Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Brindisi

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 250 beoordelingen voor Brindisi
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Brindisi

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Brindisi bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
10 Dagen van 28.05 - 07.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 28.05 - 07.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Citroen C1
10 Dagen van 28.05 - 07.06.2024
Voorbeeld auto

Huurauto Brindisi

Met de huurauto naar Brindisi

Brindisi

Brindisi is een havenstad in Apulië in het zuiden van Italië met iets minder dan 90.000 inwoners. De autoverhuur in Brindisi is het ideale vervoermiddel met het oog op de charmante omgeving en de vele historische bezienswaardigheden. U kunt de huurauto voor Brindisi comfortabel voor uw reis reserveren via ons portaal. Het geboekte voertuig staat voor u klaar bij de autoverhuur in Brindisi of op het internationale vliegveld (IATA code BDS), drie kilometer ten noorden van de stad. De nederzetting werd meer dan 2000 jaar geleden gesticht en staat vol met hoogtepunten die getuigen van een bewogen verleden. Hier zijn enkele ideeën voor autoverhuur in Brindisi en omgeving.

Ontdek kastelen en kerken in Brindisi per huurauto

Aan het kanaal ligt een roodstenen kasteel en het kasteel van Staufer nodigt u uit om het in het zicht te bezoeken. Beide gebouwen zijn historische getuigen van het verleden en net zo de moeite waard als de kathedraal San Giovanni of de kerk Santa Teresa. In de hele stad zijn oude stenen zuilen te zien op gebouwen of vrijstaand, de zuilen aan het einde van de Via Appia zijn bijzonder goed bewaard gebleven.

Rijden naar de mooiste stranden van de regio met een huurauto van Brindisi

Binnen een paar minuten met de huurauto van Brindisi bereikt u afgelegen en zelden bezochte stranden. Elk strand biedt u helder, fijn zand en kristalhelder zeewater. U kunt uw huurauto vaak in het zicht parkeren.

De mooiste plekjes rond Brindisi

Fasano is een stad met 40.000 inwoners in de provincie Brindisi. Gelegen in een heuvelachtig landschap aan de Adriatische kust, trekt de stad met zijn Zoo Safari zowel Italiaanse als buitenlandse vakantiegangers aan. Als u met de huurauto van Brindisi komt, bent u binnen 45 minuten in Safari Zoo en kunt u vanuit uw auto talrijke wilde diersoorten observeren.

Ten zuiden van Brindisi wacht Ostuni om ontdekt te worden. De middeleeuwse stad ligt op een heuvel en verrukt toeristen met oude gebouwen en witgekalkte gevels.

Met een huurauto van Brindisi kunt u historische schatten ontdekken in het park van Egnazia. Het park ligt aan de oude weg van Bari naar Brindisi, en bevat vondsten uit de bronstijd en ruïnes van de oude nederzetting Gnazia.

Apulië heeft veel interessante excursiebestemmingen te bieden, vraag bij de autoverhuur in Brindisi naar verdere ideeën.

In de volgende tabel vindt u een overzicht van de afstanden naar mooie steden vanaf Brindisi:

bestemming voor een dagtocht Afstand tot Brindisi Reistijd vanuit Brindisi
fazant 60 km 40 minuten
Ostuni 40 km 34 minuten
Park van Egnazia 63 km 46 minuten
Lecce 40 km 30 minuten
Nardò 65 km 45 minuten

Boek bij ons een huurauto voor Brindisi

Door de reisdatum in te voeren in het zoekmasker van ons portaal krijgt u een overzicht van de beschikbare voertuigen van elk autoverhuurbedrijf in Brindisi. Met de transparante vergelijking bespaart u niet alleen geld, maar ontdekt u ook de huurauto voor uw vakantie in Brindisi die precies aan uw eisen voldoet. Kies optionele accessoires zoals een navigatiesysteem of kinderzitje en zorg voor optimale prestaties van de auto. In de volgende paragrafen wordt uitgelegd waar u rekening mee moet houden bij het boeken en huren van een auto in Brindisi.

Voor het huren van een auto in Brindisi is een borgsom vereist.

De hoogte van de borgsom wordt weergegeven op ons portaal voor elke huurauto voor Brindisi. U kunt de borg echter niet storten op het moment van de boeking, maar moet de auto ophalen bij de Brindisi autoverhuur met een volledige creditcard. De aanbieder blokkeert de borg op uw kaart en geeft het bedrag vrij zodra de huurauto onbeschadigd op het Brindisi verhuurstation aankomt.

Verzekert u de huurauto voor Brindisi op de best mogelijke manier.

Kleine krasjes op de huurauto in Brindisi gebeurden snel en leidden ook tot problemen met de huurauto in Brindisi. Een ongeluk kan mogelijk een groot gat in het vakantiebudget scheuren. Echter, beide hebben geen invloed op u als u uw huurauto voor Brindisi volledig en zonder eigen risico verzekert.

Meld een tweede bestuurder aan bij het autoverhuurbedrijf in Brindisi

Door deze formaliteit in te vullen, zorgt u ervoor dat uw verzekering voor de huurauto in Brindisi ook de tweede bestuurder volledig beschermt. Als u dit echter niet helemaal gratis doet en de tweede bestuurder veroorzaakt een verkeersongeluk met de huurauto in Brindisi, kan de verzekeringsmaatschappij een betaling weigeren.

Neem een huurauto van Brindisi op een tour door Apulië of Zuid-Italië.

Boek in dit geval uw huurauto voor Brindisi met een laag eenrichtingsverkeerstarief. U haalt het voertuig op bij de Brindisi autoverhuur en brengt het terug naar een overeengekomen station van de aanbieder. Het terugkeerstation zou bijvoorbeeld op de luchthaven van Bari op 100 km afstand kunnen zijn.
Het huren van een auto in Brindisi en omgeving is geen uitdaging, maar een comfortabel genoegen vanwege de bijna identieke verkeersregels. Vraag het autoverhuurbedrijf Brindisi om speciale voorschriften voor het parkeren in het centrum van de stad.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

250 Ervaringen van onze klanten in Brindisi

Beoordeling van Reiner H.

“Zeer goede service van het SIXT personeel ter plaatse. Vooral bij het afzetten van de auto op 25.09.in Brindisi. Diego was zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Ik zal mijn volgende auto zeker weer huren bij SIXT.”

Beoordeling van Simon H.

“Alles was geweldig. We kregen zelfs een betere auto dan die we gehuurd hadden. Top service bij het halen en brengen van de auto...”

Beoordeling van Armin S.

“De auto was in perfecte staat en de transactie was eenvoudig.”

Beoordeling van Peter Willi E.

“Zeer goede afhandeling en organisatie voor de klant op alle niveaus.”

Beoordeling van Farid B.

“Snelle en vriendelijke service, telkens weer, hartelijk dank. De auto was in perfecte staat.”

Beoordeling van Kathrin D.

“Het personeel aan de balie en het team buiten waren zeer professioneel en vriendelijk. Graag gedaan! Bedankt.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat