Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Brisbane

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Brisbane
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Brisbane

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Brisbane bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. MG 3
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Hyundai Accent
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. MG 3
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto

Reizen door Brisbane met een huurauto

De op twee na grootste stad van Australië, Brisbane, is de hoofdstad van de prachtige staat Queensland en kan gemakkelijk worden ontdekt met een huurauto. Geniet van de schilderachtige locatie aan de Brisbane rivier wanneer u een auto huurt. Het gebied rond Brisbane biedt een aangename mix van historische monumenten en de moderne flair van een grote metropool. Brisbane, samen met de omliggende staat Queensland, is ideaal om met een huurauto te verkennen. Met Car RentalCheck kunt u de aanbiedingen van veel verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken en het aanbod kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Het milde subtropische klimaat dat in dit deel van Australië heerst, biedt ideale omstandigheden voor sightseeing en uitgebreide excursies in de regio. Brisbane staat ook bekend als de stad van de Nieuwe Wereld, omdat het afhankelijk is van een milieuvriendelijke industrie en een schoon milieu.

Luchtfoto van Brisbane, Queensland

Luchtfoto van Brisbane, Queensland

Ontspannen op de Southbank van Brisbane

Ontspannen op de Southbank van Brisbane

Waar kan ik een auto huren in Brisbane?

Vanwege de grootte van de stad vindt u in alle delen van Brisbane autoverhuurbedrijven. De handigste manier om uw droomauto te vinden, is echter gebruik te maken van de aanbiedingen van een van de autoverhuurbedrijven direct op de luchthaven van Brisbane.

De dichtstbijzijnde luchthaven bij Brisbane is natuurlijk de luchthaven van Brisbane (BNE), die slechts 17,4 km van het stadscentrum ligt. Daar vindt u een verscheidenheid aan autoverhuurbedrijven die u verschillende opties bieden. De verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Brisbane bevinden zich op niveau 2 van de internationale terminal en op niveau 1 van de binnenlandse terminal.

Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een huurauto in Brisbane?

Deze verschillen van bedrijf tot bedrijf. Sommige autoverhuurbedrijven bieden een verscheidenheid aan autoverzekeringen aan, maar de veiligste keuze is om te kiezen voor een volledig uitgebreide verzekering met of zonder eigen risico. Daarnaast moet u overwegen of u een tweede bestuurder wilt registreren. Vooral voor lange afstanden door Australië kan dit praktisch zijn. Het is het beste om direct een tweede bestuurder te boeken. Filter eenvoudigweg onze website op aanbiedingen die al een tweede driver bevatten.

Belangrijke verkeersregels bij het rondrijden in Brisbane:

  • Australië volgt links verkeer. Als u zich ongemakkelijk voelt bij het rijden aan de linkerkant, moet u daarom uw vaardigheden trainen in minder bezochte gebieden. Wij raden ook aan om een auto met automatische versnellingsbak te huren. Dus je hoeft niet te oefenen met je linkerhand.
  • Vergeet niet dat de straffen voor verkeersovertredingen in Australië extreem hoog zijn. Daarom moet u altijd de snelheidslimieten in acht nemen.
  • Alle passagiers in de auto moeten hun veiligheidsgordels vastmaken.
  • Er zijn hoge boetes als chauffeurs worden betrapt op drinken en rijden. Het toegestane alcoholgehalte in het bloed is 0,05%.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om een auto te huren in Brisbane?

In sommige Australische staten wordt een EU-rijbewijs geaccepteerd door de politie en autoverhuurbedrijven (alleen indien vertaald in het Engels!). De meeste landen eisen echter dat bestuurders in het bezit zijn van een internationaal rijbewijs. Vergeet niet dat u altijd uw originele rijbewijs bij u moet hebben.

Zijn er wilde dieren op straat in de buurt van Brisbane?

Je moet altijd op je hoede zijn voor dieren zoals kangoeroes, kangoeroes, wombats en koala's. Bovendien zijn er veel niet omheinde wegen waarop het vee op de aangrenzende velden graast - dus u moet altijd voorzichtig rijden.

Kijk uit waar je loopt: Kangoeroes op straat

Kijk uit waar je loopt: Kangoeroes op straat

De omgeving van Brisbane verkennen met een huurauto

Reizigers die Brisbane als vakantiebestemming kiezen, moeten ook overwegen om naar de omgeving te verhuizen. In de omgeving van de stad zijn er een aantal excursiebestemmingen, die een dagtocht waard zijn.

Surfers Paradijs

Surfers Paradise, met zijn adembenemende stranden in overvloed, is de ideale keuze voor liefhebbers van het buitenleven. Het dorp ligt in het centrum van de pittoreske Goudkust. Het biedt een ruime keuze aan verfijnde restaurants en moderne winkelfaciliteiten. Surfers Paradise is ook een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van attracties zoals Warner Bros. Movie World.

Springbrook Nationaal Park

Het Springbrook National Park is een absolute must voor iedereen die in afgelegen gebieden verblijft. Het park staat vol met prachtige watervallen, vulkanische kloven en eucalyptusbomen.

Tamborine berg

De Tamborine Mountain is een ander natuurlijk juweel dat u niet mag missen in de omgeving van Brisbane. Het maakt deel uit van het achterland van de Gold Coast en biedt een prachtig evenwicht tussen cultureel erfgoed en natuurwonderen.

Dagtocht met een huurauto naar Surfers Paradise in Queensland, Australië

Skyline van Surfers Paradise aan de goudkust

Autohuur Brisbane - ontdek de attracties van Brisbane

Brisbane, een groene en toeristische stad, biedt een verscheidenheid aan interessante bezienswaardigheden die u niet mag missen.

Brisbane's Cultureel Centrum

Als u uw reis door de stad wilt beginnen met een wandeling langs de Brisbane River, moet u een bezoek brengen aan Brisbane's Cultural Centre, met interessante plaatsen als het Queensland Performing Arts Centre, de State Library of Queensland en de Gallery of Modern Arts.

Brisbane Botanische Tuinen

Reizigers die de voorkeur geven aan rustige plaatsen moeten naar Mount Coot-tha Botanic Gardens gaan, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over de hele stad. Dit hoogtepunt ligt op ongeveer 7 km van Brisbane, maar is een bezoek waard. Binnen zijn er 52 hectare tuinbouw en een aantal thematuinen.

Zuidoever

South Bank is een andere attractie in Brisbane die een bezoek meer dan waard is. Het gebied staat vol met promenades, pleinen en parken die zijn aangelegd voor de Wereldtentoonstelling van 1988. U kunt ook zwemmen in de kunstmatige lagune - een populair tijdverdrijf voor de inwoners van Brisbane.

Verhaal Brug Avontuur Klimmen

Als u in Brisbane bent, kunt u de Story Bridge Adventure Climb niet missen. De brug is een van de meest populaire attracties van de stad. Het biedt een twee uur durende tour die garant staat voor een onvergetelijk uitzicht op de stad.

Met de huurauto naar Springbrook National Park in Queensland

Springbrook Nationaal Park in Queensland

De lente in Springbrook Nationaal Park

De lente in Springbrook Nationaal Park

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat