Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Trøndelag

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Trøndelag
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Trøndelag

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Trøndelag bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 135 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. VW ID.3
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 190 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. Ford Kuga SUV
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 127 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. VW Polo
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Trøndelag: Individuele reis door Midden-Noorwegen

Landschap in Trøndelag, Noorwegen

Landschap in Trøndelag

Zin in een avontuur met een huurauto in Trøndelag? De Trøndelag regio in centraal Noorwegen wacht op u met enkele hoogtepunten die u gemakkelijk met een huurauto kunt bereiken. Bezoek spannende gebouwen, wandel door Trondheim of maak een wandeling door de fascinerende natuur van Trondelags. In Noorwegen is er voor ieder wat wils. Wanneer u een huurauto boekt op MietwagenCheck, bent u altijd mobiel en kunt u flexibel uw individuele bestemmingen van uw keuze bereiken. U kunt vooraf online op ons portaal het geschikte voertuig selecteren. We vergelijken de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven in Trøndelag en tonen u op transparante wijze de beste prijs. Waar wacht je nog op? Boek uw droomauto en verheug u op een avontuurlijke reis door de Trøndelag regio.

Autohuur Trøndelag: Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

De beste manier om flexibel te zijn in Trøndelag is om een auto te huren. U kunt het op de volgende plaatsen krijgen:

De juiste huurauto voor uw reis naar Trøndelag

Vrouw met hond in de auto

De perfecte huurauto voor uw behoeften

Bent u benieuwd welk model huurauto het meest geschikt is voor een rondreis door Trøndelag? Bij MietwagenCheck kunt u verschillende modellen en apparatuur selecteren. Via het zoekmasker kunt u zien welke opties voor u beschikbaar zijn. Als u veel off-road reist, kunt u dit doen met een SUV Ik weet zeker dat er niets mis is. Als je daarentegen veel ruimte nodig hebt in je auto, dan is een minibusje een goede keuze. Hier hebben niet alleen uw dierbaren genoeg ruimte, maar ook de bagage. Met de optionele uitrustingskenmerken heeft u ook de mogelijkheid om automatische, all-wheel drive en airconditioning te boeken. Met de juiste huurauto staat niets een ontspannen vakantie in Trøndelag in de weg.

Wat betekenen de opties extra bestuurder & eenrichtingsverhuur?

mogelijkheid belang
extra bestuurder U kunt bij de boeking een extra chauffeur opgeven. U kunt dus om de beurt met de huurauto door Trøndelag rijden.
eenrichtingshuur Haal de huurauto op de locatie van uw keuze op en breng hem gewoon terug naar een ander autoverhuurbedrijf.

Een excursie met een huurauto naar Trondheim

Trondheim is een prachtig onderhouden stad met een prachtige natuur. Als derde grootste stad van Noorwegen wacht Trondheim op u met enkele hoogtepunten. Toch wordt u de stress van de grote stad gespaard. Het centrum van de stad is in de ban van de betoverende kleurrijke houten huizen en de traditionele pakhuizen aan de oevers van de Nidelva. Bezoek de kathedraal van Nidaros, de vesting Kristiansten Fortress of wandel comfortabel door de stad. Om je op te frissen, kun je stoppen bij een van de cafés of restaurants.

Kleurrijke huizen in Trondheim, Noorwegen

Onderweg in Trondheim

Kathedraal in Trondheim, Noorwegen

De kathedraal van Nidaros

Ontdek de hoogtepunten van Trøndelag per huurauto

Munkholmen

Munkholmen is een populaire excursiebestemming, vooral in de zomer, en nodigt u uit om te zwemmen en te zonnebaden. Het kleine eilandje ligt in het Trondheimsfjord en is gemakkelijk te bereiken vanuit Trondheim. Verlaat de huurauto en stap over op een boot naar Munkholmen. Maar Munkholmen is ook een interessante bestemming voor geschiedenis- en cultuurliefhebbers. Het eiland staat onder monumentale bescherming. Maak een rondleiding door de vesting van het eiland en ontspan daarna met een picknick of trakteer uzelf op een hapje eten in het restaurant.

Trøndelag Folk Museum

Het Trøndelag Folk Museum is een openluchtmuseum met meer dan 80 historische gebouwen, diverse tentoonstellingen en twee restaurants. De oude binnenstad van het museum bestaat uit gebouwen die oorspronkelijk in Trondheim stonden en geeft zo een authentiek inzicht in het stadsbeeld van de 18e eeuw. Onder de gebouwen bevinden zich de staafkerk Haltdalen, de Lo-kerk en een oude school. Een bezoek aan het Trøndelag Folk Museum is iets voor het hele gezin.

Verdere hoogtepunten

U moet deze bezienswaardigheden ook bezoeken met een huurauto:

  • pinwiel
  • Ringve Museum
  • Tyholttårnet
  • Namsskogan Family Park

Waar moet ik op letten bij het huren van een auto in Noorwegen?

Reizen in Noorwegen

Reizen in Noorwegen

In Noorwegen zijn de rechtsbetrekkingen van toepassing. Let altijd op de bijbehorende snelheidslimiet. Een maximumsnelheid van 50 km/u is van toepassing in stedelijke gebieden, 80 km/u in gebieden buiten de stad en 90-100 km/u op landwegen en autosnelwegen. De boetes voor snelheidsovertredingen zijn zeer hoog in Noorwegen. Het alcoholgehalte in het bloed is daarentegen relatief laag met 0,2 promille. Ook moet worden vermeld dat het in Noorwegen niet alleen noodzakelijk is om 's nachts met gedimde koplampen te rijden, maar ook overdag.

Dit moet worden opgemerkt:

Trams hebben altijd voorrang in Noorwegen.

Autohuur roadtrip: Bezoek andere spannende plaatsen in Noorwegen

Oslo

Oslo is altijd een reisje waard! De warmere seizoenen zijn vanwege de temperaturen beter geschikt voor een stedentrip. Oslo is niet alleen de dichtstbevolkte stad van Noorwegen, maar ook de hoofdstad van het land. Bezoek bijvoorbeeld het Holmenkollen Ski Museum, de Noorse Opera, het Videland Beeldenpark of het Vikingschipmuseum. Als u met kinderen reist, moet u een huurauto meenemen naar het TusenFryd pretpark. Plezier voor het hele gezin is hier gegarandeerd.

Oude stad Oslo

Oude stad Oslo

Opera van Oslo

Opera van Oslo

gebergten

De stad Bergen ligt in het zuidwesten van Noorwegen en is de op een na grootste stad van het land. Bergen is omgeven door bergen, zee en eilanden en biedt daarmee een dromerige achtergrond voor uw vakantiefoto's. De havenstad staat bekend om zijn kunst- en culturele hoogtepunten. Als u in Bergen met een huurauto reist, kunt u uw route individueel plannen en uw hoogtepunten bereiken. Maak dagtochten naar Bryggen, de St Mary's kerk, Fløyen of de berg Ulriken. Ook de Hardangerfjord mag u niet missen.

Ålesund

Ålesund is een havenstad aan de kust in het westen van Noorwegen. De stad aan de Geirangerfjord werd na een brand in 1904 weer opgebouwd. Als u wilt genieten van een panoramisch uitzicht over Ålesund, moet u een huurauto nemen naar het uitzichtpunt op de berg Aksla. Geniet van het uitzicht op de huizen gebouwd in Art Nouveau stijl en het omliggende landschap.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat