Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven João Paulo II

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven João Paulo II
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven João Paulo II

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven João Paulo II bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 15 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven João Paulo II

U kunt een huurauto reserveren op de luchthaven van Ponta Delgada op de Azoren en vanaf de eerste minuut mobiel zijn op uw zomervakantie. Het Azoreneiland São Miguel is een waar natuurparadijs, vooral in de zomer. Rijd langs de kustwegen in een huurauto en stop waar u maar wilt. Of u nu wilt gaan wandelen met een huurauto of naar het strand wilt, Ponta Delgada is het ideale vertrekpunt.

Huurauto op Ponta Delgada luchthaven PDL

Vliegtuig via Ponta Delgada, Azoren

Vliegtuig boven Ponta Delgada

Vergelijkautoverhuurbedrijven op Ponta Delgada Luchthaven (PDL) en boek een goedkope huurauto. Terwijl de andere luchthavens van de archipel alleen bestemd zijn voor nationaal luchtverkeer of voor vluchten tussen de eilanden of naar het vasteland van Portugal, wordt de luchthaven van Ponta Delgada hoofdzakelijk gebruikt voor rechtstreekse vluchten uit verschillende Europese landen. Direct na aankomst kunt u op de luchthaven van Ponta Delgada een huurauto ophalen en op een flexibele manier aan uw vakantie op de Azoren beginnen. De vlucht van Frankfurt am Main naar de Azorenhoofdstad Ponta Delgada duurt ongeveer 4,5 uur. De luchthaven werd in 1963 gebouwd en zes jaar later in augustus 1969 ingehuldigd. In die tijd had de luchthaven van Ponta Delgada dezelfde functie als de andere luchthavens op de Azoren: zorgen voor het luchtverkeer naar de andere eilanden.

Kleurrijke lente in Ponta Delgada

Voor alle natuurliefhebbers is een reis naar Ponta Delgada in het voorjaar een must. Verheug u op een ongelooflijk kleurenspel van de natuur tijdens de lentemaanden op de Azoren. In de lente kunt u in Ponta Delgada en op de Azoren van alles doen, van walvissen spotten tot wandelen of een wandeling door de stad maken. Huur een auto op de luchthaven van Ponta Delgada voor uw voorjaarsreis, zodat u op flexibele wijze alle plaatsen kunt bereiken die u maar wilt.

Interessante feiten over de luchthaven van Ponta Delgada

Onderweg op de luchthaven

Onderweg op de luchthaven

Hoewel in 1971 met vluchten naar het vasteland werd begonnen, waren er nog geen autoverhuurbedrijven op de luchthaven waar reizigers goedkope huurauto's konden huren om het eiland te verkennen. De eerste autoverhuurbedrijven werden op de luchthaven gevestigd in 1995, toen de nieuwe terminal werd geopend en steeds meer vluchten uit Europese landen op de luchthaven landden. Zoals op andere luchthavens op de Azoren is de maatschappij ANA de exploitant en tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de toekomstige infrastructuur van de luchthaven. In 2016 registreerde de luchthaven van Ponta Delgada 7.800 vliegbewegingen, waarbij 1,5 miljoen reizigers opstegen of landden. Tegenwoordig beschikt de luchthaven over een moderne terminal met aparte niveaus voor vertrek en aankomst. Zijn IATA code is PDL.

Goedkoop een auto huren Ponta Delgada Luchthaven

U kunt alle autoverhuurbedrijven die actief zijn op Ponta Delgada Luchthaven vinden op onze vergelijkingsportaal. Vergelijk de diensten en prijzen van de autoverhuurders op onze website. Zo huurt u niet alleen uw auto tegen een bijzonder gunstige prijs, maar krijgt u ook alle accessoires en verzekeringen die u nodig hebt. Als u op tijd boekt, kunt u kiezen uit het volledige dienstenaanbod van elk autoverhuurbedrijf, precies de huurauto vinden die bij uw behoeften past en profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Hoe vindt u uw autohuur op Ponta Delgada Luchthaven

In tegenstelling tot veel Europese luchthavens, bevinden de autoverhuurkantoren op Ponta Delgada Airport zich niet in de aankomsthal. In het ideale geval haalt u eerst uw bagage van de transportband en neemt u vervolgens per mobiele telefoon contact op met uw autoverhuurbedrijf. Het personeel van uw aanbieder haalt u op bij de terminal, aangezien er geen alternatieve buspendel op de luchthaven is.

Met welke details moet je rekening houden als je boekt?

In het hoogseizoen kan het lang duren voordat de formaliteiten zijn afgehandeld en u de huurauto op het ophaalstation kunt zien staan. Huur uw auto daarom altijd vooraf met behulp van een transparante prijsvergelijking, u zult geld en veel moeite besparen. Houd bij het boeken van uw huurauto altijd rekening met de volgende punten:

Verzekering huurauto

Verzekering huurauto

Huurwagen tanken

Bijtanken van de huurauto

Wat u moet weten voordat u een auto huurt

U kunt Ponta Delgada en het hoofdeiland naar hartelust verkennen met uw goedkope huurauto, maar u moet er niet mee op de veerboot stappen om de andere eilanden te verkennen. Als u de andere eilanden van de Azoren wilt bezoeken, kunt u het beste naar een van de luchthavens daar vliegen met een binnenlands ticket. U vindt er ook autoverhuurbedrijven en u kunt voor de zekerheid vooraf via ons reserveren.

Net als op de luchthaven van Ponta Delgada, PDL , moet u minstens 23 jaar oud zijn om een auto te huren op een van de andere luchthavens. Tevens wordt aangenomen dat u ten minste één jaar in het bezit bent van uw rijbewijs.

Huur voordelig een auto bij ons en verken het eiland Sao Miguel

Op de Azoren-eilanden gelden de verkeersregels van de Portugese staat en die verschillen niet echt van die in Duitsland. De inwoners trekken echter vaak de aandacht door hun emotionele en gebarende rijstijl. Laat dit uw goede humeur niet bederven, geniet met uw huurauto van de veelal goed onderhouden wegen van het eiland. Het stadje Ponta Delgada ligt op vijf kilometer afstand en is binnen een paar minuten te bereiken nadat u uw auto bij de uitgang van de luchthaven heeft opgehaald via de snelweg EN1 - A1, die langs de luchthaven loopt.

Ontdek de hoogtepunten van Ponta Delgada met een huurauto

Als u naar Ponta Delgada reist, mag u de volgende bezienswaardigheden niet missen:

  • Noordkust Landschap
  • Kapel van Mae de Deus
  • Gruta do Carvão

  • Fort Saint Blaise

Landschap Ponta Delgada

Noordkust Ponta Delgada

Kapel van Mae de Deus, Azoren

Kapel van Mae de Deus

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat