Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Poole

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Poole
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Poole

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Poole bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 48 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Bestelauto
bijv. Renault Kangoo
7 Dagen van 26.09 - 03.10.2023
Voorbeeld auto
vanaf 51 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Middenklasse Bestelauto
bijv. Renault Kangoo
7 Dagen van 26.09 - 03.10.2023
Voorbeeld auto
vanaf 55 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 26.09 - 03.10.2023
Voorbeeld auto

Destination

Poole, Verenigd Koninkrijk

Welkom bij onze uitgebreide gids over de prachtige bestemming Poole! Hier ontdek je alles wat je moet weten voordat je jouw vakantie naar deze bestemming in het Verenigd Koninkrijk begint.

Bestemming

Welkom in Poole

Poole, gelegen in het zuiden van Engeland, is een prachtige bestemming die vaak over het hoofd wordt gezien door Belgische vakantiegangers. Met zijn prachtige stranden, schilderachtige haven, en charmante wijken is Poole een perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Insidertips

Autoverhuurklasse aanbevelingen

Als je van plan bent om een auto te huren in Poole, raden wij aan om te kiezen voor een comfortabele en ruime auto die geschikt is voor lange ritten langs de kust en door het glooiende landschap.

Parkeren

Het parkeren in Poole kan soms een uitdaging zijn, vooral tijdens drukke periodes. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de parkeermogelijkheden en eventuele parkeerbeperkingen om boetes te voorkomen.

Bezienswaardigheden

Ontdek de prachtige bezienswaardigheden van Poole, zoals het historische Old Town, het bruisende Quay, en de iconische Poole Harbour. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de prachtige stranden in de omgeving.

Brandstofprijzen

Houd rekening met de brandstofprijzen in het Verenigd Koninkrijk, die anders kunnen zijn dan wat je in België gewend bent. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de actuele prijzen en waar je voordelig kunt tanken.

Rijroutes

Plan je rijroutes van tevoren om optimaal te genieten van je roadtrip in en rondom Poole. Ontdek schilderachtige routes langs de kust, door het platteland, en naar nabijgelegen steden en bezienswaardigheden.

Snelheidslimieten en verkeersregels

Houd je altijd aan de geldende snelheidslimieten en verkeersregels in het Verenigd Koninkrijk om een veilige en zorgeloze reis te garanderen. Let ook op eventuele verschillen ten opzichte van België.

Stranden

Geniet van de prachtige stranden van Poole, waar je kunt ontspannen, zwemmen, en diverse watersporten kunt beoefenen. Vergeet niet je strandlaken en zonnebrandcrème mee te nemen!

Stad en mensen

Maak kennis met de gastvrije mensen van Poole en ontdek de bruisende sfeer van de stad. Verken de lokale markten, winkels, en restaurants om de cultuur en het leven in Poole te ervaren.

Luchthaven

Als je per vliegtuig naar Poole reist, kun je landen op de nabijgelegen luchthavens van Bournemouth of Southampton. Vanaf daar kun je eenvoudig een auto huren en naar Poole rijden.

Treinstations

Ontdek de mogelijkheid om per trein naar Poole te reizen en geniet van het prachtige landschap onderweg. Poole heeft een treinstation in het centrum, wat het gemakkelijk maakt om de stad te verkennen.

Haven

De haven van Poole is een belangrijk onderdeel van de stad en biedt niet alleen prachtige uitzichten, maar ook de mogelijkheid om boottochten en excursies te maken. Verken de haven en ontdek de maritieme geschiedenis van Poole.

Omliggende steden

Verken de charmante omliggende steden zoals Bournemouth, Christchurch, en Swanage tijdens je verblijf in Poole. Elk van deze steden heeft zijn eigen unieke charme en bezienswaardigheden om te ontdekken.

Klimaat

Het klimaat in Poole kenmerkt zich door milde temperaturen en gematigde neerslag gedurende het hele jaar. Bereid je voor op winderige dagen aan de kust en zonnige momenten op het strand.

Valuta

In het Verenigd Koninkrijk wordt betaald met de Britse pond (£). Zorg ervoor dat je voldoende contant geld hebt of gebruik creditcards voor betalingen tijdens je verblijf in Poole.

Seizoensevenementen

Ervaar de levendige seizoensevenementen in Poole, zoals festivals, markten, en vuurwerkshows die het hele jaar door plaatsvinden. Ontdek wat er tijdens jouw verblijf te beleven is en geniet van de lokale tradities.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat