Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Federico García Lorca Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 3 beoordelingen voor de Federico García Lorca Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Federico García Lorca Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Federico García Lorca Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Peugeot 108
10 Dagen van 10.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 10.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 10.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto

De winter is ook een populaire tijd voor toeristen om Spanje te bezoeken. Met een huurauto heeft u het grote voordeel dat u flexibel en ook comfortabel onderweg bent. Vooral in Andalusië zijn de temperaturen in de wintermaanden nog aangenaam. Geniet van de sfeer in het zuiden van Spanje en verheug u op een ontspannen vakantie met tapas, wijn en flamenco.

autoverhuur op Granada-Jaén Luchthaven (GRX)

Een huurauto ophalen op de luchthaven GRX

Een huurauto ophalen op de luchthaven GRX

Als u landt op de luchthaven Granada-Jaén (GRX), kunt u het beste meteen na de landing een huurauto nemen om vanaf het begin mobiel te zijn. De luchthaven Granada-Jaén ligt op ongeveer 16 km van Granada en 64 km van Jaén. U kunt uw gewenste huurauto het beste van tevoren online reserveren. Op MietwagenCheck kunt u de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven vergelijken en de goedkoopste prijs boeken. Verheug u op een onvergetelijke vakantie met uw huurauto in Granada en omgeving.

Interessante feiten over Granada-Jaén Luchthaven

  • IATA-Code: GRX
  • Officiële naam: Aeropuerto de Federico García Lorca Granada-Jaén
  • Opening: 1972
  • Terminals: 1
  • Jaarlijks aantal passagiers: 1.252.000

Betoverende lente en herfst in Granada

Wandelliefhebbers worden naar Granada getrokken in de lente- en herfstmaanden. Het zuiden van Spanje is bijzonder mooi in deze tijd van het jaar. Met een huurauto kunt u op elk moment flexibel en onafhankelijk reizen en uw eigen wandelroutes kiezen voor uw perfecte lente en herfst. De temperaturen in de lente en de herfst zijn aangenaam warm, maar niet te heet. Op die manier kunt u lange wandelingen maken of andere activiteiten in en rond Granada ondernemen. Verheug u op een ontspannende vakantie in Granada in de herfst of de lente.

Haal uw huurauto direct op de luchthaven van Granada op

Vliegtuigen op tarmac

Een huurauto ophalen op de luchthaven

Elk gevestigd autoverhuurbedrijf is vertegenwoordigd op de luchthaven Granada-Jaén (GRX). Zoek ze in de aankomsthal en volg de borden. De huurauto wordt binnen korte tijd overgedragen als u al van tevoren op ons portaal heeft geboekt. Het enige wat u aan het loket hoeft te doen, is een paar documenten invullen en uw vakantie kan beginnen.

Met een huurauto naar de populairste bezienswaardigheden in en rond Granada

Alhambra

Een van de beroemdste bezienswaardigheden in Granada is het Alhambra, dat boven Granada uittorent op een heuvel. Het fort diende als residentie voor verschillende islamitische heersers en is nu een populaire toeristische bestemming. Parkeer uw huurauto en ga op ontdekking in het Alhambra en het museum.

Alhambra in Granada

Alhambra

Alhambra in Granada

Sierlijke zuilen in het Alhambra

Granada Centrum

Het is het beste om de huurauto een tijdje te laten staan en Granada te voet te verkennen. Begin bijvoorbeeld bij de kathedraal van Granada, die trots boven alle getuigen van de Moorse aanwezigheid uitsteekt. Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan de door de Jezuïeten gebouwde universiteit in de buurt van het klooster van Saint-Jerome, voordat u verder gaat naar de universiteitscampus met het observatorium. Het klooster van La Cartuja zou ook op de agenda moeten staan tijdens een rondleiding door Granada. Dit zal u een relatief snel overzicht geven van Granada

Korte trip naar Jaén

Met een huurauto bent u vanaf de luchthaven Granada-Jaén relatief snel in Jaén . Hier kunt u de huurauto achterlaten en te voet op ontdekkingstocht gaan. Bezoek bijvoorbeeld de Catedral de la Asuncion de la Virgen of het Castillo de Santa Catalina. Als u meer een natuurliefhebber bent, dan moet u de omgeving van Jaén met uw huurauto verkennen. Hier vindt u vele mooie wandelpaden.

Dit is wat u moet overwegen als u een huurauto boektMenu-Entry

Bij het boeken van de juiste huurauto in Granada-Jaén Luchthaven, is het gemakkelijk om het overzicht te verliezen over wat u zoekt. Om ervoor te zorgen dat dit u niet overkomt, leggen wij hieronder alles uit wat u moet weten over het boeken van een huurauto:

Het juiste model

De juiste huurauto kiezen

De juiste huurauto kiezen

Op ons portaal hebt u de keuze tussen veel verschillende voertuigklassen en modellen huurauto's. Of u nu veel ruimte nodig heeft, off-road wilt gaan of gewoon van A naar B wilt met uw huurauto - op MietwagenCheck is er voor elke gelegenheid een geschikte huurauto. Kies uit kleine auto's, SUV, minivans, cabrio's, luxe auto's en nog veel meer. Bij ons blijft geen wens onvervuld. Op Granada-Jaén Vliegveld heeft u de ruimste keuze aan autohuur modellen en profiteert u van lage prijzen van de autoverhuur bedrijven.

Autoverzekering

Wij raden onze klanten altijd aan een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Zo komt u, zelfs in geval van schade, niet voor extra kosten te staan. Wie wil er immers op vakantie tijd verspillen aan zorgen over verzekeringen?

De optie extra bestuurder

Meer plezier dankzij de extra bestuurdersoptie

Meer plezier dankzij de extra bestuurdersoptie

Reist u niet alleen, maar met vrienden of uw partner naar Spanje, dan is de optie extra chauffeur de moeite waard. Dit betekent dat een extra bestuurder wordt opgegeven bij het autoverhuurbedrijf en dat u de route kunt delen. Zo kan iedereen ontspannen en van het uitzicht genieten. Zorg ervoor dat u het rijbewijs en de identiteitskaart van elke extra bestuurder toont, zodat ook zij in de verzekeringsdekking zijn opgenomen.

Veel plezier en een veilige reis!

Enkele reis verhuur: Autotocht met een huurauto vanuit Granada

Als u niet op één plaats wilt blijven, maar zoveel mogelijk van Spanje wilt zien, is een enkele reis huren misschien een optie. Dit betekent dat u de huurauto ophaalt op de luchthaven Granada-Jaén en inlevert in bijvoorbeeld Barcelona of Madrid. Op die manier kunt u een opwindende road trip maken en zoveel steden verkennen als u wilt. Hieronder hebben wij een route vanuit Granada voor u samengesteld:

Start Bestemming Afstand per huurauto
Luchthaven GRX Malaga 112 km
Malaga Madrid 530 km
Madrid Valencia 356 km
Valencia Barcelona 350 km
Madrid bij zonsondergang

Madrid bij zonsondergang

Uitzicht op Valencia

Uitzicht op Valencia

Reis naar Barcelona

Reis naar Barcelona

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat