Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Kilmarnock

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor Kilmarnock
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kilmarnock

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Ontdek Kilmarnock met een Huurauto

Heb je ooit je koffers gepakt en gedroomd om Schotland te verkennen, startend vanuit een typische Schotse stad? Dan is Kilmarnock de ideale uitvalsbasis. Onbekend voor veel Belgen, ligt Kilmarnock in het hart van het Schotse graafschap Ayrshire, en is perfect voor diegenen die buiten de gebaande paden willen reizen.

Je Rit naar Kilmarnock

Schotland kun je vanuit België het makkelijkst met het vliegtuig bereiken. Vanaf de luchthavens van Antwerpen en Brussel zijn er vaak rechtstreekse vluchten naar Glasgow. Vanaf de luchthaven in Glasgow is het slechts een rit van 30 minuten met de huurauto naar Kilmarnock. De belangrijkste snelwegen zijn de M77 en A77. Vergeet niet dat je in Schotland aan de linkerzijde van de weg rijdt, dit is anders dan in België.

Snelheidslimieten

In tegenstelling tot België, is de standaard snelheidslimiet op enkelbaans wegen in Schotland 60 mph (ongeveer 96 km/u). Op dubbelbaans wegen is dit 70 mph (ongeveer 112 km/u) en in bebouwde gebieden 30 mph (ongeveer 48 km/u).

Genieten van de Omgeving van Kilmarnock

Kilmarnock en de omgeving bieden een breed scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. Van glooiende groene heuvels, prachtige kastelen, golfbanen tot whisky distilleerderijen, er is voor ieder wat wils.

Bezienswaardigheden in Kilmarnock

  • Dean Castle: Dit is een historisch kasteel omringd door een prachtig parkland. Het is een geweldig dagje uit met het gezin.
  • The Dick Institute: Een must-visit als je geïnteresseerd bent in kunst en cultuur. Het museum heeft regelmatig wisselende tentoonstellingen en evenementen.
  • Kay Park: Een groot park met een fantastisch monument voor de Schotse dichter Robert Burns en een schitterend uitzicht op het kasteel.

Het Klimaat in Kilmarnock

Het weer in Kilmarnock kan onvoorspelbaar zijn. De zomers zijn over het algemeen koeler dan in België, met temperaturen die schommelen tussen de 15 tot 20 graden. De winters zijn zacht met temperaturen rond de 5 graden. Het is aan te raden om altijd een regenjas bij je te hebben, aangezien het weer snel kan veranderen.

Het Gastronomische Kilmarnock

Ervaar de Schotse keuken ter plaatse. Van haggis, neeps en tatties tot verse zeevruchten, je zal zeker iets vinden dat naar je smaak is. Vergeet niet om een lokale whisky te proberen! Betalen kan overal met de Britse Pond Sterling (£), de officiële valuta van Schotland. Goed om weten is dat de pond vaak gunstiger is dan de euro, dus je kan profiteren van een voordelige wisselkoers.

Er zijn nog zoveel dingen te ontdekken in en rondom Kilmarnock die we niet allemaal kunnen opsommen. Met je huurauto kun je gemakkelijk het prachtige Ayrshire verkennen, en meer bekende steden zoals Glasgow of Edinburgh bezoeken. We wensen je een fantastische reis toe!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat