Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Brandenburg an der Havel

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Brandenburg an der Havel
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Brandenburg an der Havel

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Brandenburg an der Havel bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 42 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 24.04 - 30.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
6 Dagen van 24.04 - 30.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 24.04 - 30.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Brandenburg an der Havel met een huurauto

Brandenburg aan de Havel

Ontdek Brandenburg an der Havel met een huurauto. Zoek vandaag nog naar een goede aanbieding voor uw reis naar Brandenburg vanuit het comfort van uw eigen huis. Met MietwagenCheck, vindt u niet alleen de goedkoopste deal, maar ook de huurauto die precies past bij uw behoeften. Wij vergelijken de prijzen van de meest populaire autoverhuurbedrijven en vinden de juiste aanbieding voor u. U kunt ook de extra diensten die u nodig hebt, zoals verzekering, navigatiesysteem of airconditioning, toevoegen voordat u boekt. Maak uw keuze uit de filters in ons boekingsmasker en personaliseer uw boeking van een huurauto.

Verzekering voor uw huurauto

Verzekering

De juiste verzekering voor uw huurauto is van groot belang. Wij raden u aan u te informeren over eventuele verzekeringen voordat u reserveert, zodat u geen tijd verliest wanneer u de auto ophaalt. Bovendien kunt u zich op uw gemak informeren over de verzekeringsvoordelen via onze homepage. Wij raden u aan altijd een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Op die manier bent u volledig gedekt in geval van een schadegeval. Bovendien hoeft u geen extra kosten te verwachten.

Dit moet worden opgemerkt:

Let op: als u een verzekering via MietwagenCheck boekt, hoeft u ter plaatse geen andere verzekering af te sluiten. U bent volledig gedekt met onze uitgebreide verzekering en hoeft zich verder nergens zorgen over te maken

Bezienswaardigheden in Brandenburg an der Havel

Brandenburg an der Havel ligt in het noorden van Duitsland en heeft zijn bezoekers veel te bieden. De stad heeft genoeg keuze voor alle reizigers: cultureel aanbod, sportieve activiteiten of culinaire specialiteiten. Ontdek Brandenburg an der Havel met uw huurauto.

De Millenniumbrug

De brug verbindt twee wijken in Brandenburg an der Havel en staat symbool voor de verbondenheid tussen de inwoners van de Statt. De brug werd in 1945 opgeblazen, maar het jaar daarop herbouwd. Een andere afbraak in 1995 resulteerde ook in een nieuwbouw. Sinds 1996 staat de brug zoals hij er nu uitziet.

Het vinden van boszeemeeuwen

De bosborsten met hoorns, platte neuzen en krulstaarten zijn bedoeld om ons te herinneren aan de beroemde Loriot. Ga op zoek naar de bronzen figuren, die maar zo'n 50 centimeter groot zijn. Ze zijn gelegen in de Humboldthain aan de oevers van de Salzhof. Wil je weten waarom "leven zonder een mopshond zinloos is"? Ga dan naar de Johanneskerk op de Jahrtausendbrücke en zoek de rede van Loriot op het houten terras.

Friedenswarte

Een bezoek aan de ongeveer 30 meter hoge Friedenswarte is zeker de moeite waard tijdens een bezoek aan Brandenburg an der Havel. Geniet van het uitzicht vanaf vijf uitkijkplatforms, die u via wenteltrappen kunt bereiken. Vanaf de Friedenswarte heb je een prachtig uitzicht over de drie delen van de stad (de kathedraal, de oude stad en de nieuwe stad).

Brandenburg aan de Havel

Brandenburg aan de Havel

Reis naar Berlijn met een huurauto

Bij een bezoek aan Brandenburg an der Havel mag een korte omweg naar Berlijn niet ontbreken. De hoofdstad ligt op slechts ongeveer 85 km afstand en is met een huurauto in minder dan 1:30 uur te bereiken. Voor bezoekers is een reis naar Berlijn op elk moment van het jaar de moeite waard.

  • In het voorjaar is een wandeling langs de kersenbloesemlaan op de Mauerweg, tussen de S-Bahn-stations Lichterfelde Süd en Teltow, aan te bevelen. U vindt er meer dan 1000 bomen die in het voorjaar voor een heel bijzondere sfeer zorgen.

  • In de zomer kunt u ontspannen en genieten van het koele water aan de talrijke meren in de buurt van Berlijn. Met uw huurauto bent u flexibel en snel op weg. Rij bijvoorbeeld naar het meer van Liepnitz en geniet van de rust op de grote ligweide.
  • In de herfst mag u het beroemde Festival of Lights niet missen. Kunstenaars uit de hele wereld maken lichtshows die je kunt bekijken op meer dan 50 gebouwen in het centrum van Berlijn. Bij sommige gebouwen vindt u zelfs lichtconcerten, waarbij de lichtshow wordt begeleid door de muziek van artiesten.
  • In de winter kunt u zelfs schaatsen in Friedrichshagen! De ijsbaan bij het vakantieoord aan het meer wordt in de winter een populaire plek om te bezoeken. Vooral als de zon schijnt, kunt u tijdens het schaatsen genieten van een prachtig uitzicht op de Müggelsee.
Reichstag Berlijn

Reichstag Berlijn

Liepnitzmeer in Brandenburg

Liepnitzmeer in Brandenburg

Lichtfestival in Berlijn

Lichtfestival in Berlijn

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in Brandenburg an der Havel?

U vindt een breed scala van autoverhuurders in Brandenburg an der Havel. Deze hebben ook een breed scala van auto categorieën om uit te kiezen. Via MietwagenCheck kunt u eenvoudig prijzen en diensten vergelijken. Vind de perfecte aanbieding voor uw reis vanuit het comfort van uw eigen huis. In Brandenburg an der Havel kunt u kiezen uit de volgende autoverhuur bedrijven:

  • Avis
  • Hertz
  • Zonnige auto's

U vindt de volgende voertuigcategorieën onder het autoverhuur aanbod:

Voertuigcategorie Voorbeeld voertuigen
Kleine auto Fiat 500
Kleine auto Volkswagen Polo
Compacte auto Skoda Scala
Middelgrote Ford Tourneo
Upper class Mercedes Benz C Klasse
Premium klasse Mercedes Benz E-klasse

Extra chauffeurs voor uw reis naar Brandenburg an der Havel:

Extra bestuurder

Als u met meer dan één persoon reist, kunt u een andere persoon als extra bestuurder opgeven. Op die manier kunt u comfortabel van uw reis genieten en om beurten rijden. Zorg ervoor dat u elke extra bestuurder bij het autoverhuurbedrijf registreert, anders is de verzekeringsdekking niet volledig van toepassing. Alleen chauffeurs die ook geregistreerd zijn, zijn volledig gedekt in geval van een schadegeval.

Brandenburg verkennen met de huurauto in het voorjaar

Briesental bij Brandenburg

Het voorjaar is een geweldige tijd om met uw huurauto naar Brandenburg te reizen en bij vroege zomertemperaturen de prachtige tuinen en parken te ontdekken. Wij raden u aan met uw huurauto een omweg te maken naar het natuurpark Märkische Schweiz, het kleinste natuurpark van Brandenburg. Hier kunt u tot 20 kilometer wandelen in de prachtige natuur. Of maak een uitstapje naar het Briesetal bij Oranienburg. Beide bestemmingen kunnen in minder dan twee uur met een huurauto worden bereikt.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat