Huurauto Kigali

Huurauto Kigali

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Huur een auto in Kigali

Kigali

Rwanda is een land in Oost-Afrika. Qua oppervlakte is de staat slechts iets groter dan de deelstaat Hessen. Toch wonen er meer dan 12 miljoen mensen in Rwanda, waarvan bijna 900.000 Kigali. Dit maakt Kigali niet alleen de hoofdstad, maar ook verreweg de grootste stad van het land. De op een na grootste stad is Gisenyi met slechts 120.000 inwoners. Kigali stad is centraal gelegen in het centrum van het land. Daarom zijn bijna alle bestemmingen gemakkelijk en snel te bereiken met een huurauto. De hoofdstad is daarom een ideaal vertrekpunt voor een rondrit of dag- en weekendtrip met een huurauto naar andere regio's van het land.

Sinds 2014 hebben Duitse burgers een visum nodig om Duitsland binnen te komen. Dit kan direct op de luchthaven worden georganiseerd of gemakkelijk vooraf als e-Visa.

Met het vliegtuig naar Kigali

Vrouw in een vliegtuig

In Rwanda is er een zeer belangrijke luchthaven die de mensen van het land met de wereld verbindt. De Kigali International Airport - KGL ligt slechts ongeveer 12 kilometer buiten de stad en wordt bediend door verschillende luchtvaartmaatschappijen uit Europa en de wereld. Een aanzienlijk aantal vluchten wordt uitgevoerd door South African Airways. Vanuit Duitsland worden veel vluchten uitgevoerd met een tussenstop in Ethiopië, Addis Abeba. Als u van plan bent om andere landen te bezoeken tijdens uw reis, is het ook mogelijk om eerst een directe vlucht naar Nairobi in Kenia te nemen en daarna de bus naar Rwanda te nemen.

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit Duitsland met een tussenlanding naar Rwanda.

luchtvaartmaatschappij Tussenstop in
KLM luchtvaartmaatschappijen Amsterdam
Turkish Airlines Istanboel
Brussels Airlines Brussel
Ethiopische luchtwegen Addis Abeba

Kigali-stad - Huur een auto

Rwanda Vlag

Rwanda Vlag

De hoofdstad is een goed uitgangspunt voor uw reis naar Rwanda. Alle steden, natuurparken en andere zaken zijn binnen handbereik. Wat kan ik doen in Kigali? U moet zeker een paar dagen de tijd hebben om de stad te verkennen. U kunt zich verheugen op verschillende kunst- en cultuurinstellingen. Voorbeelden van hoe u uw tijd in de hoofdstad wilt doorbrengen zijn het Inema Arty Center Kigali of het Kigali Memorial Center.

Ontdek Rwanda met een huurauto

Ontdek bezienswaardigheden, rijd door Kigali - zo ziet een geweldige huurauto tour in Rwanda er uit. U kunt een goedkope auto huren voor Kigali door de prijzen van autohuur online te vergelijken voor uw reis. Zo kunt u gemakkelijk uw hotel bereiken en nu al de eerste hoogtepunten en bezienswaardigheden van de stad ontdekken. De staat van de wegen in Rwanda is relatief goed. Alle belangrijke routes zijn geasfalteerd en het land is relatief klein. Maar men moet bij de reisplanning niet vergeten dat er aanzienlijke hoogteverschillen zijn tussen de individuele plaatsen. Hierdoor kan een afstand van 100 kilometer vaak wel drie uur in beslag nemen. Vergeleken met andere Afrikaanse landen is een huurauto tour in Rwanda echter een eenvoudige zaak. Vanuit Kigali kunt u niet alleen de bezienswaardigheden in de stad bereiken, maar ook alle andere plaatsen.

Hier ziet u enkele van de belangrijkste routes in het land met de afstand tot de hoofdstad Kigali.

ligging verwijdering reistijd
butare 133 km 2 uur 55 min. 55 min.
Nyungwe Woud 219 km 4 uur 30 min.
Kibuye, Kivumeer Kivumeer 134 km 3 uur
Vulkaan Nationaal Park 113 km 2 uur 30 min.
Kigali Luchthaven 7 km 15 min
Nyungwe Nationaal Park, Rwanda

Nyungwe Nationaal Park, Rwanda

Meer van Kivu, Rwanda

Meer van Kivu, Rwanda

Tips voor het huren

Bij het huren van een auto in Rwanda raden wij u aan om op twee belangrijke zaken te letten. De volledig uitgebreide verzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Zodat je aan de veilige kant kunt staan. Helaas zijn er tijdens de vakantieperiode soms ook gevallen van schade aan uw eigen of andere voertuigen. Controleer bij de reservering ook het bedrag van de aanbetaling, dat ter plaatse moet worden gestort. Er zijn verschillende manieren om de borg te betalen. Meestal is dit echter de creditcard. In geval van een ongeval wordt de waarborg ingehouden door de verhuurder. Wilt u niet aansprakelijk zijn met een aanbetaling? Als u een volledige verzekering zonder eigen risico als verzekeringsuitkering boekt, wordt dit bedrag na de huur teruggestort.

Verkeersregels in Rwanda

Houd er rekening mee dat u, net als in Duitsland, de bestaande verkeersregels voor het wegverkeer in acht moet nemen. U bent aansprakelijk voor eventuele verkeersboetes of boetes. Hier vindt u informatie over de bestaande regels in Rwanda voor uw autoverhuur reis.

 • Mobiele telefoon met alleen handsfree bellen
 • rechts verkeer
 • Minimum leeftijd 20 jaar voor huurauto's (soms 18 jaar)
 • verplicht dragen van veiligheidsgordels
 • Binnensteden 40 km/h
 • Buiten de stad 60 km/h

Het niet naleven van de Rwandese verkeersregels kan leiden tot zware sancties.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders