Huurauto Auckland

Huurauto Auckland vanaf 12 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Auckland

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Toyota Vitz of gelijkwaardig
Toyota Vitz
vanaf 9 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Mazda Demio
vanaf 16 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Toyota Vitz
vanaf 9 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Mazda Demio
vanaf 15 €/dag
Compact
Compact
bijv. Toyota Yaris of gelijkwaardig
Toyota Yaris
vanaf 9 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Yaris
vanaf 12 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
Toyota Yaris
vanaf 9 €/dag
Compact
 • Zonder eigen risico
Toyota Yaris
vanaf 12 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. Toyota Corolla of gelijkwaardig
Toyota Corolla
vanaf 11 €/dag
type/minivan
bijv. Toyota Previa of gelijkwaardig
Toyota Previa
vanaf 22 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Toyota Estima of gelijkwaardig
Toyota Estima
vanaf 21 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Toyota HiAce of gelijkwaardig
Toyota HiAce
vanaf 30 €/dag
type/suv
bijv. Ford Escape of gelijkwaardig
Ford Escape
vanaf 22 €/dag
type/luxury
bijv. Nissan Qashqai of gelijkwaardig
Nissan Qashqai
vanaf 34 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek Auckland en Nieuw-Zeeland met een huurauto

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland met ongeveer 1,5 miljoen inwoners. Een ruim een derde van de bevolking van het land woont hier. Het uitgestrekte land, dat verdeeld is over twee eilanden, North Island en South Island, is perfect om met een huurauto te verkennen. Met Car RentalCheck kunt u snel en eenvoudig autoverhuur aanbiedingen van Auckland vergelijken en uw huurauto van Marrakech online boeken.

Skyline Auckland

Skyline Auckland

Waar is de beste plek om een auto te huren in Auckland?

Zowel in de stad als op de luchthaven zijn er tal van autoverhuurbedrijven die op u wachten. U kunt de ophaallocatie volgens uw plannen selecteren. Als u aankomt op Auckland Airport (AKL) en u wilt vanaf het begin van uw reis flexibel zijn met een huurauto, dan zijn goedkope huurauto's direct beschikbaar op de luchthaven. Er zijn verschillende aanbieders met huurauto's in verschillende categorieën. Doe de controle en krijg een gedetailleerd overzicht van de leveranciers en beschikbare voertuigen!

Uw voordelen van het huren van een auto op de luchthaven:

 • gunstige aanbiedingen voor huurauto's
 • langere openingstijden
 • grotere beschikbaarheid van voertuigen

Is er een tol in Nieuw-Zeeland?

Er zijn momenteel drie tolwegen in Nieuw-Zeeland, alle drie op het Noordereiland: Ten noorden van Auckland moet je betalen om de Northern Gateway Toll Road te rijden en bij Tauranga zijn de Tauranga Eastern Link Toll Road en Takitimu Drive Toll Road tolwegen. Om te betalen, raden wij u aan om de online dienst te gebruiken. Het is ook mogelijk om aan de automaten of telefonisch te betalen. Er zullen dan wel extra kosten in rekening worden gebracht. U kunt vooraf of tot vijf dagen na uw reis met een huurauto betalen. Anders worden er extra kosten in rekening gebracht en een administratiekost van 40 NZ dollar.

Heb ik een vignet nodig voor de huurauto?

Nee, want er is geen vignet in Nieuw-Zeeland.

Auto huren Auckland: Waar kan ik gratis parkeren?

Veel accommodaties in Auckland bieden gratis parkeergelegenheid. Als u deze optie niet heeft en in plaats daarvan een openbare parkeerplaats nodig hebt, kunt u kosten van ongeveer 7 NZ dollar per uur of 17 NZ dollar per dag verwachten. Buiten de grote steden kunt u zonder problemen en gratis in de natuur parkeren.

Wat zijn de maximumsnelheden in Nieuw-Zeeland?

straat maximumsnelheid
binnensteden 50 km/h
buiten de stad 100 km/u

Een snelheidsovertredingsticket kan tot 650 NZ dollar kosten. De prijzen variëren tussen de 30 en 650 NZ dollar - afhankelijk van hoe snel u op reis was. Overigens rekenen autoverhuurbedrijven graag 60 NZ dollar extra voor de verwerking van uw parkeerkaart. U kunt deze kosten echter vermijden als u rechtstreeks aan het dichtstbijzijnde politiebureau betaalt.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto in Auckland?

Bij het huren van een auto moet u altijd kiezen voor de verzekering "volledig volledig zonder eigen risico" voor uw eigen bescherming, ongeacht het land. Daarnaast dient u te letten op een hoge aansprakelijkheidsdekking. De aansprakelijkheid moet ten minste een miljoen euro aan schade dekken, beter nog een bedrag van 7,5 miljoen euro.

Moet ik in Auckland een hogere borgsom betalen?

Alle autoverhuurbedrijven vragen een borgsom, het bedrag van de borgsom varieert van autoverhuur tot autoverhuur. Het hangt echter niet in de eerste plaats af van de valuta, maar van het voertuigtype. Als de huurauto zonder schade wordt ingeleverd, wordt het eerder gedebiteerde bedrag gecrediteerd op uw creditcard of kunt u ervoor kiezen om uw contante aanbetaling terug te krijgen.

Hoe kan ik een extra bestuurder voor de huurauto toevoegen:

Als u niet de hele tijd alleen in Auckland en Nieuw-Zeeland wilt rijden, kunt u een extra bestuurder voor de huurauto bij de huurprijs laten betalen. In de regel wordt hiervoor een kleine toeslag in rekening gebracht, een prijs die vaak per gehuurde dag in rekening wordt gebracht. Er zijn echter ook aanbiedingen die een extra bestuurder gratis omvatten. Hier is een online vergelijking vooraf de moeite waard.

Tanken in Auckland: Alles over brandstof!

Vroeg of laat wordt u niet gespaard van de reis naar een tankstation. In principe zijn er veel tankstations in Nieuw-Zeeland. De openingstijden kunnen echter ook een spaak in het wiel steken, als u op de laatste druppel rijdt. Buiten de grote steden sluiten veel tankstations om 20.00 uur en zijn op zondag volledig gesloten.

Autoverhuur Auckland: noodtelefoonnummers

noodgeval telefoonnummer
Politie, noodarts, brandweer, noodarts, brandweer 111
Duits consulaat in Auckland 0064 9 375 8718

Wanneer is een reis naar Auckland de moeite waard?

De seizoenen in Nieuw-Zeeland zijn precies het tegenovergestelde van die in Duitsland. In onze zomer kan het sneeuwen in Nieuw-Zeeland. En als we bevriezen in bontjassen, baden de kiwi's in de oceaan. Het hoofdseizoen is er de zomer van december tot februari. Op dit moment zijn de prijzen ook de hoogste. Niet in de laatste plaats omdat dit ook samenvalt met de Nieuw-Zeelandse zomervakantie. In maart en april is het weer meestal nog steeds stabiel met aangename temperaturen, maar de prijzen zijn al aan het dalen. Daarom worden deze twee maanden beschouwd als de beste reistijd. In april kunnen de autoverhuurprijzen 50 procent lager zijn dan in de zomer.

Ontdek Auckland en omgeving per huurauto

Auckland mag dan de grootste stad van het land zijn, maar degenen die gewend zijn aan echte grote steden zullen verrast zijn: Auckland ziet er niet uit als een anonieme metropool. Het landschap wordt gekenmerkt door 52 inactieve vulkanen, met uitgestrekte parken en groene ruimten die zich tot in het centrum uitstrekken. De multiculturele flair weerspiegelt het kosmopolitisme. De vele baaien en inhammen dragen ook bij aan het externe imago van de stad. Zij zijn ook de reden voor de bijnaam City of Sails.

Ontdek de bijzondere hoogtepunten van Auckland per huurauto

 • Viaduct Harbour - mooie wijk aan de jachthaven met veel restaurants
 • One Tree Hill - De hoogste vulkaan van Auckland met een fantastisch panoramisch uitzicht.
 • Matakana Village - idyllisch dorp met een grote markt waar lokale producten op u wachten.
 • North Head Head Historic Reserve - Geschiedenis om aan te raken! Op deze vulkaan kun je door de tunnels van oorlogstijd lopen en kanonnen van dichtbij bekijken.
 • Nieuw-Zeeland Maritiem Museum
 • Auckland Kunstgalerie Toi o Tamaki
 • Museum van Vervoer en Technologie
 • Stardome en het Waarnemingscentrum van Auckland

Excursies met een huurauto in de omgeving van Auckland

Verken niet alleen de stad van de zeilen met uw huurauto, maar ook de adembenemende omgeving: Rij door Auckland's grootste regionale park, de Waitakere Ranges, en geniet van de mix van regenwoud en Tasman Sea. Filmliefhebbers mogen een reis naar Hobbingen niet missen en de wereld van Hobbits met eigen ogen bekijken. Niet ver van de schietlocatie ligt Te Puia, de thuisbasis van de historische Te Whakarewarewa Valley met zijn geisers, modderbaden en warmwaterbronnen. Van daaruit is het niet ver naar de grotten van Waitomo, die een echte toeristische trekpleister zijn met hun vuurvliegjes. Bijzonder mooie en interessante excursiebestemmingen in de directe omgeving hebben we in de volgende tabel met details over de afstand opgesomd:

Excursies met een huurauto vanuit Auckland
Excursies vanuit Auckland Afstand per huurauto keer
Waitakere Bereiken 28 km 50 min
hobbingen 176 km 130 min
Te Puia 231 km 180 min
Waitomo grotten 192 km 160 min
Piha Strand 40 km 50 min
Waiheke (inclusief veerboottocht) 50 km 110 min

Auckland en Nieuw-Zeeland bieden een fantastische mix van stad en natuur. Met een huurauto kunt u volop genieten van uw zelfstandigheid en in een mum van tijd op een dromerige plek in de buitenlucht zijn met landschappen die uit uw dromen lijken te zijn ontsproten. Tot slot nog een paar typische Engelse woordenschat, die zeker geen kwaad kan als je met een huurauto door Nieuw-Zeeland reist:

Engelse woordenschat voor de reis met de huurauto

Duits Engels, Duits
park (naar) parkeren
werkplaats werkplaats
Registratie voor de auto Voertuigregistratie
(bliksem)ijs Ijs
verkeerslicht verkeerslichten
touringcar touringcar

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders