Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Paulínia

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Paulínia
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Paulínia

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Ontdek Paulínia met de Huurauto

Welkom in Paulínia

Paulínia is een levendig stadje in de Braziliaanse deelstaat São Paulo. Het bevindt zich in het zuiden van Brazilië, en is bekend om zijn rijke cultuur, gastvrijheid en prachtige landschappen. Omdat dit gebied nog niet ontdekt is door het massatoerisme, kun je hier nog echt het authentieke Brazilië ervaren.

Auto Huur: Waar moet ik op Letten?

In Brazilië rijden ze rechts, net als in Nederland. Maar de verkeersregels kunnen enigszins anders zijn dan je gewend bent. Zo zijn de snelheidslimieten vaak lager dan in Nederland, vooral in stedelijke gebieden. Zorg er dus voor dat je je altijd aan de lokale verkeersregels houdt.

Brandstofprijzen en Parkeren

De brandstofprijzen in Brazilië zijn over het algemeen lager dan in Nederland. Houd er echter rekening mee dat de prijzen per pompstation kunnen variëren. Wil je weten waar je het goedkoopste brandstof kunt tanken? Er zijn verschillende apps die je helpen om de dichtstbijzijnde en goedkoopste benzinestations te vinden.

Parkeren in Paulínia is relatief eenvoudig. Er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar, maar houd er rekening mee dat er in bepaalde zones parkeertarieven gelden. Ook kan het zijn dat je een kaartje moet kopen bij een nabijgelegen machine.

Bezienswaardigheden Paulínia

Paulínia heeft verschillende bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn. Theatro Municipal de Paulínia is een van de grootste theaters in Latijns-Amerika, met een gevarieerd programma van toneelstukken, musicals en concerten. Daarnaast biedt het Parque Zoológico de Paulínia een breed scala aan diersoorten en educatieve tentoonstellingen voor het hele gezin. Of maak een roadtrip naar de nabijgelegen stad Campinas, een van de meest dynamische steden in de regio.

Klimaat en Reisperiode

Het klimaat in Paulínia is over het algemeen aangenaam. De gemiddelde temperaturen liggen rond de 25 graden Celsius. De beste reistijd is van mei tot september, omdat de temperaturen dan mild zijn en er weinig regen valt. Maar ook buiten deze maanden is Paulínia een bezoek waard.

Betaalmiddel: De Real

In Brazilië betaal je met de Real. Houd er rekening mee dat je na aankomst geld moet wisselen of pinnen, want in de meeste winkels kun je niet met euro's betalen.

Klaar om je reis te beginnen? Vergelijk autoverhuurbedrijven en vind de beste deal. Geniet van je verblijf in Paulínia en ontdek Brazilië op je eigen tempo!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat