Auto huren in Bosnie-Herzegovina

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Huurauto Bosnië en Herzegovina: maak een onvergetelijke reis door Bosnië en Herzegovina

Gezicht op Mostar, Bosnië en Herzegovina

Gezicht op Mostar, Bosnië en Herzegovina

Als u in Bosnië en Herzegovina met een huurauto reist, komt u een hele reeks verschillende culturen en religies tegen. Rij met uw huurauto naar de bezienswaardigheden en laat u betoveren door de charme van Bosnië en Herzegovina. Vind de juiste auto voor uw reis door Bosnië en Herzegovina bij AutohuurCheck.

Welke luchthavens zijn er in Bosnië en Herzegovina?

Als u met het vliegtuig naar Bosnië en Herzegovina reist, kunt u direct na aankomst een huurauto ophalen. Dus je bent al vanaf de eerste minuut mobiel. Dit zijn de luchthavens in Bosnië en Herzegovina:

Als alternatief kunt u op deze locaties ook ophaalpunten voor uw huurauto vinden:

Informatie over Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina is een zeer jong land in Zuidoost-Europa. Pas op 2 maart 1992 verklaarde Bosnië-Herzegovina zich terug te trekken uit de Statenunie van Joegoslavië en is sindsdien een onafhankelijke republiek. Het grenst aan Servië in het oosten, Montenegro in het zuidoosten, Kroatië in het noorden, westen en zuidwesten en de Middellandse Zee op enkele kilometers van Neum.

Activiteiten in Bosnië en Herzegovina

Handgemaakte souvenirs in Bosnië en Herzegovina

Handgemaakte souvenirs in Bosnië en Herzegovina

Bosnië en Herzegovina wordt in grote delen gekenmerkt door een bosrijk middelgebergtelandschap. In de winter kunnen skiërs hier genieten van sneeuwwitte pistes en sleetochten maken. Jahorina en Bjelašnica zijn de meest bezochte bergen, waar enkele disciplines van de Olympische Winterspelen van 1984 plaatsvinden.

Verder is het de moeite waard om met een huurauto naar de rivieren Neretva, Una en Drina te gaan. Er zijn verschillende rafting aanbiedingen in en garandeert een onvergelijkbare wateravonturen voor het hele gezin.

Verdere hoogtepunten:

  • Stari meest
  • Kravica
  • Baščaršija
  • buna
  • Vrelo Bosne