Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren São Paulo

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor São Paulo
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren São Paulo

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In São Paulo bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Fiat Mobi
4 Dagen van 01.11 - 05.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat Mobi Like
4 Dagen van 01.11 - 05.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Mobi Like
4 Dagen van 01.11 - 05.11.2024
Voorbeeld auto

Vergelijk de autoverhuur prijzen voor autohuur in Sao Paulo

Sao Palo

Autohuur Check is een online platform voor prijsvergelijking dat u helpt bij het vinden van de beste autohuur in de regio Sao Paulo. Door het vergelijken van autoverhuur op het internet krijgt u een betere prijs en heeft u meer keuze. Op deze manier heeft u de controle over uw budget en kiest u een huurauto op maat van uw behoeften. Alle voertuigcategorieën, van kleine auto's tot limousines, kunnen worden geboekt. Tijdens een huurauto tour kunt u meer van Brazilië en de staat Sao Paulo zien en uw verblijf nog onvergetelijker maken. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich natuurlijk in het centrum van Sao Paulo. Geniet van een paar dagen van het Latijns-Amerikaanse stadsgevoel voordat u met de huurauto aan uw roadtrip in Brazilië begint. Waar kan ik een auto huren in Sao Paulo? De stations van de partners zijn verspreid over de hele stad. De meeste stations bevinden zich echter op luchthavens en treinstations.

Huur een auto op de luchthaven

Viracopos Luchthaven

Veel reizigers besluiten de auto direct op de luchthaven te huren. Zo kunt u de regio Sao Paulo direct na aankomst in Sao Paulo verkennen als u eenmaal geland bent. U hoeft niet te wachten op shuttles of te betalen voor dure taxiritten. Leg uw bagage in de kofferbak en bereik uw accommodatie na een korte rit. Bovendien, hoe langer de huurperiode van uw auto, hoe beter de huurprijs.

Er zijn drie internationale luchthavens in de staat Sao Paulo. Hieraan zijn verschillende internationale vluchten vanuit Europa en de USA.

Driveboo Tip:

Als u alleen stations wilt zien die zich direct in het terminalgebouw bevinden, selecteer dan het filter "geen shuttlestations".

Autoverhuur Sao Paulo: Geheel compleet zonder eigen risico

Autoverzekering

Bij het huren van een voertuig raden wij u aan een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Hoewel de verzekeringspremie iets hoger is dan bij een verzekering met eigen risico, hoeft u bij een schadegeval geen extra kosten te betalen. Indien er tijdens de huurperiode een kras of andere schade aan de auto ontstaat, zal de verhuurder het bedrag als eigen risico inhouden. Het geld zal worden afgetrokken van uw borgtocht. Huurders die een volledige verzekering zonder eigen risico hebben afgesloten, ontvangen vervolgens het eigen risico terug van hun autoverhuurmakelaar.

Tips voor uw boeking

Verzekering, extra diensten, extra diensten, kilometerstand. Er zijn veel dingen die u moet begrijpen tijdens het boekingsproces. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen een succesvolle boeking voor uw huurauto te maken.

  • Wij adviseren altijd een volledige en volledige dekking zonder eigen risico. In geval van schade zal de borgsom door de organisator worden terugbetaald.
  • Een aansprakelijkheidsverzekering wordt sterk aanbevolen. In het beste geval zou het een minimumbedrag van 1 miljoen euro moeten hebben. Op deze manier dekt u de kosten die u bij een ongeval voor anderen kunt maken.
  • Onbeperkt aantal kilometers maakt het mogelijk om lange ritten te maken zonder de kilometers te tellen. Er zijn organisatoren die extra forfaitaire bedragen vragen voor elke gereden kilometer.
  • De volle/volledige tankregeling stelt u in staat om alleen te betalen voor de brandstof die u gebruikt. U ontvangt uw auto met een volle tank en brengt deze terug met een volle tank. Vrij eerlijk, hè?
  • De leeftijd van de bestuurder heeft invloed op de prijzen van de aanbiedingen. Sommige verhuurders rekenen extra kosten aan voor jonge chauffeurs en oudere reizigers. Gelieve uw leeftijd direct aan het begin van het zoekmasker van de prijsvergelijking aan te geven. Zo worden aanbiedingen getoond die zich concentreren op de betreffende leeftijdsgroep.
  • Niet te vergeten extra diensten zoals airconditioning of GPS. Omdat het klimaat in Brazilië erg warm kan worden, is het natuurlijk aan te raden om een auto met airconditioning te boeken.
  • Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons Service Center. Onze medewerkers helpen u graag telefonisch of per e-mail.
tanken
jonge bestuurder

Wat kan ik doen in Sao Paulo?

De eerste aanloophaven tijdens uw verblijf in de regio zal ongetwijfeld Sao Paulo City zijn. De meeste reizigers zijn in Sao Paulo met een huurauto. Een gehuurde auto garandeert een veilige reis en stelt u in staat om alle geplande bezoeken te maken zonder tijd te verspillen.

Cultuur en sport

Sao Paulo is een stad vol cultuur. Of het nu kunst of sport is, u zult zeker een museum vinden dat u zal fascineren. Brazilië staat bekend om zijn liefde voor het voetbal. Bijna elke stad heeft zijn eigen stadion. Vooral sinds het wereldkampioenschap voetbal zijn spannende voetbalevenementen en stadions onmisbaar geworden. Ben je een fan van Japanse kunst? Het Tomie Ohtake Instituut zou je moeten interesseren. Tomie Ohtake is een Japans-Braziliaanse schilder en beeldhouwer. In Santos zijn er vele andere beelden en bezienswaardigheden.

Stadskathedraal Sao Paulo

De grootstedelijke kathedraal van Sao Paulo is natuurlijk een bezoek waard. Het is gelegen in het centrum van de stad. De majestueuze stadskathedraal werd pas in de 20e eeuw gebouwd en geïnspireerd door de gotische stijl. Een met palmbomen omzoomde weg leidt naar het indrukwekkende gebouw. Waar kunt u ontspannen in Sao Paulo? Parkeer uw huurauto in de buurt van het Ibirapuera Park en ontspan bij de waterpunten van het park.

Voetbal Brazilië
Sao Paulo Kathedraal

Autohuur heen en terug in de regio Sao Paulo

Wat kan ik in Sao Paulo bezoeken met een huurauto? De staat Sao Paulo is de dichtstbevolkte staat van Brazilië en een van de meest dynamische. Ik weet zeker dat je je niet gaat vervelen. Vanuit Sao Paulo kunt u vele steden bereiken met een huurauto. De reistijd wordt niet verspild omdat u de Braziliaanse landschappen kunt bewonderen.

ligging verwijdering reistijd
Campinas 90 km 1 uur en 20 minuten.
guaruja 96 km 1 uur en 30 minuten.
Piracicaba 158 km 2 uur 5 min.
Taubaté 143 km 2 uur

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat