Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Samos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor Samos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Samos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Samos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 13 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 24.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 24.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 24.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto op de luchthaven van Samos en verken het eiland.

Ontdek Avlakia op Samos met de huurauto

Ontdek Avlakia op Samos met de huurauto

Vakanties in Griekenland zijn het hele jaar door erg populair, vooral als u met een huurauto reist. Samos is een insider tip onder de Griekse eilanden en een waar paradijs. Het is een van de grootste eilanden van het land en ligt naast het beroemde eiland Kos. Het eiland behoort tot de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Deze regio staat bekend om het kristalheldere water en de prachtige eilanden. De beste manier om Samos te verkennen is met een huurauto. De goedkoopste en beste deals kunnen gemakkelijk worden vergeleken op MietwagenCheck.

Reizen naar Samos in het voorjaar

Samos is het hele jaar door een reis waard. Maar de lentemaanden zijn vooral populair bij sportliefhebbers. Wat denk je van een rondje rotsklimmen. Het is vooral leuk in de lentezon en je wordt beloond met een prachtig uitzicht over Samos. Als u liever aan watersport doet, kunt u het surfen uitproberen. Samos heeft voor elk wat wils in het voorjaar. Wandel over het strand en geniet van de eerste stralen van de lentezon op uw gezicht. Als u met een huurauto door Samos reist, kunt u het meeste uit uw voorjaarsvakantie halen omdat u de flexibiliteit en onafhankelijkheid heeft om op elk moment te reizen.

Reis naar Samos via de luchthaven gemakkelijk gemaakt

Ontdek Athene en neem de ferry naar Samos

Ontdek Athene en neem de ferry naar Samos

Hoe kom ik op Samos? U kunt het hele jaar door goedkope directe vluchten naar Samos vinden. Een aantrekkelijk alternatief is een tussenstop in Athene. Als u eerst het Griekse vasteland wilt verkennen, kunt u ook kiezen voor een veerboot. Deze zijn ook beschikbaar met een comfortabele slaapcabine om te boeken. Bij aankomst raden wij u een goedkope huurauto aan om dit gevarieerde eiland te verkennen. Goedkope autoverhuur voor Samos vindt u natuurlijk op ons portaal. Wij werken samen met alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven.

Voordelen van het ophalen van uw huurauto op Samos Airport:

  • Onafhankelijkheid van tourgroepen
  • Flexibele reisplanning
  • Geld en tijdwinst in tegenstelling tot pakketreizen
  • Spanning en actie

Eilandhoppen in Griekenland: van Samos naar Kos

Reis met de veerboot van Samos naar Kos

Neem de veerboot van Samos naar Kos

Kan ik van Samos naar Kos reizen? De Dosekanisos Seaways ferry brengt u snel van Samos naar Kos. De overtocht duurt vijf uur en de prijs is minder dan 50 euro. U kunt ook vele andere eilanden in de prachtige Egeïsche Zee verkennen. Op de grotere raden we zeker een huurauto aan. Wij werken samen met alle internationale autoverhuurbedrijven om de beste deal voor u te vinden.

Rijden naar de mooiste stranden van Samos

Met de huurauto naar het droomachtige Livadaki Beach

Met een huurauto naar het droomachtige Livadaki Beach

Met een huurauto kunt u snel naar de mooiste stranden van het eiland Samos. Het eiland kan binnen één dag worden verkend. Wees onafhankelijk en flexibel ten opzichte van reisgroepen. In tegenstelling tot een normale pakketvakantie ervaart u gewoon meer met een huurauto. Haal het meeste uit uw Griekenland reis met ons. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Livadaki Beach en huur een kajak om Samos vanaf het water te verkennen.

Wat zijn de mooiste stranden op Samos?

Livadaki strand en Kerveli in het (noord-)oosten

Een van de mooiste stranden is Livadaki Beach. Dit strand is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Het is gelegen aan een prachtige baai en maakt indruk met kristalhelder water. Dit strand biedt u ook een prachtig landschap en veel rust. Ook voor het fysieke welzijn wordt gezorgd! Een handvol restaurants wachten op u op het strand, waar u verwend wordt met alle lekkernijen uit de Griekse keuken.

Lemonakia en het Tsamadu strand in het noorden

Een ander prachtig strand op Samos is het Lemonakia Beach. U kunt hier ligbedden huren voor slechts €5. Het fijne kiezelstrand maakt ook indruk met zijn heldere water. Het volgende strand ligt in de directe omgeving. Tsamadu Beach is voor velen het mooiste strand van het noordelijke deel van het eiland.

Megalo Seitani Beach in het westen van het eiland

Megalo Seitani Beach wacht op u in het midden van een natuurreservaat. Dit strand is geïsoleerd van de drukte van het eiland. Met een beetje geluk heb je dit strand helemaal voor jezelf en je geliefden. De blauwe tinten hier doen denken aan droomachtige stranden in het Caribisch gebied! Om naar dit strand te komen, moet u uw huurauto bij het natuurreservaat parkeren. Vanaf de parkeerplaats kunt u deze insidertip bereiken na een spannende wandeling.

Afstand van de luchthaven van Samos tot de mooiste stranden van het eiland:

Droomstrand op Samos Rijtijd vanaf de luchthaven Afstand tot de luchthaven
Livadaki-strand 41 minuten 25,9 km
Kerveli strand 30 minuten 18,7 km
Lemonakia-strand 30 minuten 17,5 km
Tsamadu strand 29 minuten 17,9 km
Megalo Seitani Beach (Karlovasi) 53 minuten 35,5 km

Huurauto in Samos: veilig op de weg met de juiste verzekering

Het is het beste om te kiezen voor een volledig omnium verzekering zonder eigen risico.

Het is het beste om te kiezen voor een volledig omnium verzekering zonder eigen risico.

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto in Griekenland? Net als in andere landen is de wettelijke aansprakelijkheid voor een huurauto in Griekenland verplicht. Dit is opgenomen in alle aanbiedingen op MietwagenCheck en beschermt u in algemene gevallen. Het is het beste om voor deze verzekering te kiezen met een hoog verzekerd bedrag. Nog beter rijdt u met een uitgebreide verzekering. Idealiter kies je er een zonder overdaad. Op MietwagenCheck zijn er verschillende aanbiedingen die dit al in de basisprijs opnemen. De toeslag heeft op zijn beurt een positief effect op het bedrag van de aanbetaling. Een borgsom is een normale onderneming en beschermt de autoverhuurbedrijven. Het is ook een goede indicator van gerenommeerde aanbieders. Bij MietwagenCheck hebben we onze partners met grote zorg geselecteerd. Op deze manier garanderen wij u een geweldige huurauto ervaring. Extra verzekeringen zijn eenvoudig en goedkoop te boeken als optie.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat