Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Frank País Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor de Frank País Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Frank País Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Frank País Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 96 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Geely CK 5dr A/C
14 Dagen van 31.07 - 14.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 103 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Peugeot 301 4dr A/C
14 Dagen van 31.07 - 14.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 123 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. BYD S6 5dr A/C
14 Dagen van 31.07 - 14.08.2024
Voorbeeld auto

Vliegt u in de zomer naar Holguín en bent u nog op zoek naar de juiste huurauto? Boek een goedkope huurauto op Holguín Luchthaven en haal nog meer uit uw Cuba reis. Het originele en traditionele Cuba wacht op u in Holguín. Met een huurauto in Cuba bent u altijd flexibel onderweg en kunt u snel naar de droomstranden van het land rijden. Rijd langs de koloniale gebouwen naar de met palmbomen omzoomde droomstranden. Op MietwagenCheck kunt u snel en gemakkelijk een overzicht krijgen van de beste huurauto aanbiedingen op Holguín Luchthaven.

Boek een huurauto op Holguin Airport deze winter

Cuba per huurauto

Cuba en de stad Holguin worden beschouwd als een absolute droombestemming onder zonaanbidders. Onmiddellijk na aankomst op Holguin Airport (HOG), wordt u begroet door de Cubaanse zon en de gemakkelijke manier van leven. De stad is bijzonder gemakkelijk te verkennen met uw eigen huurauto. U moet vooral het komende seizoen gebruiken om Cuba met een huurauto te ontdekken. Aangezien het land zwaar getroffen werd door de Coronapandemie, was reizen de laatste maanden niet mogelijk. Vanaf deze winter zal Cuba echter weer open zijn voor toeristen. Kijk uit naar een reis naar het Caribisch gebied deze winter en boek vandaag nog de juiste huurauto voor uw vakantie.

Wanneer is de beste tijd om naar Cuba te reizen voor een vakantie?

De wintermaanden worden beschouwd als de ideale tijd om naar Cuba te reizen. Van november tot april is er een droog seizoen en valt er dus de minste regen op het Caribische droomeiland. U landt in het oosten van het land op Holguin airport (HOG) en wilt Holguin en andere plaatsen in Cuba per huurauto verkennen? Dan is het raadzaam om uw huurauto op de luchthaven online te reserveren bij een van de weinige autoverhuurbedrijven, want het aanbod van huurauto's is uiterst beperkt en het is vaak bijna onmogelijk om bij aankomst een auto te huren. Vergelijk daarom de huurauto's die op de luchthaven beschikbaar zijn voordat u aan uw reis begint met MietwagenCheck en kies de huurauto die aan uw eisen voldoet, van een wendbare kleine auto tot een terreinwagen/SUV. Cuba wordt steeds populairder en makkelijker te bereizen. Overweeg daarom vandaag nog een auto te huren om dit ongerepte en unieke Caribische land te verkennen. Westerse, moderne invloeden zul je hier niet vinden, maar in plaats daarvan kun je veel salsamuziek verwachten, vriendelijke locals met wie je zowel in het Spaans als met handen en voeten kunt communiceren, en veel zon.

Muziek in Cuba
Cultuur in Cuba

Waar is het autoverhuurpunt op de luchthaven van Holguin?

Auto ophalen zeer gemakkelijk op Holguin luchthaven

Auto ophalen is gemakkelijk op Holguin luchthaven

Bij aankomst op de luchthaven van Holguin bereikt u de kantoren van de autoverhuurbedrijven ofwel in de aankomstterminal, nadat u door de douane bent geklaard, ofwel buiten de parkeerterreinen. In beide gevallen bent u slechts een paar minuten lopen verwijderd van uw droomreis door het Caribische land.

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de luchthaven van Holguín?

iconische klassieke auto's in Cuba

Iconische klassieke auto's in Cuba

Tot nu toe zult u het moeten doen zonder het aanbod van de anders wereldwijde autoverhuurbedrijven in Cuba of op de luchthaven van Holguin. Het is echter mogelijk een auto te huren bij een van de volgende autoverhuurbedrijven, waarbij u moet letten op de verzekeringsvoordelen, aangezien deze soms niet bij de prijzen zijn inbegrepen en per dag apart in rekening worden gebracht.

De volgende autoverhuurbedrijven zijn momenteel gevestigd op de luchthaven:

  • Cubacar
  • Havanautos
  • Rex
  • TUI Auto's
  • Via Rent-a-Car Transgaviota

Kan ik mijn auto op de luchthaven van Holguin volgooien voordat ik hem inlever?

Selecteer de tankregeling Vol/Vol

Kies de optie vol/vol tanken

Aangezien er geen benzinestation is op de luchthaven van Holguin, is het raadzaam uw huurauto te tanken bij het benzinestation"La Curva" in Holguin op de terugweg naar de luchthaven, dat buiten de stad ligt aan de Carretera Central.

Onze tip: Door de soms grote vraag en het occasionele gebrek aan brandstof kunnen er wachtrijen ontstaan, dus probeer uw auto niet op het laatste moment voor uw terugvlucht te tanken als u een huurauto met een eerlijke tankregeling hebt gekozen.

Autoverhuur in Holguin Luchthaven (HOG) - De beste stranden

Playa Esmeralda in Holguin

Playa Esmeralda in Holguin

Holguin, Cuba's op twee na grootste stad qua inwonertal, is met een huurauto in slechts 17 minuten te bereiken, zodat u de tijd heeft om te ontspannen en te acclimatiseren na uw langeafstandsvlucht. Bezoek het Natuurhistorisch Museum, breng een bezoek aan de kathedraal uit 1720 of beklim de 450 treden van de plaatselijke berg, Loma de la Cruz, en geniet van het uitzicht over de stad.

Als u een rondreis over het eiland vanuit Holguin plant, hebben wij hieronder een aantal kilometerafstanden samengesteld die nuttig kunnen zijn bij het plannen van uw reis:

Autoverhuur bestemmingen van Holguin Luchthaven (HOG)

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven HOG Reistijd
Centrum Holguin 13,6 km 17 minuten
Santiago de Cuba 100 km 1 uur 38 minuten
Las Tunas 80,9 km 1 uur en 18 minuten.
Havana 746 km 9 uur. 1 min.
Trinidad 459 km 6 uur. 29 minuten

Van de huurauto op de luchthaven van Holguin naar het centrum van de stad

Als u van tevoren al een auto heeft gehuurd om Cuba te verkennen, dan heeft u een zeer goede keuze gemaakt, aangezien de luchthaven geen openbaar vervoer verbindingen heeft en u anders afhankelijk zult zijn van een taxi of de pendelbus vanaf uw hotel.

Holguin luchthaven - alle informatie in één oogopslag

Hoewel de luchthaven van Holguin vrij overzichtelijk is, vindt u er alle voorzieningen om uw verblijf wat comfortabeler te maken. In de aankomstzone vindt u telefoons en wisselkantoren en in de vertrekzone vindt u verschillende restaurants en winkels, evenals een VIP lounge. U zult het momenteel echter moeten stellen zonder bagageopslag, gratis internettoegang of babyverzorgingsruimtes.

Huurauto op Holguin Luchthaven - Rondreis in het Caribisch gebied

Boven de daken van Santiago de Cuba

Boven de daken van Santiago de Cuba

Fantastische stranden, kristalhelder water, warme ritmes en de gemoedelijke aard van de Cubanen geven Cuba een heel bijzondere charme die bijna geen enkele bezoeker kan weerstaan, en daarom zou het zonde zijn om uw verblijf maar op één plaats door te brengen. Waarom maakt u geen rondreis in het zuiden van Cuba met uw huurauto en geniet u niet van het fantastische uitzicht vanaf La Gran Piedra, de grote rots in het nationale park bij Santiago de Cuba, maakt u geen stop bij het gigantische Revolution Plaza en laat u zich betoveren door de basiliek in El Cobre.

Meer droomstranden in Varadero

Meer droomstranden in Varadero

Maar een rondreis per huurauto naar het noorden, tot aan Havana, heeft ook zijn charmes. Natuurliefhebbers zullen vooral genieten van het mangrovebos, Laguna La Redonda, nabij Moron, en een bezoek aan de El Nicho waterval moet zeker op uw to-do lijst staan. U kunt een heel bijzonder hoogtepunt aan uw Cubaanse reis toevoegen met een bezoek aan de Bellamar Grotten in Matanzas, en een avondbezoek aan het Plaza de la Catedral in Havana heeft iets heel speciaals dat u niet mag missen.

Driveboo Tip:

Onze tip: Houd er rekening mee dat u in Cuba niet met Amerikaanse creditcards kunt betalen en dat de meeste autoverhuurbedrijven niet toestaan dat u de huurauto bij een ander verhuurstation inlevert, dus u zult terug moeten naar het beginpunt van de reis. We hebben ook een aantal andere zeer nuttige tips over Cuba voor u verzameld in onze blog.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat