Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Bari

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 222 beoordelingen voor Bari
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Bari

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Bari bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 20 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Peugeot 107
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo or similar
7 Dagen van 12.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto

Verken Bari met de goedkope huurauto

Gezicht op Bari, Apulië

Boek een goedkope huurauto en ontdek Bari

Italië is op elk moment van het jaar een bezoek waard. Bari is een populaire havenstad en tegelijkertijd de hoofdstad van de provincie Apulië. Bari is het perfecte uitgangspunt voor een ontdekkingstocht door de regio en heel Italië. De havenstad heeft 330.000 inwoners, waarvan een deel naar de plaatselijke universiteit gaat. Bari kijkt terug op een 3.000 jaar oude geschiedenis. Rij met uw persoonlijke huurauto naar tal van historische bezienswaardigheden. Hoe kom ik bij Bari? Er zijn het hele jaar door goedkope directe vluchten naar Bari vanuit het Duitstalige gebied. U kunt uw huurauto net zo goedkoop boeken op ons vergelijkingsportal. Wij tonen u het aanbod van alle gerenommeerde autoverhuurbedrijven in Bari. Profiteer van een direct beschikbare huurauto in Bari of op de luchthaven van Bari. Hoe kom ik van Bari Airport naar de stad? Vanaf Bari Airport (IATA code BRI) rijdt u de acht kilometer naar het centrum van de stad over een goed onderhouden weg in maximaal 15 minuten. Nadat u in het hotel bent ingecheckt, kunt u met een huurauto op verkenning gaan.

Met de gehuurde auto naar het beste strand van Bari

Strand in Bari, Apulië

Met de huurauto naar de mooiste stranden van Bari

Wat is het mooiste strand van Bari? Pane e Pomodoro is waarschijnlijk het meest populaire strand van de havenstad. Het heeft een typisch Italiaanse promenade die uitnodigt tot een wandeling onder de palmbomen en tot een verblijf in gezellige strandcafés. Parkeer uw huurauto op een bewaakte parkeerplaats, want de bezienswaardigheden van de oude stad liggen op loopafstand.

Met een huurauto naar alle hoogtepunten in het oude centrum van Bari

Onderweg in de prachtige steegjes van Bari

Met een huurauto naar alle hoogtepunten van de oude stad

Daar kunt u het kasteel Normanno Svevo uit de 11e eeuw bezoeken, waar nu het stadsmuseum is gevestigd. Ook bezienswaardig zijn de kathedraal en de basiliek van Sint Nikola, beide kerken zijn ongeveer 1000 jaar oud. Bovendien biedt de historische Bari talrijke architecturale schatten en tussen de individuele hoogtepunten door nodigen de gastronomische aanbiedingen u uit om te feesten.

Verken de omgeving van Bari met een huurauto

Rijden van Bari naar Brindisi

Neem een huurauto van Bari naar Brindisi

Vraag de routebeschrijving naar de grotten van Castellana bij de autoverhuur op het vliegveld. De grotten bevinden zich in het dorp Alberobello bij de ingang van de Val d'Itra. Dit adembenemende grottencomplex is ongeveer 60 miljoen jaar oud en biedt u onvergetelijke indrukken. Idealiter kiest u voor de twee uur durende rondleiding, maar dan alleen in het Engels. De grotten zijn door UNESCO geklasseerd als werelderfgoed en de omgeving van Alberobello is ideaal voor wandelingen in de zomer in een prachtige natuurlijke omgeving.

Autohuur Bari - beleef de stad bij nacht

Bij het vallen van de avond openen zich in de havenstad talrijke nachtelijke restaurants, bars en disco's. Laat uw huurauto achter bij het hotel en ontdek de leuke kant van Italië te voet. De meeste vestigingen sluiten bij zonsopgang.

Goedkope huur van een auto voor de reis naar Italië

Als onafhankelijk vergelijkingsportal tonen wij u alle aanbiedingen van elk autoverhuurbedrijf dat op Bari Airport is gevestigd. Door onze jarenlange samenwerking met de aanbieders kunt u bij ons een auto huren tegen een zeer redelijke prijs en kiezen voor een auto met alle gewenste accessoires. Bij het huren van een auto kunt u uw huurauto uitrusten met een navigatiesysteem of kinderzitjes, de brandstofregeling controleren en op de volgende punten letten.

Autoverhuur Bari - Italiaanse verkeersregels

Onderweg in Italië

Veilig onderweg zijn in Italië

De Italiaanse verkeersregels verschillen nauwelijks van die in Duitsland. Het is even wennen aan de Italiaanse rijstijl, maar je moet er niet onder de indruk van zijn. Zuid-Europeanen hebben de neiging om op een temperamentvolle manier te rijden. Op veel plaatsen is toeteren een onderdeel van goede manieren en wordt het vaak gebruikt als een groet. Anders moet u idealiter het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van de havenstad vragen om u te informeren over de belangrijkste verkeersborden. De wegomstandigheden in Italië en de regio Puglia zijn goed. Ook de verbinding van de ene plaats naar de andere is goed.

Let vooral op de volgende regels:

  • Per mille limiet op 0,5
  • Verplicht gebruik van de veiligheidsgordel op alle huurautostoelen
  • Gedimde balk buiten de bebouwde kom
  • Voorschriften voor telefoneren zoals in Duitsland
  • Parkeren alleen op aangewezen parkeerplaatsen
  • Zonder bewegwijzering geldt rechts voor links
Categorie wegen Maximale snelheid
Stedelijke gebieden 50 km/u
Buiten de stad 90 km/u
Snelwegen 130 m/u

Autoverhuur Bari - de beste verzekering

Veilig op de weg in Bari met de volledige omniumverzekering

Veilig op de weg in Bari met de volledige omniumverzekering

In principe bevat elk aanbod op MietwagenCheck de wettelijke aansprakelijkheid. Dit kan het beste worden gekozen met een hoge mate van dekking. De aansprakelijkheidsverzekering beschermt u in het algemeen en is onmisbaar. U bent nog beter op de weg met een aanvullende, volledig omniumverzekering. Idealiter kiest u dit zonder aftrek. De toeslag heeft weer een positief effect op het bedrag van de aanbetaling. U kunt naast de MietwagenCheck ook andere optionele verzekeringen boeken. Dit kan zowel direct bij de reservering als ter plaatse gebeuren. De goedkoopste manier is om vooraf te reserveren. Elke huurauto moet worden geboekt met een volledige verzekering zonder eigen risico . Dit geeft uw vakantie in Italië de best mogelijke zekerheid tegen redelijke kosten. Wij helpen u graag met onze kant-en-klare servicepakketten. In Basic, Plus en Rundum-Sorglos is er voor elke vraag en elke portemonnee iets te vinden. Individuele filters kunnen het beste worden ingesteld met behulp van de populaire filters. Deze extra diensten werden al door vroegere Bari-vakantiegangers als nuttig beschouwd.

Driveboo Tip:

Goed nieuws: Op ons portaal vindt u verschillende diensten die al in de basisprijs zijn inbegrepen. Vind vandaag nog het beste aanbod voor een huurauto in Bari.

Borg voor autoverhuur in Bari

De borg is verplicht voor alle serieuze autohuur. Het beschermt de waarde van de auto en dient als zekerheid voor de autoverhuurbedrijven. Bij MietwagenCheck hebben we al onze partners met grote zorg geselecteerd. De borgsom is dus een normale onderneming en wordt meestal met een creditcard betaald. Het geblokkeerde bedrag wordt onmiddellijk vrijgegeven als de auto onbeschadigd wordt geretourneerd. In uitzonderlijke gevallen kan de borg ook contant worden betaald. Al uw opties voor het storten van de borg staan beschreven in uw huurvoorwaarden.

Meld extra bestuurder bij het autoverhuurbedrijf

Voor degenen die in gezelschap reizen, is de extra bestuurder een interessante optie. Dit geeft uw bijrijder het recht om de huurauto te besturen. Net als jij, geniet hij of zij van een volledige verzekering. Dit is een welkome afwisseling, vooral bij rondreizen door Italië. Leun voor de verandering eens achterover en geniet van het prachtige uitzicht op de regio Puglia. De registratie van uw extra chauffeur gebeurt gewoon ter plaatse. Uw gewenste bijrijder legt gewoon zijn persoonlijke gegevens neer. Op MietwagenCheck zijn er verschillende aanbiedingen, waarbij de extra bestuurder al in de prijs is inbegrepen. Vergelijk de beste aanbiedingen van vandaag.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

222 Ervaringen van onze klanten in Bari

Beoordeling van Markus K.

“Alles is in orde.”

Beoordeling van Petra P.

“We hebben een nieuwe auto. De ontvangst van het voertuig op de luchthaven en ook de aflevering van het voertuig verliepen snel en soepel.”

Beoordeling van Sven N.

“Alles was zeer goed voorbereid ter plaatse in Bari, de auto was nieuw (ca. 8000km) en dienovereenkomstig in een zeer goede staat. Het personeel ter plaatse was vriendelijk en behulpzaam, de overdracht en teruggave van het voertuig verliepen vlot en snel. Wij kunnen Auto Europe en Locauto alleen maar aanbevelen...”

Beoordeling van Roland G.

“Ik heb al twee keer AutoEurope geboekt (eenmaal in Mallorca, eenmaal in Bari, IT). Altijd snelle bevestiging, geen ingewikkelde aanvullende verzekeringen....”

Beoordeling van Philipp G.

“Snelle, vriendelijke afhandeling bij de terminal in Bari en tijdens het ophalen en afzetten van het voertuig.”

Beoordeling van Vincenzo M.

“Zeer aardige medewerker ter plaatse (Aeroporto di Bari), die zeer deskundig en behulpzaam was. Super snelle verwerking, altijd weer! Hartelijk dank.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat