren in Centraal-Anatolië?

Welke verzekering moet ik afsluiten?

Verzekering voor huurauto's

U dient zich te informeren over de verschillende inclusieve diensten van de aanbiedingen voordat u boekt. Men dient zich tijdens elke rit met een gehuurde auto goed te verzekeren om grote schade te voorkomen. Vaak wijken aanbiedingen van hogere kwaliteit slechts enkele euro's af van aanbiedingen met lagere inclusieve diensten. Vaak worden deze dan op de dag van verhuur tegen veel hogere prijzen afgesloten. Het is daarom de moeite waard om te vergelijken. Met de zoekmachine en de filters op MietwagenCheck wordt het vergelijken eenvoudig gemaakt.

In principe raden wij alle klanten aan om de volgende verzekeringspakketten en -diensten te kiezen.

  • Een volledig omniumverzekering zonder eigen risico betekent dat u verzekerd bent tegen alle mogelijke schade. Bij elke storting moet een waarborgsom ter hoogte van het eigen risico worden betaald. Deze wordt door het verhuurstation bewaard in geval van schade. In het geval van een volledig omniumverzekering zonder eigen risico wordt u echter volledig vergoed.
  • Gratis kilometers betekent dat u zoveel kilometers kunt rijden als u wilt zonder extra kosten. Geweldig, hè?
  • Eerlijke brandstofregeling (vol/vol) betekent dat u de huurauto met een volle tank krijgt als u hem ophaalt en dat u hem met een volle tank moet inleveren als u hem inlevert. Dit betekent dat er geen extra servicekosten of te hoge benzineprijzen zijn bij de huurstations. Gewoon eerlijk!
  • Aansprakelijkheidsverzekering van minstens 1 miljoen euro - Vaak zijn de gedekte bedragen slechts wettelijke minimumbedragen. In het geval van lichamelijk letsel zijn deze bedragen vaak niet voldoende. Wij bevelen daarom een minimumbedrag van één miljoen euro aan.
  • Glas- en bandenverzekering - Vaak is schade aan ramen, glas en banden uitgesloten van de algemene omniumverzekering. Bent u van plan een reis naar afgelegen gebieden te maken? Zijn de wegen in het land van bestemming niet goed ontwikkeld? Dan raden wij een glas- en bandenverzekering aan.
  • Dakverzekering

Omgaan met voertuig - Taal

Verschillende talen

In Turkije wordt in toeristische gebieden vaak Engels of zelfs Duits gesproken. Anatolië is echter nogal landelijk, dus communicatie kan moeilijk zijn. Hier zijn enkele taaltips voor uw huurauto tour in Turkije. Zelfs als het tot taalproblemen kan komen, hoeft niemand bang te zijn om in de steek gelaten te worden. De mensen van Anatolië staan bekend om hun hulpvaardigheid en gastvrijheid. Bovendien heeft u geen internationaal rijbewijs nodig voor alle verhuur in Turkije, want het Duitse kaart rijbewijs is volledig voldoende.

Duits Turks
Howdy! Merhaba
Ta! Teşekkürler!
Tot ziens! Peetvader!
Autoverhuurbedrijf oto kiralama istasyonu
Parkeergarage park
Snelheidsregeling radar
Politie polis
Autohuur araç kiralama
Snelweg otoyol
Waarborgsom Kapora

Tips voor het huren

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het huren van een huurauto. Hier vindt u enkele tips voor uw volgende verhuur.

  • Bij het huren op de luchthaven - Wilt u de huurauto direct in het terminalgebouw ophalen of kan het station buiten staan.
  • Bij het huren op de luchthaven - Als u huurt op een station buiten de luchthaven, brengt een shuttledienst u gratis naar de autoverhuur.
  • Wat voor brandstofvoorziening heb je geboekt? Controleer het tankniveau volgens de huurvoorwaarden.
  • Is er schade of vervuiling van de huurauto? Spreek de verhuurder rechtstreeks in de zaak.
  • De storting moet meestal worden gedaan in de vorm van een creditcard bij de acceptatie.
  • Ben je niet alleen op reis? De tweede of derde bestuurder moet worden geregistreerd bij de reservering of bij de acceptatie van de huurauto.

Wat kan ik in Anatolië doen met de huurauto?

Marsinstad

Marsinstad

Turkije is een interessante vakantiebestemming voor bijna alle Duitsers. Of het nu gaat om het strand in Antalya of om sightseeing in Istanbul - Turkije is zeker een spannende vakantiebestemming. Veel bezienswaardigheden, die helaas veel te onopgemerkt blijven, bevinden zich in Anatolië. Als u met de huurauto zelfstandig wilt reizen, is dit geen probleem. Een dergelijke reis vereist echter veel planning vooraf. De gebieden zijn niet zo ontwikkeld als de infrastructuur aan de zuidkust van het land of in de grote steden. De levensstandaard van de plattelandsbevolking is ook veel lager. Als de voorbereidingen zijn getroffen en de geschikte huurauto door MietwagenCheck is geboekt, staat niets de reis meer in de weg. Wat je dan in Anatolië kunt doen, zie je hier.

Begin in de hoofdstad: Ankara
Ankara, kasteel

Ankara, kasteel

Ankara is de hoofdstad van Turkije met meer dan vijf miljoen inwoners en kan uitstekend met een huurauto worden verkend. Het ligt in het midden van Centraal-Anatolië en is de tweede grootste metropool van het land. Het is dus goedkoop en gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig vanuit Duitsland. Breng twee dagen door in de stad voordat u begint met uw huurauto tour vanaf hier.

Cappadocië

Vanuit Ankara kunt u dit gebied in iets minder dan drie uur bereiken met uw huurauto. Het is het meest bezochte gebied in Centraal-Anatolië en is een sprookjesachtig landschap met grotten, heteluchtballonnen en vulkanische landvliegtuigen. De beroemdste plek in de regio is het Göreme National Park. Er zijn hier veel unieke grotten. De ondergrondse steden Kaymakli en Derinkuyu zijn ook niets om mee te vergelijken.

Cappadocië, heteluchtballonnen

Cappadocië, heteluchtballonnen

Cappadocië, grotten

Cappadocië, grotten

Verdere bezienswaardigheden

Er is nog veel meer te zien in Anatolië. Naast de hoogtepunten zijn enkele van de volgende plaatsen ook niet te missen tijdens uw huurauto tour! Veel plezier in Turkije met uw huurauto.

  • Konya
  • Afyonkarasihar
  • Kayseri

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat