Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Sarandë

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor Sarandë
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Sarandë

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Sarandë bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 12 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo or similar
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto

Verken de Albanese Riviera 2020 met een huurauto

Landmark van het land: Hoofdstad Tirana

Landmark van het land: Hoofdstad Tirana

Albanië ligt in het zuidoosten van Europa en is een relatief klein en overzichtelijk land, wat vooral de moeite waard is voor een zomerse reis 2020 met een huurauto. De Albanese Riviera strekt zich uit van de badplaats Saranda tot Vlora en vormt de route waar de Ionische Zee en de beroemde Adriatische kust elkaar ontmoeten. De kusten van Albanië nodigen in de maanden mei, juni, juli, augustus en september met bijna continu goed weer uit tot mooie uitstapjes en badexcursies op verschillende plaatsen en stranden. Perfect uitgangspunt voor een tour met een huurauto is Saranda, dat is het begin van de Albanese Riviera. Op MietwagenCheck kunt u eenvoudig en transparant uw persoonlijke huurauto kiezen uit de verschillende zorgvuldig geselecteerde toppartners die wij voor u hebben samengesteld. Uit welke autotypes kan ik kiezen voor Saranda, Albanië? Op dit moment bieden onze partners de voertuigtypen stationwagon SUV of bestelwagen aan. Laat u zich hier niet door verwarren, want ons aanbod begint met de goedkoopste kleine auto voor elke portemonnee. Wij laten u de mogelijkheden zien voor uw individuele reis, of u nu een auto wilt huren voor uzelf, een andere begeleider, met meerdere vrienden of de hele familie om een roadtrip te beginnen, met een vergelijking en een boeking bij MietwagenCheck bent u in goede handen.

Insider tip Albanië op het Balkanschiereiland

De ongerepte natuur van Albanië

De ongerepte natuur van Albanië

Albanië staat nog steeds in de startblokken om een populaire en gevestigde vakantiebestemming te worden. Of het nu gaat om een zomervakantie op het strand of een expeditie door ongerepte, indrukwekkende landschappen, met een huurauto van Saranda kunt u een echte vakantiebestemming ontdekken. Wat andere landen op het Balkanschiereiland, zoals Griekenland, Kroatië en Bulgarije, hebben, is precies hetzelfde en misschien nog wel meer in Albanië. Het land is veelzijdig door het contrast van bergketens en droomstranden. Is Albanië een veilige bestemming? Albanië is een zeer veilig land om te bezoeken. Aanvallen op toeristen gebeuren meestal niet en als je je normaal gedraagt, zoals je thuis of in andere reislanden zou doen, moet je nergens bang voor zijn. Toch vragen wij u, zoals altijd, om geen waardevolle spullen in uw huurauto open te laten liggen of mee te nemen als u de auto verlaat.

Saranda en de Albanese Rivièra

Uitgangspunt Saranda
Strandresort Saranda

Strandresort Saranda

Saranda is het populairste en meest ontwikkelde vakantieoord aan de Albanese Rivièra en mogelijk zelfs in heel Albanië. U vindt accommodatie die past bij elk budget, terwijl de 5-sterren hotels alleen maar bevestigen hoe aspirant Albanië is als serieuze vakantiebestemming. Voor vakantieplezier kunt u hier alles vinden, van chique strandclubs, bars, restaurants vindt u alles wat u gewend bent van dure bestemmingen in Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland etc. De badplaats trekt, net als heel Albanië, met zeer redelijke prijzen. Dus als u op zoek bent naar een vakantiebestemming met een zeer goede prijs-prestatieverhouding, dan zal Albanië u versteld doen staan.

Blauw oog: Bergmeer Syri I Kalter
Blauwoog van Albanië

Blauwoog van Albanië

Met een huurauto moet u zeker een bezoek brengen aan het beroemde Blauwe Oog van Albanië. Het bergmeer Syri I Kalter is niet met de bus te bereiken. Perfect voor een dagtocht met een huurauto. Het zogenaamde Blauwe Oog is slechts een half uur verwijderd van de badplaats Saranda. De 200 lek, dus ongeveer 1,50 € zijn, zelfs in vergelijking met de toegangsprijzen voor bezienswaardigheden in Zuidoost-Azië, ongelooflijk goedkoop. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Bali vindt u hier geen toeristische trekpleister, maar een prachtig meer met een unieke kleurstelling, waar u zelfs kunt zwemmen.

Badplaats Ksamil
Strand in Ksamil en de 3 aangrenzende eilanden

Strand in Ksamil en de 3 aangrenzende eilanden

Wie het rustiger wil dan in Saranda moet met zijn huurauto verder naar het zuiden rijden. De kleine badplaats Ksamil, die op slechts 14 kilometer afstand ligt, is met uw huurauto in ongeveer 22 minuten te bereiken over de goed aangelegde wegen. Naast het strand in het dorp zelf kunt u de 3 aangrenzende eilanden verkennen. Hiervoor kunt u gebruik maken van een goedkope overtocht met de huur van een kleine waterfiets, of als u sportief genoeg bent kunt u overzwemmen, want de 3 eilanden liggen niet ver van het hoofdstrand. Ook hier vindt u goedkope bars en restaurants.

Dit moet worden opgemerkt:

Omdat Ksamil een kiezelstrand is, is het aan te raden om een paar strandschoenen mee te nemen. Als u er geen bij de hand heeft, kunt u in bijna alle badplaatsen in Albanië goedkoop wat kopen.

Routebeschrijving naar Saranda, Albanië

Aangezien Albanië nog steeds een vrij onontwikkeld land voor toeristen is, is de infrastructuur voor buitenlandse toeristen nog niet bijzonder ontwikkeld. Toch zijn er voor u aantrekkelijke en goedkope mogelijkheden om naar Saranda te komen.

Hoe kom ik in Saranda, Albanië?

  • Per vliegtuig: De enige internationale luchthaven in Albanië bevindt zich in de hoofdstad Tirana. Er zijn goedkope vluchten te vinden vanuit verschillende Europese bestemmingen. Tirana ligt op 279 km afstand van het resort Saranda, dat is ongeveer 4:20 uur met de auto. Als u met het vliegtuig aankomt, kan een huurauto vanaf het vliegveld van Tirana de moeite waard zijn.
  • Met de veerboot: Een interessant alternatief om naar Saranda te reizen is de veerboot, die dagelijks van Corfu naar Saranda en terug vaart. De Riviera van Albanië kan daarom het beste worden gecombineerd met een vakantie op het vakantie-eiland. De ongeveer 2 uur durende overtocht kost het equivalent van 19 € of 20 CHF.
  • Over land: De langste, maar zeker de meest avontuurlijke manier om Saranda te bereiken is over land via Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Montenegro. Perfect voor een road trip door het Balkanland.
Driveboo Tip:

Op MietwagenCheck kunt u eenvoudig verschillende ophaal- en afleverlocaties voor uw huurauto selecteren en vergelijken.

Autorijden in Albanië wat te overwegen

Hoewel Albanië in Europa ligt, zijn de regels en het rijgedrag in het wegverkeer anders dan in elk ander land. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw autoritten door Albanië, hebben we hieronder de belangrijkste zaken nog eens voor u op een rijtje gezet:

Noot: Regel
Snelheidslimieten 40 km/u in de stad 80 km/u - landwegen 90 km/u - snelwegen (blauw) - 110 km/u snelwegen (groen)
Verplichting tot het gebruik van veiligheidsgordels en -verlichting Ja, dag en nacht!
Rijverboden Straten in stadscentra kunnen vanaf een bepaalde tijd voetgangerszones worden!
Wegcondities Veel wegen in aanbouw, plan meer tijd dan normaal!
Noodnummers Staatspolitie 129; Straatpolitie 126

Wij van MietwagenCheck wensen u een goede reis!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat