Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in São Paulo

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor São Paulo
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in São Paulo

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In São Paulo bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Fiat Mobi
7 Dagen van 04.08 - 11.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat Mobi Like
7 Dagen van 04.08 - 11.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Mobi Like
7 Dagen van 04.08 - 11.08.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto en verken São Paulo

Luz Station

Luz Station

São Paulo is het grootste grootstedelijke gebied in Latijns-Amerika en is als grootste stad van Brazilië gemakkelijk te verkennen met een huurauto. Bezoekers kunnen zich dus verheugen op een gevarieerd en spannend verblijf. In deze enorme stad is de eenvoudigste manier om mobiel te blijven als privé- of zakenreiziger met een huurauto, het goedkoop en flexibel plannen van uw reizen. Gebruik de prijsvergelijking en de filterfuncties van Mietwagen-Check om uw droomauto te vinden en te huren voor een redelijke prijs.

Autohuur Sao Paulo - In het centrum van de stad of op het vliegveld

Op de luchthaven van São Paulo-Guarulhos (GRU) zijn alle grote autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd. U kunt uw huurauto dus direct na de landing ophalen bij het plaatselijke autoverhuurbedrijf. De luchthaven ligt in het grootstedelijk gebied van São Paulo en ligt op ongeveer 25 kilometer van het stadscentrum. Er zijn ook tal van ophaalpunten voor huurauto's in de stad die u kunt gebruiken.

Ga met de huurauto naar de Catedral Metropolitana van Sao Paulo

Catedral Metropolitana van Sao Paulo

Catedral Metropolitana van Sao Paulo

São Paulo werd sterk beïnvloed door immigranten uit de hele wereld en heeft daarom een uniek stadsbeeld. De Catedral Metropolitana de São Paulo met zijn dubbele toren en koepel laat bijvoorbeeld Europese invloeden zien. De majestueuze stadskathedraal werd pas in de 20e eeuw gebouwd en is geïnspireerd op de gotische stijl. Een met palmen omzoomde straat leidt naar het indrukwekkende gebouw.

Onvergetelijk uitzicht over São Paulo

De skyline van São Paulo wordt gekenmerkt door een groot aantal moderne hoogbouw. De op één na grootste is de Edifício Itália met een hoogte van bijna 170 meter. Parkeer uw auto en neem de lift naar de bovenste verdieping. Hier vindt u een panoramisch restaurant dat een wijds uitzicht over de stad biedt.

Excursie naar het stadspark van Sao Paulo

Het stadspark Parque do Ibirapuera is het culturele centrum van de metropool. Naast uitgestrekte groen- en tuingebieden en diverse meren vindt u hier het Museum of Modern Art, een planetarium, sportfaciliteiten en een sculptuur van Mahatma Gandhi. Daarom kunt u ontspannende en stimulerende uren doorbrengen in het bijna twee vierkante kilometer grote stadspark.

Autoverhuur Sao Paulo - Verkeersregels in Brazilië

Categorie wegen Maximale snelheid
Binnensteden 50 km/u
Landwegen 60 km/u
Snelweg 80 km/u
Snelweg 110 km/u

Huur een auto en let op de tolheffing in Sao Paulo

In Brazilië zijn veel wegen onderworpen aan tol, waaronder de Via Dutra en Rodovia dos Imigrantes wegen die naar São Paulo leiden. Bestuurders betalen de tol direct bij de tolhuisjes op de betreffende weg. U moet altijd contant geld bij u hebben, want creditcards worden hier zelden geaccepteerd.

Verzekering voor de huurauto in Sao Paulo

Dankzij een automatisch inbegrepen aansprakelijkheidsverzekering is elke huurauto in São Paulo goed gedekt. Bekijk de huurvoorwaarden om te weten te komen welk bedrag door de aansprakelijkheidsverzekering wordt gedekt. Dit moet minstens een miljoen euro zijn. Daarnaast bieden wij u andere verzekeringen aan die u vrijwillig kunt afsluiten. Deze omvatten:

  • Sleutelvervangende verzekering
  • Diefstalverzekering
  • Verzekering voor schade aan glas, banden, dak en ondergrond

Autoverhuur Sao Paulo: Volledig omniumverzekering zonder eigen risico

Autoverzekering

Bij het huren van een voertuig raden wij u een volledig omniumverzekering zonder eigen risico aan. Hoewel de verzekeringspremie iets hoger is dan voor een verzekering met eigen risico, maakt u geen extra kosten in geval van schade. Als er tijdens de huurperiode een kras of andere schade aan de auto ontstaat, houdt het autoverhuurbedrijf het bedrag in als eigen risico. Het geld zal worden afgetrokken van uw storting. Huurders die een volledige omniumverzekering zonder eigen risico hebben afgesloten, krijgen het eigen risico terug van hun autoverhuurder.

Borg voor de huurauto in Sao Paulo

Een gerenommeerd autoverhuurbedrijf vraagt meestal een borgsom, omdat dit de enige manier is om zichzelf te beschermen. Het bedrag wordt direct ter plaatse van uw creditcard afgetrokken. Een contante betaling van de borg is alleen mogelijk in uitzonderlijke gevallen. Zodra u de gehuurde auto zonder enige schade aan het autoverhuurbedrijf overhandigt, wordt de borg voor de huurauto aan u teruggegeven.

Eenrichtingsverhuur in Brazilië

Met de eenrichtingsverhuur kunt u Brazilië op eigen gelegenheid verkennen. U haalt de huurauto op bij één station van het autoverhuurbedrijf en levert hem in bij een tweede. Daarom bent u bijzonder flexibel met de eenrichtingsverhuur. Via ons portaal kunt u alle aanbiedingen vergelijken en erachter komen welke verhuurbedrijven de voordeligste eenrichtingsverhuur aanbieden. Als vijfde grootste land ter wereld biedt Brazilië tal van aantrekkelijke bestemmingen. Als u met een huurauto langs de Atlantische kust rijdt, kunt u bijvoorbeeld vanuit São Paulo Rio de Janeiro bereiken. Als u naar het binnenland gaat, kunt u de hoofdstad Basilia bezoeken. Het is ook mogelijk om de auto in het centrum van de stad te huren en naar het vliegveld te rijden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat