Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Belfast International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor de Belfast International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Belfast International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Belfast International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Ford Ka
7 Dagen van 27.10 - 03.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
7 Dagen van 27.10 - 03.11.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Peugeot 107
7 Dagen van 27.10 - 03.11.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto op de luchthaven in Belfast

Stadhuis van Belfast

Stadhuis van Belfast

Belfast is de hoofdstad van Noord-Ierland. Bijna 300.000 mensen tellen de grote stad als hun thuisbasis. Bent u van plan een reis naar Noord-Ierland te maken? Waarom beleeft u het noordelijke deel van het Verenigd Koninkrijk niet in uw eentje? De meest individuele manier van reizen is met een huurauto. Bepaal zelf wanneer u welke stad en bezienswaardigheden u wilt bezoeken. Belfast International Airport is het grootste van de twee grootste luchthavens van de stad. Veel vluchten komen hier aan, maar Belfast City Airport wordt ook bediend door vele andere luchthavens op de Britse eilanden. Het centrum van de stad is met de huurauto in slechts 30 minuten te bereiken. Online op AutoverhuurCheck reserveer een huurauto, kom aan op de luchthaven en ga onmiddellijk verder met de huurauto. Super makkelijk, hè? Maar er zijn ook andere voordelen van het direct huren op de luchthaven.

Wat zijn de voordelen van het huren van een auto op de luchthaven?

  • Langere openingstijden: De openingstijden van de stations in de stad zijn meestal beperkt. Als de huur buiten deze tijden is, wordt er vaak een extra vergoeding in rekening gebracht. Op de autoverhuurstations op de luchthaven profiteert u zelfs als uw vlucht relatief vroeg of laat in Belfast aankomt.
  • Goedkope aanbiedingen: Omdat er veel leveranciers op één plaats op luchthavens en stations zijn, zijn de prijzen concurrerend. Als gevolg hiervan gelden er vaak speciale tarieven.
  • Geen transportkosten: omdat de autoverhuurbedrijven zich direct op de luchthaven of in de directe omgeving bevinden, bespaart u kaartjes voor pendeldiensten of openbaar vervoer. Een dure taxirit kan op deze manier ook vermeden worden.
  • Directe onafhankelijkheid: Wees onafhankelijk bij aankomst. Als Belfast City niet je bestemming is, hoef je niet van trein te wisselen, op de trein te wachten of je je zorgen te maken over het vervoer naar de andere stad.

Ontdek Noord-Ierland met een huurauto

Bomen in Armoy

Bomen in Armoy

De luchthaven van Belfast ligt op ongeveer 32 kilometer van de stad. Een stedentrip naar Belfast is altijd de moeite waard, maar Noord-Ierland heeft nog veel meer te bieden. Hier ziet u enkele plaatsen in Noord-Ierland en Ierland en hun afstand en reistijd vanaf Belfast Airport die u niet mag missen. Een grensovergang met een huurauto van Noord-Ierland naar Ierland is meestal mogelijk en eenvoudig in te stellen. Sommige aanbieders rekenen hiervoor echter een vergoeding aan. Controleer de huurvoorwaarden van de boeking voor extra kosten en registreer deze bij de verhuurder bij het in ontvangst nemen van het voertuig.

Hier ziet u enkele plaatsen in Ierland en Noord-Ierland.

streefcijfer verwijdering reistijd
Belfast Stad 31 km 30 min
Dunluce Kasteel 73 km 1 uur
bergafwaarts strand 80 km 1 uur 20 min.
Londonderry Derry 90 km 1 uur 20 min.
Dublin 190 km 2 u 10 min.

Andere plaatsen die u niet mag missen zijn de volgende.

  • Giant's Causeway
  • bushmills
  • glenarm
  • Cushendun
bergafwaarts strand

bergafwaarts strand

Dunluce Kasteel

Dunluce Kasteel

Welke verzekering is er voor huurauto's?

Ongevallen huurauto

Voordat u boekt moet u zich informeren over de verschillende inclusieve diensten van de aanbiedingen. Men dient bij elke reis goed verzekerd te zijn met een huurauto, om grote schadebedragen te kunnen vermijden. Vaak verschillen de kwaliteitsaanbiedingen slechts enkele euro's van de aanbiedingen met een lagere inclusieve service. Deze worden vaak tegen veel hogere prijzen afgesloten op de dag van verhuur. Het is daarom de moeite waard om te vergelijken. Met de zoekmachine en filters op AutoverhuurCheck is het vergelijken gemakkelijk gemaakt. Wij raden u aan om voor elke huur een volledige verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Dit betekent dat u volledig gedekt bent voor alle claims in Noord-Ierland. Moet ik een storting doen? Ja, voor alle huuraccommodaties is een borg met een creditcard vereist. In geval van schade worden deze door het autoverhuurbedrijf bewaard. Indien u een offerte heeft geboekt met de all-inclusive uitgebreide dekking zonder eigen risico, ontvangt u het ingehouden bedrag teruggestort door de organisator. Een aansprakelijkheidsverzekering met een verzekerde som van minstens één miljoen euro is ook belangrijk. Wij raden ook de inclusieve diensten "Gratis kilometers" en de "Fair fuel regulation" aan. Dit betekent dat u bij de overhandiging van het voertuig geen extra kosten hoeft te betalen voor het rijden of tanken. Als u ook in de natuur of op meer landelijke wegen wilt rijden, is een glas- en bandenverzekering ook aan te raden.

Welke huurauto's zijn beschikbaar op Belfast Airport?

autoverhuurstation

Voer uw gegevens eenvoudigweg in het zoekmasker van Mietwagencheck online in. Zo kunt u gemakkelijk leuke aanbiedingen vinden voor de door u gewenste reisperiode. Helaas kan het tijdstip van acceptatie en retourzending niet worden gewijzigd nadat de boeking is voltooid. Let daarom op de input van de tijd. Is er een kleine auto? U vindt de verschillende voertuigcategorieën in de filters in de online prijsvergelijking. U vindt er ook filters voor bijna alle andere onderwerpen zoals verzekeringen of aanvullende diensten.

Op Belfast International Airport vindt u de volgende autoverhuurbedrijven.

  • raad

  • budget

  • Gemakkelijk

  • onderneming

  • Europcar

  • vuurvlieg

  • hertz

  • Zestig

Driveboo Tip:

Zijn je plannen nog steeds onzeker? Geen probleem, elk aanbod op Car RentalsCheck omvat een gratis annulering tot 24 uur voor de aanvaarding van het voertuig. Annulering is gratis.

Omgaan met voertuig - Taal

Engels is de officiële taal in heel Ierland en Noord-Ierland. Ook al zijn er verschillende dialecten, wij communiceren graag met u in het Engels. Hier vindt u een klein woordenboekje over het onderwerp autoverhuur en verhuurstations. Veel plezier in Belfast en Noord-Ierland.

Duits Engels, Duits
autoverhuurstation Auto verhuur station
snelheidsbeheersing Snelheidsregeling
huurauto Huurauto
zekerheid depot
Geheel compleet zonder overdaad zonder overdaad Geheel compleet zonder overdaad zonder overdaad
snelweg Snelweg/snelweg
politie beleid

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat