Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Queen Beatrix International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor de Queen Beatrix International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Queen Beatrix International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Queen Beatrix International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 44 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 21.02 - 28.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 59 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 21.02 - 28.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 21.02 - 28.02.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Queen Beatrix International Airport

Wilt u in de zomer het Caribisch gebied verkennen en genieten van unieke eilandflair? Een rondreis door Aruba in uw eigen huurauto is precies wat u zoekt. Ontdek het dromerige Caribische eiland met gouden zandstranden en turkooisblauw water op eigen houtje en beleef uw eigen zomeravontuur.

Met een huurauto op Aruba

Aruba

Aruba is per vliegtuig in ongeveer acht uur te bereiken. Bij aankomst bent u echter nog steeds in Nederland. Dit is de Nederlandse Antillen Dit Nederlandse juweel is ongeveer 30 kilometer lang en 10 kilometer breed. Het eiland heeft een groot aantal witte zandstranden. 30 kilometer van de kust van Venzuela. Curaçao ligt ook vlak naast het eiland. Zijn er huurauto's op Aruba? Als u met een huurauto reist, kunt u elke dag een andere plek ontdekken.

Reina Beatrix Luchthaven

Je kunt het eiland alleen per boot bereiken vanuit Venezuela of Curaçao. Vanuit Europa is het echter zeer gemakkelijk om er met het vliegtuig te komen. De enige luchthaven op het eiland is de Aeropuerto Internacional Reina Beatrix - AUA. Waar zijn de autoverhuurstations op Aruba? Alle internationaal bekende autoverhuurbedrijven zijn te vinden rond de luchthaven. De eenvoudigste manier om een huurauto op de luchthaven te reserveren is direct vooraf op MietwagenCheck. Er zijn de volgende voordelen bij het huren van een auto op de luchthaven:

  • Al het personeel spreekt Engels of Nederlands
  • Langere openingstijden
  • Lage prijzen - hoge dichtheid van leveranciers
  • Directe onafhankelijkheid bij aankomst

Aanbieders op de luchthaven

Luchthaven autoverhuur agent

De meeste aanbieders zijn direct in het luchthavengebouw of in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven gevestigd. Als u kiest voor een station buiten het luchthavengebouw, is een pendelbus vanaf de terminal voorzien en eveneens in de prijs inbegrepen. Als u een speciale voorkeur hebt, kunt u de prijsvergelijking op MietwagenCheck filteren om de aanbiedingen te zien.

De aanbiedingen via de prijsvergelijker zijn met veel verschillende partners. Op Aruba Airport kunt u onze volgende autoverhuurstations vinden.

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Carvenience
  • Hertz
  • Nationaal
  • Sixt
  • Smartrent

Road trip op Aruba

Flamingo's op Aruba

Wilt u een roadtrip maken met een huurauto op Aruba? De hoofdwegen zijn goed ontwikkeld. Bovendien is Aruba zeer veilig in vergelijking met veel andere Caribische landen. Dus niets staat een reisje in de weg. Er is ook openbaar vervoer, maar dat is beperkt tot het stadsgebied van Oranjestad. Dus als u niet in een groep met een gids wilt zitten, is een tour met een huurauto de beste keuze. Wat moet ik doen op Aruba? Hier hebben wij enkele aanbevelingen van bezienswaardigheden die u niet mag missen op uw volgende huurauto trip.

Festivals van het eiland
Aruba Kostuum Vrouw

Het Aruba Zomer Festival is slechts een van de vele evenementen op het eiland. Toch is het waarschijnlijk een van de belangrijkste muziekevenementen in het Caribisch gebied. Elk jaar in juni komen de plaatselijke bevolking, toeristen en vele muzikanten hier bijeen om te feesten en te genieten van de tijd in de hoofdstad. Als u tijdens uw verblijf niet in de hoofdstad Oranjstad verblijft, kunt u met een huurauto arriveren. Het festival ligt op maximaal 1,5 uur van het eiland. Rij met de huurauto, geniet van het muziekevenement en slaap weer in je eigen bed. Andere evenementen vinden het hele jaar door plaats. Carubbian is een groot feest elke donderdagavond in San Nicolas dat doorgaat tot in de vroege uurtjes. Live muziek, kostuums en dans geven een authentiek inzicht in de Caribische cultuur van het eiland.

Arikok Nationaal Park
Nationaal Park Aruba

Arikok Nationaal Park is een natuurreservaat op het eiland. Het park herbergt een verscheidenheid aan onvergelijkbare attracties en bezienswaardigheden. Spectaculaire grotten, Indiaanse rotstekeningen, formaties van het land door lava en andere rotsen. Hier kunt u het echte erfgoed en de natuur ervaren door te wandelen. Waar is het Nationaal Park? De ligging van het park is niet ver van de luchthaven. Slechts 15 minuten met een huurauto. Waar kan ik parkeren in het Nationaal Park Aruba? Direct bij de ingang van het park is er het Visitor Center Parking. Hier kunt u uw huurauto veilig parkeren terwijl u de omgeving verkent.

Paradijselijk strand

Op een eiland in het midden van de Caraïben zijn strandbezoeken met wit zand en turkooisblauw water verplicht. Je kunt bijna overal op het eiland geweldige plekjes vinden. Van Baby Beach, Eagle Beach en Palm Beach wordt echter gezegd dat ze bijzonder mooi zijn. Je moet echter niet alleen gaan zwemmen. Mis de fascinerende onderwaterwereld niet. Waar zijn de beste stranden op Aruba? Hier vindt u de afstanden tot het centrum van Oranjestad per huurauto.

Strand Afstand
Baby Strand 30 minuten.
Eagle Beach 15 minuten.
Palm Beach 15 minuten.

Regels met een huurauto

Net als in andere landen zijn er op Aruba verkeersregels waar iedere bestuurder zich aan moet houden. Gelieve de volgende regels en instructies in acht te nemen tijdens het rijden op Aruba.

  • Rechts verkeer
  • Rijbewijzen van de Europese Unie worden aanvaard
  • Internationale verkeerstekens
Driveboo Tip:

De minimumleeftijd voor het huren van een auto op Aruba is 21 jaar. U heeft ook een creditcard nodig voor de aanbetaling.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat