Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Cairns Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor de Cairns Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Cairns Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Cairns Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Hyundai Accent
4 Dagen van 09.07 - 13.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Mitsubishi Mirage
4 Dagen van 09.07 - 13.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. MG 3
4 Dagen van 09.07 - 13.07.2024
Voorbeeld auto

Bent u nog op zoek naar een geschikte bestemming deze winter? In Australië heersen zomerse temperaturen tijdens de Europese winter. Met uw eigen huurauto is een reis naar Australië de moeite waard, omdat u het land op eigen gelegenheid kunt ontdekken. Vlieg naar Cairns en haal uw huurauto direct op bij Cairns Airport. Niets staat uw vakantie meer in de weg.

autoverhuur op Cairns Luchthaven

Cairns Airport is een internationale luchthaven in Australië. Het ligt slechts 7 kilometer buiten de stad en is de moeite waard als aankomstpunt voor uw zomer- of herfstreis in 2020. Terwijl het in andere regio's van Australië in onze zomermaanden mei, juni, augustus en september maar net iets onder de 20 graden is, kunt u in Cairns, in de staat Queensland, rekenen op een aangename 26 tot 29 graden als u op de luchthaven aankomt. Vooral de tweede helft van het jaar is betaalbaar, met de minste regendagen in deze regio van Australië. Van oktober tot december wordt het geleidelijk lente of zomer in Cairns en Queensland. Hier kunt u dromen van temperaturen tot 31 graden met betrekkelijk weinig regen. Hoe noordelijker je in Australië komt, hoe tropischer het klimaat is en het hele jaar door blijft. Als u van Cairns naar de steden in het zuidelijke deel van Australië vliegt, zoals Sydney en Melbourne, kunt u koelere temperaturen verwachten in de zomermaanden. De warme temperaturen het hele jaar door maken van Cairns de perfecte bestemming voor alle seizoenen.

Ophalen van de huurauto direct op de luchthaven

Ophalen van de huurauto direct op de luchthaven

Na aankomst op Cairns International Airport is het slechts een kort ritje met de huurauto naar het stadscentrum. Op Cairns Airport hebben negen van onze partners hun kantoren en balies ter plaatse. Ze zijn allemaal gevestigd in het autoverhuurcentrum van de luchthaven, waar huurcontracten en sleuteloverdrachten kunnen worden uitgevoerd. Het vriendelijke servicepersoneel zal u gemakkelijk naar uw geboekte huurauto begeleiden.

U kunt kiezen uit een ruim assortiment van de volgende leveranciers:

  • Ace
  • Acenretalcar
  • Alamo
  • Avis
  • Eastcoast
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • Thrifty
Cairns Luchthaven

Hoe reserveer ik een huurauto op de luchthaven? Op MietwagenCheck kunt u bij al deze aanbieders online uw gewenste huurauto reserveren en hoeft u deze vervolgens alleen nog maar op de luchthaven op te halen. Kies uit een grote selectie van verschillende voertuigtypes, aanvullende diensten en vind het beste aanbod voor u tegen de beste prijs. Het is vaak zinvoller om direct op de luchthaven een auto te huren. Ten eerste bent u meteen bij aankomst flexibel en onafhankelijk. Bovendien zijn er geweldige aanbiedingen voor reizigers door de grotere dichtheid van aanbieders. Zo bespaart u geld en tijd.

Naar het vliegveld van Cairns

Er zijn geen directe vluchten van Duitsland naar Cairns. Er zijn echter veel verschillende luchtvaartmaatschappijen te vinden die verbindingen met tussenstops aanbieden. Er zijn voornamelijk vluchten naar Australische, Nieuw-Zeelandse en Aziatische bestemmingen. Hier ziet u een tabel met hoe u naar Cairns kunt reizen met slechts één tussenstop. Vaak is het ook mogelijk met slechts twee stops.

Luchthaven Duitsland Tussenstop Luchtvaartmaatschappij
Munchen Luchthaven - MUC Singapore Singapore Airlines, SilkAir
Düsseldorf Luchthaven - DUS Singapore Silkair plus Swiss Airlines, Singapore Airlines
Londen Luchthaven - LHR Singapore Singapore Airlines
Luchthaven Frankfurt - FRA Singapore, Tokio Singapore Airlines, Silkair, Japan Airlines
Luchthaven Parijs - CDG Tokyo Japan Airlines
Dubai Airport - DXB Sydney, Singapore Emirates, Singapore Airlines, Quantas

In ontvangst nemen van een huurauto op de luchthaven

Autoverhuur station luchthaven

Hoe haal ik mijn huurauto op de luchthaven op? Waar is het autoverhuurstation op Cairns Luchthaven? De hierboven vermelde autoverhuurbedrijven bevinden zich direct bij de luchthaventerminal en hebben autoverhuurbalies in de aankomsthal van T1 en T2. U kunt uw huurauto dus direct na het ophalen van uw bagage en het passeren van de immigratiedienst ophalen en aan uw reis in Australië beginnen. Waar moet ik de huurauto inleveren? Dit hangt af van bij wie je de auto geboekt hebt. Terugkeerstations bevinden zich vaak op de parkeerterreinen of rechtstreeks bij de stations op de luchthaven. Meer gedetailleerde informatie vindt u altijd in de voucher die u van de touroperator ontvangt na de boeking. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons service team via telefoon of e-mail. Ons personeel zal u graag helpen.

Wat heb ik nodig om mijn huurauto op te halen? Zorg ervoor dat u de volgende documenten meeneemt naar het station van de huurauto.

  • Voucher: Na een succesvolle boeking op MietwagenCheck, ontvangt u een bevestiging van ons en een voucher van de touroperator. Print dit uit of toon het aan het personeel ter plaatse als PDF op uw smartphone of tablet.
  • Rijbewijs: Zorg ervoor dat u geldige voertuigdocumenten bij u heeft. Bovendien moet vóór vertrek een internationaal rijbewijs worden geregeld. Dit is de enige manier waarop een buitenlander een auto kan huren in Australië.
  • Paspoort
  • Kredietkaart: Zorg ervoor dat u een kredietkaart heeft met dezelfde naam als de hoofdbestuurder. Deze moet voldoende dekking hebben om de borgsom te betalen.

Moet ik een borgsom betalen voor mijn huurauto?

Storting

Normaal gezien moet u telkens een waarborg betalen als u een auto huurt. De creditcard wordt bijna altijd gebruikt als middel om de borg te betalen. De borgsom is vaak even hoog als het eigen risico. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt of u als verzekeringspakket een volledig omniumverzekering met eigen risico of een volledig omniumverzekering zonder eigen risico hebt geboekt. In geval van schade wordt de waarborg altijd rechtstreeks door het verhuurstation ingehouden. In het geval van een omniumverzekering zonder eigen risico wordt dit bedrag volledig door de organisator terugbetaald. Daarom bent u zelf niet aansprakelijk.

Heb ik een tweede bestuurder nodig op een huurauto tour?

Tweedehands autoverhuur

Australië is ook een land met lange afstanden. Daarom is het de moeite waard een tweede bestuurder aan te melden als u met vrienden of familie reist. Zo kunt u om beurten rijden en veiliger op weg zijn. Hoe registreer ik een tweede bestuurder? U kunt een tweede bestuurder rechtstreeks bij ons serviceteam registreren wanneer u uw reservering maakt, of u kunt uw tweede bestuurder ter plaatse registreren wanneer u uw voertuig afhaalt. Houdt u er rekening mee dat hiervoor een vergoeding zal worden gevraagd.

Driveboo Tip:

De verzekering moet worden uitgebreid voor tweede bestuurders. Niet-geregistreerde chauffeurs maken alle verzekeringspolissen ongeldig. Registreer daarom alle extra bestuurders.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat