Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Bergen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Bergen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Bergen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Bergen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 66 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Volkswagen ID.3
4 Dagen van 02.05 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 77 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. VOLKSWAGEN UP
4 Dagen van 02.05 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 74 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Renault Zoe
4 Dagen van 02.05 - 06.05.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Bergen met een huurauto

Voorstad van Bergen

Voorstad van Bergen

Bergen is na Oslo de grootste stad van het land. In het grotere gebied van de stad wonen bijna 400.000 mensen. De havenstad wordt vaak de "Stad van de Fjorden" genoemd omdat ze omringd is door verschillende heuvels en rotsen. De chauffeurs van het land zijn attent, het landschap is weids, wild en eenzaam. Alle wegen zijn veilig en goed onderhouden. Noorwegen presenteert zich als het perfecte land voor een huurauto tour. Beleef de onvergelijkbare natuur en de wilde dieren en start uw road trip. Welkom in Noorwegen! Waar vind ik autoverhuur in Noorwegen? Er zijn veel autoverhuurbedrijven, niet alleen in Bergen. Autoverhuurstations zijn overal in het land te vinden. De meeste daarvan bevinden zich op vliegvelden en treinstations. Bergen is een goed uitgangspunt voor uw volgende reis.

Autohuur op de luchthaven van Bergen - BGO

Vliegtuig in de wolken

De luchthaven van de stad wordt bediend door verschillende binnenlandse en internationale bestemmingen. Het is dan ook het belangrijkste verkeersknooppunt voor de omliggende provincie Hordaland. Zijn er huurauto's beschikbaar op Bergen Airport? Verschillende van onze partners bevinden zich direct in het luchthavengebouw. Bijna alle luchthavens hebben stations in het terminalgebouw en shuttlestations. Bij een shuttlestation wacht een medewerker van de partner in de aankomsthal en leidt u naar een gratis shuttle die u binnen korte tijd naar het station in de buurt van het terminalgebouw brengt. Als u tijdens het zoeken naar aanbiedingen op MietwagenCheck alleen huurauto's wilt zien waar het station zich direct in de terminal bevindt, kunt u dit eenvoudigweg instellen met de filters.

Wanneer u op de luchthaven huurt, profiteert u vaak van de voordelen in vergelijking met andere stations.

  • Lange openingstijden - Zelfs als uw vlucht laat in de avond of vroeg in de ochtend aankomt, zijn de autoverhuurbedrijven meestal open.
  • Aantrekkelijke prijzen - Door de hogere dichtheid van verschillende autoverhuurbedrijven zijn er vaak aantrekkelijke aanbiedingen.
  • Flexibiliteit - U bent spontaan en flexibel zodra u op uw bestemming aankomt.
  • Geen extra transferkosten - Met uw huurauto kunt u dure transfers per taxi of openbaar vervoer naar de stad vermijden.

Reis naar Bergen in Noorwegen

Hoe kom ik in Bergen? Er zijn directe vluchten naar Noorwegen vanuit vele steden in de Duitstalige landen en vanuit de hele wereld. Als u echter al in het noorden van Europa bent, kunt u ook per schip, trein of zelfs met een huurauto reizen. Als u met het vliegtuig van Duitsland naar Bergen wilt reizen, moet u meestal in Oslo van vliegtuig wisselen. Hier vindt u de afstand van andere steden tot Bergen met de auto.

Plaats Reistijd Afstand
Oslo Zeven uur. 462 Km
Stavanger 4 uur 45 minuten. 209 Km
Trondheim Negen uur. 630 km
Kopenhagen 13 uur 1065 Km

Informatie over het huren van een auto

Aanvaarding van de huurauto

Het huren van een huurauto is meestal heel eenvoudig. Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u uw aanbieding boekt. Voordat u een aanbod kiest, dient u zich te informeren over de verschillende verzekeringsdiensten die door de aanbieders worden aangeboden. Wat voor soort verzekering is er beschikbaar voor huurauto's? Meestal is er een verschil tussen aanbiedingen die een volledig omnium verzekering met eigen risico bevatten en een volledig omnium verzekering zonder eigen risico. Met een eigen risico draagt u de verplichting om een bepaald bedrag te betalen om de schade te dekken. Dit bedrag is meestal hetzelfde als de aanbetaling. Dit moet altijd worden gedeponeerd op het station bij het huren van een voertuig ter plaatse. Heb ik een creditcard nodig voor een huurauto? In bijna alle gevallen is een creditcard nodig, waarop het bedrag gedurende de huurperiode wordt geblokkeerd. Wanneer de huurauto in perfecte staat wordt geretourneerd, wordt dit bedrag onmiddellijk vrijgegeven. Hoe krijg ik mijn borg terug? In geval van schade wordt dit bedrag ingehouden. In het geval van een volledige omniumverzekering zonder eigen deelname, krijgt u het ingehouden bedrag terug van uw organisator.

Lange afstanden moeten worden afgelegd in het enorme Noorwegen. De wegen zijn allemaal goed aangelegd en veilig, maar als u veel in de natuur onderweg bent, kunnen de volgende extra diensten zeker de moeite waard zijn.

  • Onderlichaams- en dakverzekering
  • Vierwielaandrijving
  • Navigatiesysteem
  • Extra bestuurders
  • Sneeuwkettingen

Auto huren - vergoeding voor jonge automobilisten

Jonge bestuurder Man

Wat is een jonge bestuurder? In Noorwegen moet u minstens 19 jaar oud zijn om met een huurauto te mogen rijden. Wat is een jonge bestuurdersvergoeding? Bijna alle bureaus rekenen een extra vergoeding aan voor chauffeurs jonger dan 25 jaar. U dient uw leeftijd direct op te geven bij het zoeken op MietwagenCheck. Op deze manier worden passende aanbiedingen gefilterd waarvoor het zogenaamde young driver fee al is inbegrepen. Voor andere aanbiedingen kunt u de hoogte van deze vergoeding terugvinden in de huurvoorwaarden. De eenvoudigste manier om een aanbod voor jongere chauffeurs te vinden is door er een te zoeken op het moment van de boeking. Het rijbewijs moet uiterlijk bij de inontvangstneming van het voertuig worden overgelegd. Vaak is er een hoger tarief dan bij aanbiedingen waarbij alle extra kosten al in de prijs zijn inbegrepen.

Driveboo Tip:

In Noorwegen worden de rijbewijzen van de lidstaten van de Europese Unie en Zwitserland volledig erkend. Het is dus niet nodig om een internationaal rijbewijs aan te vragen.

Bezienswaardigheden in Bergen

De stad Bergen ligt in het zuidwesten van het land en is omgeven door zee, bergen en eilanden. Dit resulteert in droomachtige achtergronden die klaar zijn voor de film. De havenstad staat niet alleen bekend om zijn grote aandeel in de handel tussen de Scandinavische landen, maar is ook een echt kunst- en cultureel hoogtepunt. Er is veel te beleven in de stad met een huurauto. Vooral in de omgeving kunt u veel dagtochten maken met uw huurauto. Mis de volgende hoogtepunten van de stad niet.

  • Bryggen
  • St. Mary's Church
  • Fløyen
  • KODE kunstmuseum
  • De berg Ulriken
  • Hardangerfjord

De berg Ulriken

De berg Ulriken

Hardangerfjord

Hardangerfjord

St. Mary's Church

St. Mary's Church

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat