Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Manchester Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor de Manchester Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Manchester Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Manchester Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Polo
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Manchester Airport

Is uw volgende reis naar Manchester in de zomer? Dan moet u zeker een huurauto nemen op Manchester Airport, want daarmee kunt u al uw gewenste plaatsen flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer bereiken. Ga met de huurauto bijvoorbeeld naar de Manchester Art Gallery of de kathedraal van Manchester.

Autoverhuur op de luchthaven van Manchester

Luchtfoto van de mooie stad Manchsester

Ontdek het mooie Manchester met uw huurauto

Vakanties in Manchester zijn ook in de herfst en winter van 2020 aan de orde van de dag . Haal meer uit een stedentrip naar Manchester met een huurauto. Uw belangrijkste aanloophaven is Manchester Airport (MAN). Of het nu privé of zakelijk is, een huurauto biedt u bijzonder comfort en flexibiliteit. Op ons portaal werken wij samen met alle autoverhuurbedrijven die zich op de luchthaven bevinden. Dankzij de centrale ligging van de luchthaven kunt u alle grote steden en gemeenten in de omgeving bereiken zonder een beroep te hoeven doen op het openbaar vervoer. Boek vandaag nog een huurauto via MietwagenCheck van de grootste autoverhuurbedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Autoverhuur in Manchester Luchthaven

Pick up in Manchester Luchthaven Autoverhuur Dorp

Pick up in Manchester Luchthaven Autoverhuur Dorp

Waar moet ik mijn huurauto ophalen in Manchester Luchthaven? De meeste autoverhuurbedrijven op Manchester Airport zijn gevestigd in Manchester Airport Car Rental Village. Dit kan worden bereikt via aangewezen gratis bussen. De Rental Village is 7 dagen per week geopend, maar de dagelijkse openingstijden variëren naargelang het autoverhuurbedrijf.

De volgende autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op Manchester Airport:

  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Onderneming
  • Nationaal
  • Alamo
  • Hertz
  • Sixt

Met de huurauto naar de luchthaven van Manchester

Vertrek van Manchester luchthaven

Manchester Airport: snel in het centrum van de stad

Hoe kom ik vanaf Manchester Airport in de stad? Manchester Airport ligt aan de snelweg M56 bij knooppunt 5. De M56 biedt directe verbindingen met de grotere snelwegen M6 en M60 en biedt gemakkelijke toegang als u vanuit het noorden of zuiden reist. Als u van het omliggende platteland of het stadscentrum van Manchester naar de luchthaven reist, volgt u de borden naar de A34 of de rijksweg A5103. Er zijn drie terminals op Manchester Airport. Als u met de auto naar de luchthaven gaat, moet u van tevoren controleren vanaf welke terminal u vertrekt. De terminals zijn duidelijk bewegwijzerd. De postcode van de luchthaven is M90 1QX als u het adres in uw navigatiesysteem wilt invoeren.

Vluchten en luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven van Manchester

Aankomst en vertrek van de luchthaven van Manchester

Aankomsten en vertrekken van Manchester Airport

Manchester Airport heeft het grootste aantal bestemmingen van alle luchthavens in het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kan zij passagiers een ruime keuze aan bestemmingen bieden, zowel dichtbij als veraf, en voor een luchthaven buiten een nationale hoofdstad zijn de intercontinentale verbindingen vanuit Manchester inderdaad indrukwekkend.

De volgende luchtvaartmaatschappijen, vliegen vanaf de respectievelijke terminals:

Terminal 1

Charter- en lijnvluchten naar heel Europa en de rest van de wereld met de volgende luchtvaartmaatschappijen: EasyJet, Jet2, Small Planet Airlines, Thomas Cook, Emirates, Etihad Airways, Lufthansa, Swiss en Turkish Airlines.

Terminal 2

Charter- en lijnvluchten naar hoofdzakelijk internationale bestemmingen, maar ook enkele Europese. Luchtvaartmaatschappijen zijn de volgende: Monarch, Thomson Airways, Virgin Atlantic, Air Malta, Qatar Airways, Tunisair, en United Airlines. De terminal ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de andere twee terminals, 1 en 3.

Terminal 3

Geregelde binnenlandse, Europese en enkele intercontinentale vluchten. De operatoren zijn: Flybe, Ryanair, Air France, American Airlines, British Airways, BMI Regional, Brussels Airlines, en KLM. De terminal bevindt zich ten oosten van Terminal 1, maar heeft er geen interne verbinding mee.

Eten en drinken op de luchthaven van Manchester

Alle terminals van Manchester Airport bieden een breed scala aan culinaire ervaringen.

Terminal 1 is de thuisbasis van een verscheidenheid aan restaurants, waaronder fastfood van Burger King, het Giraffe restaurant, een Grain Loft pub en cafés waaronder Starbucks.

Er is een drinkwaterautomaat in Terminal 1 net na de beveiliging, voordat u de duty-free winkelzone binnengaat, waar u uw lege waterflessen kunt bijvullen.

Terminal 2 biedt een breed scala van verschillende plaatsen om een hapje te eten en zelfs de grootste honger te stillen: voor fast food nog een Burger King tot het Italiaans-Amerikaanse fusion restaurant "Frankie and Benny's" en de pub "Spinning Jenny" tot Café Nero voor diegenen die nog een cafeïne boost nodig hebben voor de vroege ochtendvluchten.

Terminal 3 wacht op u met een selectie van lekkernijen. Costa Coffee biedt een verscheidenheid aan warme dranken en snacks, terwijl de Food Village een snelle hoofdmaaltijd serveert. Als u wat meer tijd hebt in Terminal 3, bezoek dan Trattoria Milano - een Italiaans restaurant, en de Lion and Antelope, een pub waar warme gerechten worden geserveerd.

Andere faciliteiten op de luchthaven van Manchester

Internet via Wi-Fi is op de hele luchthaven beschikbaar gedurende 60 minuten per 24 uur. Er is ook een betaalde premiumservice beschikbaar, die hogere downloadsnelheden mogelijk maakt voor intensiever gebruik - perfect voor het bekijken van massa's YouTube-video's vóór uw vlucht. De prijzen zijn L5 voor een uur, L10 per dag en L30 per maand.

Douchefaciliteiten bevinden zich in Terminal 2 en kosten L 6,50 per persoon. Er zijn twee multireligieuze gebedsruimten in terminals 2 en 3. Terminals 1 en 2 beschikken over openlucht rookruimtes om te voldoen aan het rookverbod in het VK.

Faciliteiten voor het opnemen en omwisselen van geld zijn in alle terminals direct beschikbaar. De omwisselautomaat van Raphaels' Banks op de luchthaven biedt zo'n slechte omrekeningskoers dat hij verre van "gratis" is, aangezien u nog steeds kosten moet betalen om hem te gebruiken.

Accommodatie op de luchthaven van Manchester

Er zijn vier hotels in de omgeving van de luchthaven en andere in de buurt en in de naburige steden Wilmslow en Altrincham.

De vier hotels op Manchester Airport:

  • Airport Inn Manchester
  • Radisson Blu Hotel Manchester Luchthaven
  • Crowne Plaza Luchthaven Manchester
  • Clayton Hotel Manchester Luchthaven

Autoverhuur bestemmingen in de buurt van Manchester Luchthaven

De skyline van Liverpool

Met uw huurauto naar Liverpool

Manchester zelf is een van de populairste steden van Engeland. De aantrekkelijke ligging maakt het ook een goede uitvalsbasis voor verdere excursies. Met de optie alle kilometers gratis, wordt uw rondreis extra voordelig. Bovendien raden wij u aan altijd de eerlijke tankregeling (vol/vol) te kiezen. Zo kunt u uw huurauto met een volle tank ophalen en met een volle tank terugbrengen. Boek uw huurauto op Manchester Airport en ga op weg voor een prachtige rondreis door Engeland.

In de onderstaande tabel vindt u populaire bestemmingen naar steden, in de buurt van Manchester:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven MAN Reistijd
Centrum van Manchester 15 km 30 minuten.
Liverpool 59 km 51 minuten
Sheffield 72 km 1 uur en 20 minuten.
Leeds 89 km 1 uur en 15 minuten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat