Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Londen Gatwick

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 66 beoordelingen voor de Luchthaven Londen Gatwick
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Londen Gatwick

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Londen Gatwick bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 29.05 - 02.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Polo
4 Dagen van 29.05 - 02.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 55 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 29.05 - 02.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Londen Gatwick

De zomeropening van Buckingham Palace, Hyde Park, Regent Park - het zijn maar een paar van de vele zomerhoogtepunten in Londen. Bent u nog steeds op zoek naar de juiste huurauto op London Gatwick Airport? Op MietwagenCheck vergelijken we alle aanbiedingen van de autoverhuur bedrijven die gevestigd zijn op de luchthaven van Gatwick. Verken de hoofdstad van Engeland en rijd naar de mooie en historische bezienswaardigheden van Londen.

Autoverhuur op de luchthaven van Londen Gatwick

Luchthaven Londen Gatwick: toegangspoort tot de metropool

Luchthaven Londen Gatwick: toegangspoort tot de metropool

Ook een stedentrip naar Londen is in de zomer van 2020 in de mode. Hoe kom ik in Londen? De populaire stad heeft verschillende luchthavens, waarvan Londen Gatwick er een is. London Gatwick International Airport (LGW) is de op één na grootste passagiersluchthaven van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt ongeveer 48 km ten zuiden van de Britse hoofdstad Londen in West Sussex. De luchthaven is zeer goed verbonden, van hieruit kunt u snel Londen en de zuidelijke regio's van Engeland bereiken. Het is daarom de moeite waard om een huurauto te boeken op Londen Gatwick Airport.

Een huurauto biedt veel comfort en flexibiliteit. Kies uit een groot aantal autoverhuurbedrijven en vind de perfecte huurauto. Met Car Hire Check kunt u eenvoudig de lokale autoverhuurbedrijven vergelijken en direct het juiste model boeken. Dit alles vanuit het comfort van uw eigen huis, zodat u ter plekke aan de slag kunt.

Autoverhuurstations op Londen Gatwick Luchthaven

De afhaalstations bevinden zich direct bij de terminal

De afhaalstations bevinden zich direct bij de terminal

Bij MietwagenCheck hebben we onze partners met grote zorg geselecteerd. Wij werken samen met alle autoverhuurbedrijven die zich op de luchthaven Londen Gatwick bevinden. Met de prijsvergelijking en de praktische autoverhuur check kunt u de verschillende modellen en contractmodaliteiten direct vergelijken en krijgt u een goed overzicht.

In Londen Gatwick kunt u kiezen uit vele autoverhuurbedrijven en uw gewenste auto boeken:

  • Avis
  • Onderneming
  • Europcar
  • Alamo
  • Nationaal
  • Hertz
  • Begroting
  • Sixt

Uw voordelen van een huurauto ophalen op Gatwick Luchthaven

Natuurlijk kunt u uw huurauto ook in de stad ophalen. Er zijn echter een aantal voordelen aan het ophalen van uw auto op Gatwick Airport:

  • Breder aanbod van autoverhuurbedrijven en voertuigen beschikbaar.
  • Langere openingstijden
  • Geld bespaard door meer concurrentie

Waar moet je op letten als je een auto huurt op de luchthaven van Londen?

Een auto huren is een geweldige manier om flexibel, onafhankelijk en mobiel te zijn wanneer u daar bent. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt bij het huren van een auto en de communicatie met het autoverhuurbedrijf, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden.

Veilig de weg op met een uitgebreide verzekering

Veilig de weg op met een uitgebreide verzekering

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto? U had vooraf duidelijkheid moeten krijgen over de geldige verzekeringsvoorwaarden. Het is het beste om te kiezen voor een volledig omniumverzekering zonder eigen risico en te kijken naar de inbegrepen voordelen. Aanvullende verzekeringen, zoals een onderverzekering, kunnen zeker de moeite waard zijn. Indien een tweede bestuurder moet worden ingeschreven of indien uitrusting zoals een navigatiesysteem of kinderzitje vereist is, moet dit vooraf worden gereserveerd - hiervoor kunnen extra kosten worden aangerekend. Een borgsom is gebruikelijk; de meeste aanbieders vragen om creditcardgegevens als garantie of belasten de creditcard van de bestuurder met een bepaald bedrag, dat wordt terugbetaald nadat de huurauto is ingeleverd. Controleer bij het inleveren van de auto op eventuele schade, zoals krassen in de lak, documenteer dit samen met het verhuurbedrijf en maak uzelf vertrouwd met de auto - zo komt u later niet voor verrassingen te staan en kunt u zonder zorgen aan de slag.

Waar kan ik benzinestations vinden op de luchthaven Londen Gatwick?

U vindt benzinestations direct bij de luchthaven Gatwick

U vindt benzinestations direct bij de luchthaven Gatwick.

Er zijn tankstations bij zowel de noord- als de zuidterminal, elk 24 uur geopend. Er is een Shell, een Esso, BP en een Texaco tankstation op Airport Way. Het is het beste om de eerlijke bijtankregeling (vol/vol) te kiezen. Dit betekent dat u uw huurauto ophaalt met een volle tank en terugbrengt met een volle tank. Dit bespaart u veel tijd en geld op de luchthaven en u kunt meteen aan uw reis beginnen. Controleer bij het ophalen van uw huurauto welke tankvoorschriften van toepassing zijn en noteer de locatie van het dichtstbijzijnde tankstation.

De goedkoopste plaatsen om te tanken zijn grote supermarkten, tankstations langs de snelweg en benzinestations. Op het platteland zijn de benzinestations meestal iets duurder. Net als in Duitsland tankt u zelf bij Britse benzinestations.

Rondreizen met een huurauto vanaf de luchthaven Londen Gatwick

Een auto huren maakt u spontaan, flexibel en mobiel. Gebruik uw huurauto om Londen en omgeving te ontdekken. Als u zich van tevoren vertrouwd maakt met de plaatselijke omstandigheden en uw route plant, zit u aan de veilige kant. Groot-Brittannië heeft veel te bieden buiten Londen. De populaire badplaats Brighton is vanaf de luchthaven in ongeveer 37 minuten met de auto te bereiken. De 27 km liggen op een steenworp afstand met uw huurauto. Een geweldige sfeer en pure ontspanning wachten hier op u.

Excursie bestemmingen vanuit Londen Gatwick Airport:

Excursiebestemming in de buurt van Londen Rijtijd vanaf Gatwick Afstand van Gatwick
Brighton 37 min 27 mijl
Stonehenge 1 uur en 32 minuten. 91 mijl
Windsor Castle 48 min 41,1 mijl
Cambridge 2 h 12 min 95,9 mijl
Bad 2 uur 27 min. 129,5 mijl
WWT London Wetland Centre 52 min 33,5 mijl

Verkeer & verkeersregels in Engeland

Kijk uit! Links rijden is de regel op de Engelse wegen

Kijk uit! Links rijden is de regel op de Engelse wegen

In Engeland rijdt u aan de linkerkant van de weg, wat voor Duitse chauffeurs even wennen is. Wees vooral voorzichtig op kruispunten om te voorkomen dat je automatisch in oude gewoonten vervalt. Voor de rest is het rijden over het algemeen vergelijkbaar met het rijden in Duitsland. De maximumsnelheid binnen de bebouwde kom is 30 mijl of 48 km/u. Afstanden worden over het algemeen gemeten in mijlen. Afstanden worden meestal gemeten in mijlen. Typisch voor Engeland zijn de vele rotondes. Hier hebben voertuigen die van rechts komen voorrang.

Het gebruik van veiligheidsgordels is ook in Groot-Brittannië verplicht en de snelheidsbeperkingen moeten in acht worden genomen. In de bebouwde kom is de maximumsnelheid 50-65 km per uur, op tweebaanswegen en autosnelwegen 110 km per uur. (70 mijl per uur).

Britse autosnelwegen zijn gemarkeerd en genummerd met een "M", tweebaanswegen zijn "A Roads", meestal tweebaanswegen, "B Roads" zijn kleinere secundaire wegen. Het gebruik van B-wegen is de moeite waard als u wat van het platteland wilt zien en ontspannen en op uw gemak wilt aankomen.

Met een huurauto naar de hoofdstad Londen

Gezicht op de Tower Bridge in Londen

Rijden naar bezienswaardigheden zoals Tower Bridge

De metropool Londen ligt ongeveer 48 km ten noorden van de luchthaven Gatwick en is met een huurauto snel te bereiken. Londen biedt ontelbare uitgaansmogelijkheden en is een van de meest bezochte steden ter wereld. Vermijd de spitsuren als u naar Londen rijdt - het verkeer kan tijdens de spitsuren erg druk zijn, waardoor het moeilijk is om u te verplaatsen. U kunt uw huurauto het beste aan de rand van de stad parkeren en bezienswaardigheden als Buckingham Palace, de Tower, de Big Ben of de London Eye te voet bezoeken.

Natuur in het midden van een wereldstad: Hyde Park

Natuur in het midden van een wereldstad: Hyde Park

Londen staat voor cultuur en talrijke musea zoals het British Museum of de National Gallery maken indruk met hun collecties. Winkelliefhebbers komen in Londen ook aan hun trekken. Of het nu in de warenhuizen en merkwinkels van Oxford Street is of in de vele alternatievere wijken zoals Notting Hill of Shoreditch - iedereen vindt hier wat hij zoekt. Hyde Park nodigt uit tot flaneren en ontspannen en biedt een welkome afwisseling van de drukte van de stad. Lekker eten kan in vele uitstekende restaurants met gerechten uit de hele wereld, maar ook op de talloze straatmarkten, zoals in Camden of op Borough Market.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

66 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Londen Gatwick

Beoordeling van Moritz M.

“Alles ging heel goed.”

Beoordeling van Letizia A.

“Perfect advies en zeer vriendelijk personeel ter plaatse.”

Beoordeling van George <L.

“Alles verliep vlot.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat