Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Amsterdam

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 6 beoordelingen voor Amsterdam
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Amsterdam

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Amsterdam bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 07.05 - 11.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
4 Dagen van 07.05 - 11.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart ForFour
4 Dagen van 07.05 - 11.05.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto in Amsterdam

De hoofdstad van Nederland ontdek je met een huurauto zodat je geen enkele highlight van deze wereldstad hoeft te missen. Winkelen in de Negen Straatjes, slenteren langs de grachten en duiven spotten op de Dam. Of je nu op stedentrip gaat naar Amsterdam of toerist in eigen land speelt. Deze stad heeft enorm veel te bieden. Stap in de auto en ontdek het zelf!

Reserveer je huurauto vooraf op Schiphol

Schiphol staat ook wel bekend als Amsterdam Airport Schiphol en is een van de drukste luchthavens van heel Europa. De luchthaven bevindt zich op zo’n 15 kilometer afstand van het centrum van Amsterdam. Huur je een auto op Schiphol? Dan sta je dus zo in het centrum. Je huurauto reserveer je vooraf. Zo weet je zeker dat de auto voor je klaar staat op het tijdstip dat je vooraf hebt aangegeven.

To do’s in Amsterdam

Amsterdam heeft zoveel te bieden dat een dag echt tekort is. Ook als inwoner van Nederland zijn er vast nog heel veel onontdekte plekjes. Aan historie en cultuur is er in deze stad namelijk geen gebrek. Op het museumplein vind je de belangrijkste musea zoals het Rijksmuseum waar je de Nachtwacht met eigen ogen aanschouwt. Of breng een bezoek aan het Van Gogh Museum. Ruil je huurauto ook eens in voor een ander vervoersmiddel: de boot. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten hoort er natuurlijk bij. Zet vervolgens weer voet aan wal om in je huurauto te stappen richten de Pijp. Een must see in deze wijk is de welbekende Albert Cuypmarkt. Ga daarnaast zeker langs bij de Jordaan. Een en al gezelligheid in de straatjes die worden gedomineerd door kroegjes en kleine winkeltjes.

Een huurauto die bij jou past

Romantisch met zijn tweeën een weekend naar Amsterdam? Of trek je erop uit met je vriendengroep of het gezin? Afhankelijk van je reisgezelschap kies je natuurlijk een huurauto die daarbij past. In een handig overzicht vind je huurauto’s van verschillende aanbieders. Daarbij kun je de auto geheel naar wens aanpassen dankzij de uitgebreide zoekfilters.

Touren door Nederland

Nederland is en blijft een kikkerlandje en dat heeft zo zijn voordelen. In relatief korte tijd sta je weer in een andere prachtige stad. Zonde dus om je te beperken tot Amsterdam wanneer je toch al beschikt over een huurauto. Binnen een uur sta je in Utrecht of Leiden. Is het lekker weer en ben je toe aan een dagje strand? Rijd dan naar Scheveningen en ga voor een middagje aan zee of combineer een middagje strand met een dagje Den Haag. Naast zonnen en zwemmen kun je in Scheveningen heerlijk struinen over de gezellige boulevard. Neem plaats in een van de vele strandtenten en geniet van een hapje en een drankje onder het genot van zomerse muziekjes. Ook worden er regelmatig feestjes georganiseerd. Dansen met je voeten in het zand, beter kan niet, toch?

Handige tips

De verkeersregels in Nederland zijn ons wel bekend, maar wanneer je met je huurauto op pad gaat in Amsterdam en omstreken zijn tips altijd welkom. Wat betreft parkeergelegenheid hebben we niets te klagen. Er zijn meer dan genoeg parkeergarages dus een plekje zal je altijd vinden. Dat de parkeerkosten aardig kunnen oplopen is een ander verhaal. Handig is om gebruik te maken van transferiums. Ook wanneer je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan een stad als Utrecht. Wanneer je bij een transferium parkeert betaal je 5 euro voor je parkeerkaart en word je met een pendelbus naar de stad gebracht. Op je klok kijken hoeft niet want je kunt er de hele dag staan! Houd verder in en rondom de stad rekening met de maximumsnelheid. De controles zijn hier erg strict, zeker op snelwegen waar trajectcontroles worden gehouden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat