Auto huren in Nederland

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Nederland: De populairste autohuur bestemmingen

Autoverhuur Nederland - Land van kaas, molens & kanalen

Nederland ligt aan de Noordzee en vormt samen met Luxemburg en België de Benelux. De haven van Rotterdam en de hoofdstad Amsterdam zijn bijzonder aantrekkelijke toeristische steden en moeten zeker worden bezocht op een tour met een huurauto. Het land heeft ook een aantal schattige studentensteden zoals Utrecht of Maastricht. Het studenten nachtleven pulseert hier 's avonds. Tijdens een autorit door Nederland komt u vele kazen en caravans tegen. Deze zijn kenmerkend voor Nederland. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere de molens en grachten van Amsterdam, die ook met een huurauto moeten worden bezocht.

Autoverhuur in Nederland

Huur een auto in Nederland via het internetportaal driveboo.nl. Hier kunt u vergelijken en boek de prijzen en aanbiedingen van de verschillende autoverhuurbedrijven. De beste manier om de vele bezienswaardigheden van Nederland te verkennen is met een huurauto. In Nederland is het wegennet zeer goed ontwikkeld en beslaat het een lengte van ruim 125.575 km. De snelheidslimiet is afhankelijk van de borden en is vaak 80 km/u. U moet aandacht besteden aan deze met uw huurauto. U moet heel voorzichtig zijn in Nederland, waar u uw huurauto parkeert, want verkeerde parkeerders verwachten een autoklauw.

De wegen zijn erg populair in Nederland en daarom moet men rekening houden met ongebruikelijke methodes van verkeersregulering. Een verkeerslicht bij een toegang tot een snelweg is daarom niet ongewoon. Ervaar het zelf op uw tour met een huurauto!