Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Gütersloh

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Gütersloh
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Gütersloh

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Gütersloh bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
4 Dagen van 17.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
4 Dagen van 17.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 17.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto

Rijden door Gütersloh met een huurauto

Kasteel Rheda bij Gütersloh

Naar kasteel Rheda bij Gütersloh

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Gütersloh in NRW is een populaire bestemming. Met een huurauto haalt u het meeste uit uw stedentrip. MietwagenCheck geeft u de mogelijkheid om het huurauto aanbod te vergelijken van alle autoverhuur bedrijven in Gütersloh en maakt het zo makkelijk mogelijk om een auto te huren in Gütersloh. Boek gewoon online vanuit het comfort van uw eigen huis. Gütersloh, het mooie stadje ten zuidwesten van het Teutoburger Woud, wordt door zijn inwoners ook wel liefkozend "Gütsel" genoemd. De stad scoort met zijn mooie oude binnenstad en een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Natuurliefhebbers zullen zich hier zeker thuis voelen. Profiteer van extra diensten zoals eenrichtingsverhuur, kinderzitjes of navigatiesystemen en begin uw vakantie ontspannen. Op MietwagenCheck kunt u uw reis speciaal individueel boeken. U kunt kiezen tussen onze populaire filters en alles boeken wat voor u relevant is. Maar wij helpen u ook graag met onze kant-en-klare dienstenpakketten.

De beste aanbiedingen voor autoverhuur in Gütersloh

Pick up op een nabijgelegen luchthaven

Pick up op een nabijgelegen luchthaven

Er zijn ook tal van autoverhuurbedrijven die op u wachten in de stad Gütersloh. Maar als u met het vliegtuig reist, kunt u natuurlijk ook een auto huren op de luchthavens Münster/Osnabrück (FMO), Hannover (HAJ) of Dortmund (DTM). Het is de moeite waard te vergelijken, want op de luchthavens kunt u vaak van een lagere prijs profiteren, omdat de concurrentie groter is. In elk geval profiteert u van de langere openingstijden op een luchthaven en hebt u in de meeste gevallen ook een ruimere keuze uit cabrio's, sportwagens of SUV's.

Voordelen van luchthaven autohuur:

  • goedkope huurauto aanbiedingen
  • langere openingstijden
  • grotere selectie van voertuigen

Gratis parkeren in Gütersloh

Gratis parkeren kan bij het station

Gratis parkeren kan bij het treinstation

Waar kan ik gratis parkeren in Gütersloh? De enige gratis parkeerplaats bevindt zich bij het treinstation en telt 59 plaatsen. Aangezien er in Gütersloh echter verschillende parkeergarages zijn waar u uw auto voor slechts één euro per uur kunt parkeren, moet het geen probleem zijn om goedkope parkeerplaatsen te vinden. Hier kunt u uw auto bijzonder veilig parkeren.

Duitsland's maximum snelheden

Road Maximum snelheid
In steden 50 km/h
Buiten de stad 100 km/h
Autosnelwegen 130 km/h (aanbevolen snelheid)

De optimale verzekering voor uw huurauto in Gütersloh

Veilig de weg op met een uitgebreide verzekering

Veilig de weg op met een uitgebreide verzekering

Bij een huurauto maakt het niet uit in welk land u uw voertuig huurt. Voor uw bescherming moet u altijd kiezen voor een "volledig omniumverzekering zonder eigen risico" . Voorts is het ook raadzaam het bedrag van de aansprakelijkheidsdekking te controleren, die ten minste een schadebedrag van een miljoen euro moet omvatten. In het beste geval moet u zelfs opteren voor een verzekerde som van 7,5 miljoen EUR.

Moet ik een hogere borg betalen in Gütersloh?

De borg stelt de huurauto veilig

De borg verzekert het autoverhuurbedrijf

Alle autoverhuurbedrijven vragen een borgsom. Het bedrag van de waarborg varieert van autoverhuurbedrijf tot autoverhuurbedrijf, afhankelijk van het type voertuig. Indien de huurauto zonder schade wordt ingeleverd, wordt de eerder ingehouden borg uiteraard terugbetaald. De borgsom is een goede indicator voor gerenommeerde autoverhuurbedrijven. Op MietwagenCheck zijn al onze partners zorgvuldig geselecteerd. De borgsom kan gemakkelijk met een creditcard worden betaald en kan in uitzonderlijke gevallen ook contant worden voldaan.

De optie extra bestuurder voor uw huurauto in Gütersloh

Als u tijdens uw verblijf in Gütersloh iets van de stad en het landschap wilt zien, doet u er goed aan een extra bestuurder voor uw huurauto te boeken. Met een extra bestuurder kunt u achterover leunen en ontspannen. Uw bijrijder geniet volledige verzekeringsdekking. Bij veel aanbiedingen op ons portaal is de extra bestuurder al bij de prijs inbegrepen.

De beste tijd om naar Gütersloh te reizen

Wanneer is een reis naar Gütersloh de moeite waard? Een bezoek aan Gütersloh is het hele jaar door interessant, want op elk moment van het jaar kunt u in de stad wel iets spannends verwachten. In de koudere seizoenen kunt u verschillende musea bezoeken. Bij goed weer is een bezoek aan het Teutoburgerwoud een goed idee. Dit ligt op een steenworp afstand van Gütersloh. Reserveer uw huurauto voor Gütersloh vandaag nog en zie voor uzelf. De stad en haar omgeving zullen u betoveren.

Ontdek Gütersloh en omgeving met een huurauto

Liefhebbers van locomotieven, jong en oud, komen gegarandeerd aan hun trekken tijdens een ritje met de kleine stoomtrein van Mühlenstroth. Ook aan kinderen wordt gedacht in EllyLand, een avonturenspeeltuin voor kinderen tussen drie en zes jaar. Anderzijds kunt u een inzicht krijgen in de 100-jarige geschiedenis van de wasmachine in het Miele Museum, waar u ook enkele zeldzame tweewielers van het bedrijf kunt verwachten.

Speciale hoogtepunten in Gütersloh:

  • de Botanische Tuin
  • het stedelijk museum van Gütersloh
  • het Miele Museum
  • de klimtuin van 3.000 m²
  • de vrijetijds- en avonturenpool "Die Welle

Uitstapjes met een huurauto in de omgeving van Gütersloh

Huur een auto in Gütersloh en verken de nabije en verdere omgeving van Gütersloh! Hieronder hebben wij de meest interessante excursiebestemmingen in de omgeving op een rijtje gezet

Excursiebestemmingen van Gütersloh Afstand per huurauto Tijd
Benedictijner klooster Herzebrock 13 km 21 min
Kasteel Rheda 27 km 21 min
Archeologisch openluchtmuseum Oerlinghausen 27 km 28 min
Groeve Versmold 28 km 35 min
Safaripark Holte-Stukenbrock 36 km 30 min.

Kijk uit naar vakwerkhuizen, kastelen en puur natuur! Maak met uw huurauto uitstapjes in de omgeving en bezoek het Benedictijner klooster van Herzebrock. Ook het safaripark in Holte-Stukenbrock, waar zo'n 600 dieren en 20 attracties op u wachten, is elke reis waard. Heb je nog een beetje tijd? Dan gaat u met uw huurauto richting Warendorf. De stad van het paard, waar de volbloedhengsten van de staatsstoeterij Nordrhein-Westfalen op u wachten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat