Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Neumünster

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor Neumünster
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Neumünster

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Neumünster bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
6 Dagen van 04.07 - 09.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VOLKSWAGEN POLO
6 Dagen van 04.07 - 09.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 04.07 - 09.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Neumünster met een huurauto

Haven van Hamburg

Haven van Hamburg

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. De Noordzee is een populaire vakantiebestemming in Duitsland. Neumünster is het ideale uitgangspunt om Sleeswijk-Holstein met een huurauto te verkennen. Neumünster is met ongeveer 79.000 inwoners de vierde grootste stad in de noordelijkste Duitse deelstaat na Kiel, Lübeck en Flensburgligt in de directe omgeving van deze steden. Waar is Neumünster? Neumünster ligt relatief centraal in Sleeswijk-Holstein en ligt op ongeveer 70 kilometer van Hamburg. U kunt autoverhuuraanbiedingen in Neumünster vergelijken met andere autoverhuurders en online een huurauto boeken.

Huur een auto voor de perfecte reis op de juiste manierMenu-Entry

Met onze hulp kunt u eenvoudig online een huurauto voor uw reis boeken. U kunt het type voertuig, functies en diensten hier gemakkelijk uitfilteren. Wij zullen dan de prijzen voor u vergelijken zodat u de goedkoopste auto kunt vinden. U kunt ook kiezen tussen een van onze drie servicepakketten. Als u met een escort reist, zult u zeker om beurten willen rijden. Voer gewoon een extra chauffeur in, zodat uw reisgenoot ook verzekerd is. Bij het boeken van de huurauto dient u er ook rekening mee te houden dat u de huurauto tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode gratis kunt annuleren. Hiermee boekt u bijzonder risicoloos.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks
zonder overdaad zonder overdaad
kilometerrendement vrij kilometerrendement vrij
Bescherming van glas en banden

Waar kan ik een huurauto ophalen en inleveren? -eenrichtingsverhuurMenu-Entry

Het overhandigen van de sleutels

Vertakkingen van de bekende autoverhuurbedrijven zijn te vinden op het station van Neumünster en in de buurt van het stadscentrum. U kunt ook een auto boeken in een grote stad in de buurt en deze in Neumünster inleveren. Deze optie heet dan eenrichtingsverhuur, waarbij u twee verschillende locaties opgeeft als ophaal- en afgiftepunten. U heeft ook de mogelijkheid om een auto te huren op de omliggende luchthavens en deze naar Neumünster te rijden. Hamburg Airport is de internationale luchthaven van de stad Hamburg. De luchthaven is een hub voor verschillende grote luchtvaartmaatschappijen.

De parkeersituatie met de huurauto in Neumünster

Straat met geparkeerde auto's

De stad Neumünster heeft een modern parkeergeleidingssysteem, dat in twee gebieden is verdeeld. U wordt eenvoudigweg naar de centraal gelegen parkeerplaatsen en parkeergarages geleid. Door de overzichtelijkheid van het stadscentrum is de parkeergelegenheid zeer snel te bereiken. Het parkeerbegeleidingssysteem heeft momenteel 14 parkeerplaatsen en parkeergarages met meer dan 2900 parkeerplaatsen. U vindt dus altijd een geschikte parkeerplaats in de parkeergarages, parkeergarages met meerdere verdiepingen en ondergrondse parkeergarages. De winkels en voorzieningen in het centrum van Neumünster zijn met een paar stappen gemakkelijk te bereiken.

Huur een auto in Neumünster - Belangrijke noodnummers

Noodsituatie Telefoonnummer
Politie/noodoproep 110
Brandweer 112
AvD Automobilclub Duitsland 0800 9 90 99 09

Huur een auto en ontdek de mooiste bezienswaardighedenMenu-Entry

Beleef geweldige concerten, cabaret, cultuur of stadsfeesten in de zalen en op de podia van Neumünster. Bezoek de dierentuin en de musea, wandel door de levendige stad. Stadspunten begeleiden u van de ene interessante bezienswaardigheid naar de andere. De stad heeft veel verrassingen voor u in petto. Neumünster is het winkelcentrum voor de omgeving. Alle belangrijke supermarkten en speciaalzaken zijn beschikbaar. De Designer Outlet heeft een grote selectie van designerlabels tegen gereduceerde prijzen. Het eerste outletcentrum in de staat Sleeswijk-Holstein is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. U vindt er ook veel restaurants met een Duitse en internationale keuken in huisstijl.

Wat valt er te ontdekken in Neumünster?

  • Einfelder Zie
  • Dierentuin van Neumünster
  • Museumdoek & Technologie
  • Watertoren Neumünster
  • Künstlerhaus Stadspottenbakkerij
  • Caspar-von-Saldern House
  • Ketelvierth observatietoren
  • Stadscentrum Großflecken
  • Rencks Park
  • Stadsbos
  • Neumünster gemeentehuis
Natuurpark Aukrug en natuurpark Westensee

Direct naast Neumünster bieden de natuurparken Aukrug en Westensee idyllische rust en natuur en vele bezienswaardigheden: Museum "Dat ole Hus", middeleeuwse watermolen, Viertshöher Moor en talrijke sportfaciliteiten: wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, glijden.

Sleeswijk-Holstein openluchtmuseum in Molfsee

Ongeveer 30 km ten noorden van Neumünster is het grootste openluchtmuseum van Noord-Duitsland uitnodigend: meer dan 70 historische gebouwen, boerderijen en molens uit de verschillende landschappen van Sleeswijk-Holstein op een terrein van 60 hectare. Ambachtslieden demonstreren hun activiteiten en verkopen hun producten. Een historische kermis, een snackbar en een museumrestaurant maken het aanbod compleet.

Excursies met de huurauto in de omgeving van Neumünster

De centrale ligging in de vakantiebestemming tussen de zeeën en de goede verkeersverbindingen met de omgeving maken Neumünster tot het ideale uitgangspunt voor ontdekkingstochten in het noorden.

Hamburg of Lübeck

Een andere optie is een reis naar Hamburg, ongeveer 68 kilometer van Neumünster. De grootste havenstad van Duitsland wacht op u met een breed scala aan spannende culturele activiteiten overdag en 's nachts. Neem het een uurtje rijden en ontdek de havenstad met zijn musea, bars, restaurants en bezienswaardigheden.

Hamburg

Hamburg

Lübeck

Lübeck

Bezoek de stad Lübeck, die op ongeveer 66 kilometer afstand van Neumünster ligt. De culturele hoofdstad van het noorden, de stad van de marsepein en de Buddenbrooks is een wereldcultuurerfgoed en biedt de bezoeker een verscheidenheid aan aantrekkelijke bezienswaardigheden. Bovendien duurt de reis iets langer dan een uur en is het zeker de moeite waard.

Kiel en Flensburg

Kiel ligt op ongeveer 35 kilometer van Neumünster en is vooral tijdens de wereldberoemde Kieler Woche een bezoek waard. Met een huurauto heb je ongeveer een half uur nodig om de stad te bereiken.

Driveboo Tip:

Onze tip: Zoek een accommodatie voor de Kieler Woche in Neumünster en kom stressvrij aan.

Kiel

Kiel

Flensburg

Flensburg

Als u wilt kunt u ook een uitstapje maken naar Flensburg. Geen enkele stad in Sleeswijk-Holstein straalt meer Scandinavische flair uit. Gezellige binnenplaatsen, prachtige koopmanshuizen, twee rumfabrieken en de langste winkelstraat van de noordelijkste deelstaat liggen op u te wachten. Naast het enige rummuseum in Duitsland kunt u ook meevaren op cruises. De stad ligt op ongeveer 98 kilometer van Neurenberg en biedt de 35 kilometer naar Kiel. Breng daar een paar dagen door en ga naar Flensburg.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat