Huurauto Eastbourne

Autoverhuur Eastbourne

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Rijd door de zonnige stad Eastbourne met de huurauto

Eastbourne-pier

Eastbourne is de zonnigste plaats in het Verenigd Koninkrijk. Als u een reis door Engeland wilt maken, is het zeker de moeite waard om Eastbourne te bezoeken. Het landschap is er ongelooflijk mooi en biedt ook veel te verkennen. Deze stad is perfect om te ontspannen en te kijken. Hier kunt u perfect wandelen langs het strand. Met een huurauto kunt u meer dan alleen het strand ontdekken, naar de klifkust "Seven Sisters" rijden en langs de kliffen lopen. Met een huurauto kunt u overal gemakkelijk en flexibel in uw eentje komen.

Boek een huurauto voor Eastbourne vanaf huisMenu-Entry

Gezicht op Eastbourne

Huur een auto via ons vergelijkingsportal. Boek eenvoudigweg online een auto vanuit het comfort van uw huis voor uw comfortabele reis door Eastbourne. Allereerst geeft u de gewenste locatie aan waar u de huurauto wilt ophalen en inleveren. Daarna voert u de juiste reisperiode in waarin u de huurauto nodig heeft. Als je dit allemaal hebt gedaan, begin dan met zoeken. Sommige mogelijke resultaten worden al weergegeven. Daarna hoeft u alleen nog maar de kenmerken van de huurauto te filteren die voor u nodig zijn. Aan de ene kant geeft u aan met hoeveel personen u reist, zodat u een geschikte voertuiggrootte kunt vinden. Selecteer vervolgens de voertuigcategorie en kenmerken, zoals in het onderstaande voorbeeld. Tot slot kunt u de diensten inclusief en verzekeringen uitfilteren of eenvoudig kiezen voor een van onze drie servicepakketten.

Voertuigcategorieën Kenmerken van het voertuig
Kleine auto Airconditioning
Compacte klasse 4-5 deuren
Middenklasse Automatisch
terreinwagen (SUV) Handmatig schakelen
stationwagon / minibus Vierwielaandrijving
Converteerbare Diesel
Luxe auto's Elektrische aandrijving

Rijdt afwisselend

Met de zogenaamde extra bestuurdersmogelijkheid kunt u de afstanden die u met de huurauto aflegt, delen met één van uw reisgenoten. Als u alleen reist, is deze optie niet echt een voordeel voor u. Als u echter met iemand reist die ook een rijbewijs heeft, kunt u deze persoon als extra bestuurder toevoegen, zodat u om beurten kunt rijden, wat uw vakantie nog ontspannender maakt. De afgesloten verzekeringen worden automatisch overgedragen aan de extra bestuurder. Als een andere persoon de huurauto rijdt zonder als extra bestuurder te worden vermeld, vervallen alle verzekeringspolissen voor deze persoon!

Strand en huizen in Eastbourne
Haven van Eastbourne

Creditcard, borg & eenrichtingsverhuur

In ieder geval moet u ervoor zorgen dat u geen huurauto kunt boeken zonder creditcard, omdat dit nodig is voor de borg. Het is belangrijk dat de naam van de bestuurder en de naam van de eigenaar van de creditcard identiek zijn, anders krijgt u geen huurauto. U moet ook genoeg geld op uw creditcard hebben om een bepaald bedrag in te houden of te blokkeren van de storting. Dit bedrag wordt uiteraard terugbetaald na inlevering van de huurauto.
De eenrichtingsverhuur is niet alleen de moeite waard voor een roadtrip, maar ook voor een ontspannen verkenningsvakantie. Als u meerdere steden tegelijk wilt verkennen, is de eenrichtingsverhuur zeker de moeite waard voor u. Op deze manier kunt u meerdere steden verlaten en hoeft u niet de hele afstand terug te rijden om de huurauto in te leveren. U geeft dus gewoon twee verschillende locaties op als ophaal- en terugbrengstations.

Ontdek EastbourneMenu-Entry

Zeven Zusters Eastbourne

Zeven Zusters Eastbourne

 • Eastbourne-pier
 • Toren Kunstgalerie
 • Strandkop
 • Pevensey Kasteel
 • Observatorium Wetenschapscentrum
 • Eastbourne Redoubt (defensieve vesting)
 • Devonshire Park Tennis

Temperaturen en weer in EastbourneMenu-Entry

Groot-Brittannië staat bekend om zijn nogal slechte weer. De meeste mensen denken aan kou en regen als ze aan Groot-Brittannië denken. Eastbourne, daarentegen, staat bekend om de zon. De stad zou een van de zonnigste steden van Engeland zijn. De temperaturen zijn al vrij hoog in vergelijking met de temperaturen in Noord-Europa. In de zomer bereikt de stad een temperatuur van 21°C en in de winter tot 8°C. Maar deze temperaturen zijn de maximumtemperaturen, dus het kan in ieder geval kouder worden. De regen houdt daarentegen nooit op, maar dat geldt zeker niet alleen voor Eastbourne. In januari werden gemiddeld 12 dagen regen geteld en in juli slechts 6 dagen. Dus als de regen en het koude klimaat u niet storen, kunt u het hoogseizoen vermijden en in de winter naar Eastbourne reizen. Wij wensen u een aangenaam verblijf in Eastbourne!

Eastbourne-strand
Eastbourne College
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders