Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Cabrio huren

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 50846 beoordelingen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Cabrio huren

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Cabrio bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 39 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse Cabrio
bijv. VW TRoc Convertible
9 Dagen van 24.03 - 01.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 48 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse Cabrio
bijv. Volkswagen T-Roc Cabrio
9 Dagen van 24.03 - 01.04.2024
Voorbeeld auto

Huur een Cabrio - de ultieme "topless" rijervaring

Huur een cabriolet en geniet van een exclusieve rijervaring: slechts 4 procent van de Europeanen rijdt regelmatig topless. Voel de wind en geniet van de zon - huur nu een cabriolet en ervaar het rijden op een volledig nieuwe manier. De rit in de open lucht en buitenlucht is een onvergetelijke rijervaring.

Autohuur voor cabrio's in Mallorca

Huur een cabriolet op Mallorca en ga dan naar de zon. Met een gehuurde cabrio kunt u het eiland individueel ervaren. Ontdek verborgen stranden, romantische dorpjes en het prachtige landschap van Mallorca met de auto. De gehuurde cabriolet brengt u overal in Mallorca – tesamen met de onvergelijkbare rijervaring.

Huur uw cabrio in Mallorca op talrijke autoverhuurlocaties. Cabrio’s zijn te huur vanaf Mallorca Airport en Palma de Mallorca. Het huren van cabriolets in Mallorca kunt u met modellen van BMW, Audi, Mini of de Kever cabrio. Huur uw goedkope Mallorca Cabriolet via de prijsvergelijking van Driveboo.

Huur een cabrio in Berlijn

Huur een cabriolet in Berlijn en ervaar de Duitse hoofdstad "topless"! Met de huur cabriolet bent u in Berlijn in stijl. Rij met de open auto naar het Spreewald, de Wannsee of zelfs naar de Oostzee. Een bijzondere ervaring met de gehuurde cabriolet en de wind door je haren.

In Berlijn kunt u bij talrijke verhuurlocaties cabrio's huren. U kunt uw cabriolet huren in Berlijn Mitte, Charlottenburg, Alexanderplatz, Spandau of Steglitz. Gebruik het Driveboo locatie filter om de perfecte huurauto te vinden voor uw autohuur in Berlijn. Er zijn cabriolets van Smart, VW, Audi en daarnaast vele andere cabrio’s beschikbaar voor verhuur in de hoofdstad.

Cabrio autohuur München

Huur een cabriolet in München en beleef de omgeving van de Beierse hoofdstad van dichtbij. De Beierse Alpen, Starnberger See en Neuschwanstein liggen niet ver van München en zorgen met de cabriolet op een zonnige dag voor een onvergetelijke reis. Met de gehuurde cabriolet is uw vakantie in München zeer bijzonder.

In München kunt u op verschillende locaties in de stad een cabriolet huren: u kunt hem ophalen bij het treinstation, Maxvorstadt, het Olympisch Park en vele andere locaties. Cabrios in München zijn te huur van Smart, VW en BMW.

Huur een cabriolet in Hamburg en rijd langs de kust. De Hanzestad is een prachtig startpunt voor roadtripjes aan de Duitse Noordzeekust en Baltische kust. Ervaar het Noord-Duitse landschap tussen duinen, stranden en rieten daken met een gehuurde cabriolet in Hamburg.

In de Hanzestad kunt u vanuit veel verhuurlocaties cabrio's huren. Met de locatiefilter van Driveboo kunt u de verhuur zonder dak in uw omgeving vinden. Huren van een goedkope cabriolet is het beste met via onze prijsvergelijking. In Hamburg zijn convertibles van merken als Fiat, VW Beetle Cabriolet en Smart te huur.

Huur een cabriolet in de Verenigde Staten van Amerika

Huur een cabriolet in de VS en beleef de Verenigde Staten vrijwel zonder grenzen. Wat dacht u van een "topless" roadtrip over de beroemde Route 66 of rijden met een gehuurde cabrio door Florida of langs de kust van Californië. Met cabriolet autoverhuur worden de Verenigde Staten een land van onbegrensde mogelijkheden.

Of het nu Miami in Florida, San Francisco in Californië, op de luchthaven van New York of Seattle is: u kunt een cabriolet overal in de Verenigde Staten huren. U kunt er cabrio's met een originele Amerikaanse rijervaring huren: bijvoorbeeld van Chevrolet of de Ford Mustang Convertible.

Tips voor het besturen van een Convertible

Om van uw cabriolet trip een onvergetelijke ervaring te maken, zijn er een aantal dingen om in gedachten te houden voor en tijdens uw reis:

Voordat u de parkeerplaats verlaat, vraag uw autoverhuur locatie om uitleg over de werking van het dak. Bijna elk model heeft zijn eigen mechanisme en bij een regenbui moet je snel kunnen reageren zodat het rijplezier door kan gaan.

Zelfs als de cabriolet geparkeerd is, moet het dak om verzekeringsredenen gesloten worden zodat uw waardevolle spullen veilig zijn tegen regen of diefstal.

Houd de ramen omhoog tijdens hogere snelheid. Enerzijds vermijdt u onnodige tocht en anderzijds wordt het geluid in de cabrio gereduceerd.

Vooral in de zomer mag u niet vergeten een hoofddeksel te dragen en zonnebrandcrème te gebruiken, ondanks alle plezier van de felle zon. De aangenaam koele lucht is bedrieglijk en je verbrandt jezelf maar al te snel. Voor extra bescherming tegen de zon is het ook belangrijk om altijd voldoende vloeistof te drinken.

Als u aandacht heeft besteed aan deze kleine dingen, staat niets het rijplezier in de weg in een snelle convertible.

Cabrio autohuur vanaf 18

Het is meestal niet mogelijk om al vanaf 18 jaar een cabriolet te huren. Door verhoogde verzekerde bedrag voor een cabriolet is het meestal alleen mogelijk om een cabriolet te huren vanaf 21 of 25 jaar. Bestuurders jonger dan 25 jaar kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor het huren van een cabriolet. In onze huurvoorwaarden vindt u algemene informatie over huurauto's vanaf 18 jaar, voor individuele informatie over het huren van een cabriolet vanaf 18 jaar, zie de respectievelijke huurvoorwaarden.

Gun jezelf een break

Of het nu in de zomer of de herfst is: met de juiste cabriolet en de juiste tips ontstaat er op elk moment van het jaar een gevoel van vrijheid. Het maakt niet uit of u een uitstapje naar het platteland met uw geliefde plant, of dat u in stijl door de stad wilt touren. De mogelijkheden van een cabriolet zijn zeer veelzijdig. Het is de ideale metgezel voor een romantisch weekendje weg op het platteland. Maak de reis naar uw hotel alvast een belevenis en ontspan in uw droomweekend. Uw geliefde zal blij zijn.

Een tocht door de stad is net zo afwisselend. Met een cabriolet beleeft u de bezienswaardigheden van een stad vanuit een compleet nieuw perspectief. Een cabriolet is ook een snelle metgezel op vakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantie in Zuid-Tirol. Deze schilderachtige rit laat niets te wensen over. Gewoon een pas oversteken of over kronkelende wegen rijden geeft u een ongekend gevoel.

Veel gestelde vragen over huurauto boeken Cabrio

Wat kost een huurauto Cabrio?

⌃
Een huurauto Cabrio kost gemiddeld 16,67 € per dag.

Wat kost een huurauto per week Cabrio?

⌃
Een huurauto Cabrio kost gemiddeld 116,67 € per week (16,67 € per dag).

Welke autoverhuurder is de goedkoopste Cabrio?

⌃
BSP Auto is Cabrio de goedkoopste. Een autohuur kost 66,67 € voor 4 dagen.

Kun je Cabrio een auto huren zonder borg?

⌃
Ja, Cabrio u kunt een huurauto huren zonder borg vanaf 42,17 € per dag.

Kun je Cabrio een auto huren zonder creditcard?

⌃
Ja, Cabrio u kunt een auto huren zonder kredietkaart vanaf 42,17 € per dag.

Hoeveel kost het om een huurauto te annuleren Cabrio?

⌃
Tot 24 uur voor aanvang van de huur kost een annulering tijdens de openingstijden van Driveboo niets.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat