Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Vágar

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Vágar
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Vágar

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Vágar bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 86 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 22.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 89 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 22.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 113 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Kia Rio
7 Dagen van 22.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto

In de winter komen vooral natuur- en wandelliefhebbers in Vágar aan hun trekken. Vlieg naar Vágar Airport en begin uw wintervakantie flexibel met uw eigen huurauto. Rijd naar de mooiste plekjes op de Faeröer in een huurauto en stop waar u maar wilt. Een huurauto brengt u in een mum van tijd naar al uw gewenste bestemmingen in Vágar.

Vertrek met een huurauto op Vágar Airport (FAE)

Vliegtuigen op de tarmac

De luchthaven is een van de twee routes naar de buitenwereld, samen met de veerhaven van Nörrona. Het is een internationale luchthaven en de thuisluchthaven van de luchtvaartmaatschappij Atlantic Airways. Ongeveer 400.000 passagiers reizen nu elk jaar naar Vágar. Dat is bijna 10 keer de totale bevolking van de archipel. Helaas zijn er geen directe vluchten vanuit Duitsland. Het is echter mogelijk om naar Vágar Airport te vliegen met een tussenstop in Denemarken of een ander land.

Er zijn rechtstreekse vluchten naar de volgende luchthavens:

Land Luchthaven
Noorwegen Vliegveld Bergen - BGO
IJsland Keflavik Airport - KEF
Denemarken Aalborg Airport - AAL
Frankrijk Luchthaven Parijs - CDG
Groot-Brittannië Edinburgh Luchthaven - EDI
Spanje Barcelona Luchthaven - BCNPalma de Mallorca Luchthaven - PMI Gran Canaria Luchthaven - Spanje LPA

De omgeving verkennen met een huurauto vanaf de luchthaven van Vágar

De luchthaven Vágar ligt op 1,8 km van het centrum van Sørvágur . De handigste manier om de stad te bereiken is met een huurauto. U kunt het beste uw huurauto online boeken voordat u op reis gaat en deze bij aankomst in Vágar ophalen op de luchthaven. Via onze online prijsvergelijking kunt u direct verschillende aanbiedingen en aanbieders vergelijken om de auto van uw keuze te vinden. U kunt de auto gemakkelijk ophalen bij het verhuurstation op de luchthaven van Vágar. Met een huurauto ervaart u vele voordelen, zoals de mogelijkheid om Vágar en de omgeving zelfstandig en flexibel te verkennen.

Ontdek de natuur in de buurt van Vágar

Met uw huurauto kunt u zich vergapen aan prachtige natuurspektakels in de directe omgeving van de luchthaven Vágar. Het is minder dan 5 minuten met de auto van de luchthaven. Waarom plant u dus niet wat extra tijd op uw aankomst- of terugreis en maakt u een ommetje in de natuur.

  • Rijd met uw huurauto naar het noorden om een mooie waterval te zien die in zee uitmondt. Het ligt vlak bij het dorp Gasadalur.
  • Iets zuidelijker van Vágar Airport, op de rand van een klif, ligt het prachtige Sørvágsvatn-meer.

Insider tips voor Vágar -Sørvágsvatn Meer en meer

Welke bezienswaardigheden zijn een bezoek waard? Het eiland kent vele geheime plekjes die u met uw huurauto kunt ontdekken. Bijvoorbeeld het Sørvágsvatn-meer, een meer boven de zee, omgeven door kliffen die een fantastisch uitzicht bieden op het natuurspektakel. De wandelpaden en wegen zijn goed onderhouden, zodat u gemakkelijk met uw huurauto naar deze adembenemende bestemmingen kunt rijden.

  • Múlafossur Waterval
  • Gasadalur Tunnel
  • Het Sørvágsvatn meer

Hoe ver zijn de attracties van de luchthaven?

Bestemming Afstand tot luchthaven
Múlafossur Waterval 11 km
Gasadalur Tunnel 11,4 km
Het Sørvágsvatn meer 4,6 km

De afstanden tussen de bestemmingen zijn zeer kort, zodat u de bezoeken gemakkelijk kunt combineren met uw huurauto. Als u uw huurauto ophaalt bij het verhuurstation op de luchthaven, kunt u deze prachtige plaatsen direct verkennen. Wij raden u aan de bestemmingen vroeg in de ochtend of voor zonsondergang te bezoeken. Dat komt omdat er dan minder toeristen zijn en u een spectaculaire zonsopgang of zonsondergang kunt meemaken.

In oktober is het op de Faeröer elke dag nog 10 uur licht, terwijl in december en januari de zonsondergang al na 15.00 uur is. Vooral bij ruw weer en laaghangende bewolking ontdekt u sfeervolle landschappen en met een beetje geluk hebt u prachtig fotolicht. De infrastructuur op de Faeröer is uitstekend ontwikkeld en via twee onderzeese tunnels, bruggen en een groot aantal tunnels kunt u met uw huurauto de meeste eilanden bereiken.

Bijzondere kenmerken van het wegverkeer op de Faeröer

  • Laat altijd de lichten aan

  • Veiligheidsgordels zijn verplicht

  • Pas op voor schapen op de weg

  • Kijk uit voor verschillende hoogtes en breedtes in oudere tunnels

  • Moderne tunnels hebben twee rijstroken, oudere hebben er maar één. Als de passeerstrook aan de rechterkant is, is het uw plicht voorrang te verlenen aan het tegemoetkomende verkeer

  • Als u een LKW tegenkomt in een tunnel met één rijstrook, moet de auto naar de passeerstrook gaan, ongeacht of hij zich aan de rechter- of linkerkant bevindt.

Driveboo Tip:

Voor sommige tunnels moet tol worden betaald. Enkele reis ongeveer 130 DKK.

Met de huurauto van Vágar of Tórshavn

Torshavn ligt op slechts 45 minuten rijden met een huurauto. Ontdek een van de kleinste hoofdsteden van Europa. De stad heeft 20.000 inwoners, een pittoreske charme en een levendig stadsleven met cultuur, muziek, restaurants en kunst. Het historische centrum van de stad, Tinganes, is het onopvallende onderkomen van de Faeröerse regering. Samen met het eiland Man wordt Tinganes beschouwd als een van de oudste parlementaire vergaderplaatsen ter wereld.

U kunt de veerboot naar Nólsoy nemen en een andere wereld ervaren. Kenmerkend voor het vissersdorp zijn de kleine boothuisjes met hun Faroese boten.

Een speciale attractie is de Ovastevna begin/medio augustus, een volksfeest ter ere van Ove Joensen, een Faeröerse avonturier.

foto panoramique ville torshavn

Autoverhuur Vágar: Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Vágar Luchthaven (FAE)?

Vergelijk prijzen gemakkelijk online

Vergelijk prijzen online

  • Alamo
  • Argus Autoverhuur
  • Auto Europa
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Huurauto's
  • Zonnige auto's

MietwagenCheck werkt samen met alle grote autoverhuurbedrijven wereldwijd en vele touroperators. Hierdoor kunnen wij onze klanten huurauto's aanbieden op bijna alle reisbestemmingen in de wereld. Gebruik gewoon onze Presivergeich. Selecteer uw gewenste bestemming en vergelijk autoverhuur aanbiedingen van verschillende aanbieders.

Moet ik een borg betalen voor mijn huurauto in Vágar?

Man controleert huurauto

Waarborgsommen worden altijd betaald bij het ophalen van de huurauto, bijvoorbeeld op Vágar Airport. Na teruggave van het voertuig aan het station, wordt de waarborg onmiddellijk terugbetaald. Indien u heeft gekozen voor de optie om het voertuig te huren met volledige omniumverzekering zonder eigen risico; en er wordt enige schade aan het voertuig geconstateerd, bijvoorbeeld door een kleine kop-staartbotsing, dan krijgt u toch de volledige borgsom terug. Bij dit type verzekering doet de aanbetaling er niet toe. Je bent volledig gedekt. Over het algemeen raden wij u aan een omniumverzekering af te sluiten zonder eigen risico of met terugbetaling van het eigen risico. Deze verzekering, indien van toepassing, is goedkoper dan de auto te moeten laten repareren.

Wat zijn de maximumsnelheden op de Faeröer?

Type weg Snelheidslimiet
Urban 50 km/h
Buiten de stad 80 km/h

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat