Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Dubai International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Dubai International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Dubai International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Dubai International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Mitsubishi Attrage
10 Dagen van 25.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto 1.2
10 Dagen van 25.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
10 Dagen van 25.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur op de luchthaven van Dubai: ontdek de Emiraten

Vliegtuig boven Dubai

Vliegtuig boven Dubai

Met meer dan 2,3 miljoen inwoners is Dubai de grootste metropool van de Verenigde Arabische Emiraten en kan gemakkelijk met een huurauto worden verkend vanaf de luchthaven van Dubai. De stad is de thuisbasis van het merendeel van de inwoners van het emiraat en is de plaats waar het grootste deel van het sociale, culturele en politieke leven zich afspeelt. Neem een huurauto naar de bezienswaardigheden van Dubai en verken de stad. De woestijnmetropool Dubai biedt een unieke mix van hoogtepunten. Hier ontmoeten oosterse tradities en spectaculaire architectuur elkaar bij perfect zonnig weer. In Dubai liggen de toeristische attracties verspreid over de hele stad, dus als vakantieganger kunt u het beste een huurauto gebruiken om naar het hotel en de hoogtepunten te reizen.

Belangrijke informatie over de luchthaven van Dubai DXB

Dubai International Airport, waar u uw huurauto bij aankomst kunt ophalen, ligt ongeveer vijf kilometer van het stadscentrum in zuidoostelijke richting. Het is een van de grootste luchthavens ter wereld en het aantal passagiers is met 80 miljoen per jaar hoger dan dat van de luchthaven van Frankfurt am Main. De luchthaven van Dubai, die in 1960 begon te functioneren, bereikt om de paar jaar de grenzen van zijn capaciteit en er volgen uitgebreide uitbreidingen. De toekomst is sterk verbonden met de opkomst van Dubai als zakelijke metropool, en het aantal vluchten en luchtreizigers neemt ook toe in overeenstemming met het groeiende belang ervan.

De luchthaven van Dubai is zeer ruim opgezet. De terminals zijn moeilijk te voet te bereiken vanwege de afstanden. U kunt gebruik maken van de luchthaven shuttle tussen de terminals. De transfers zijn gratis en vinden elke 20 minuten plaats. Terminals 1 en 3 zijn ook met de metro verbonden. De luchthavencode voor Dubai International Airport is DXB. Het wordt geëxploiteerd door het Department of Civil Aviation van de Verenigde Arabische Emiraten.

Driveboo Tip:

Boek uw huurauto van tevoren online en haal hem direct na de landing op de luchthaven van Dubai op. Op deze manier hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Reis naar Dubai in het voorjaar

Hoe klinkt een voorjaarsvakantie in Dubai? We vinden het een geweldig idee! De lente in Dubai betekent zeer warme temperaturen en zuivere zonneschijn. Dit is het perfecte weer om wat zon te krijgen na een koude winter. Omdat de lentemaanden niet ondraaglijk zijn, zijn ze perfect voor een reis naar Dubai. Neem in het voorjaar een bad in de zee in Dubai en geniet van de lentekoorts die eraan komt. Neem een huurauto en verken de bezienswaardigheden op eigen gelegenheid. Zo beleeft u Dubai van alle kanten.

Met de huurauto naar de hoogtepunten in Dubai

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Dubai en hun afstand met de huurauto vanaf de luchthaven van Dubai.

Markeer Afstand tot de luchthaven DXB Reistijd
Burj Khalifa 13 km 15 min.
Burj al Arabisch 27 km 25 min.
Palm Jumeirah 32 km 25 min.
Dubai-winkelcentrum 13 km 10 min.

Goedkoop een auto huren op de luchthaven van Dubai

Als onafhankelijk vergelijkingsportal voor autoverhuurbedrijven werken wij bij MietwagenCheck samen met elk autoverhuurbedrijf op de internationale luchthaven van Dubai. U kunt alle aanbieders transparant vergelijken en een auto huren of boeken tegen een zeer redelijke prijs met uw favoriete bedrijf. Op onze website huurt u uw auto niet alleen tegen een lage prijs, maar ook met alle gewenste accessoires (navigatiesysteem en kinderzitjes) en het gewenste verzekeringspakket.

Een reservering via ons betekent voor u dat u ontspannen aankomt op de internationale luchthaven en dat u uw huurauto na enkele formaliteiten kunt ophalen bij de autoverhuur of bij het ophaalstation. Daarna kunt u zich ontspannen in het hotel, dat ook al geboekt is.

Kinderzitje

Beschikbare accessoires: kinderzitje

Huurovereenkomst

Boek een huurauto op de luchthaven van Dubai

Welk model autohuur kan ik huren op het vliegveld van Dubai?

Op de luchthaven van Dubai kunt u onder andere kiezen tussen deze autoverhuurmodellen:

  • SUV
  • Kleine auto
  • Cabriolet
  • Sportwagen
  • Minivan

Huurautoproviders en ophaalstations bij de internationale DXB

U vindt de balies van elk autoverhuurbedrijf in alle terminals van de internationale luchthaven van Dubai, dus het doet er nauwelijks toe welke terminal u uiteindelijk aankomt. Uw autoverhuurbedrijf of autoverhuurbedrijf is aanwezig in Terminal 1 (internationale vluchten uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen met uitzondering van de Emiraten) of Terminal 3 (vluchten uitgevoerd door de Emiraten of Quantas).

Uw autoverhuurbedrijf wacht al op u op de luchthaven van Dubai DXB met het ingevulde huurcontract. U hoeft alleen maar te controleren of u de auto echt hebt kunnen huren, inclusief extra's en verzekering, tegen de door u beloofde prijs. Volgens onze ervaring is alles meestal in orde, nu ontbreekt alleen nog uw handtekening voor de inspectie bij het ophaalstation. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn ophaalstation op de luchthaven van Dubai in een van de parkeerterreinen van de overeenkomstige terminal. Autoverhuurbedrijven met balies in elke terminal hebben verschillende ophaalstations. Vraag uw autoverhuurbedrijf naar het ophaalstation en maak indien nodig gebruik van de gratis pendelbus.

Waar moet ik op letten bij het huren van een auto in Dubai?

Bekijk de huurauto bij het ophaalstation

Man controleert huurauto

Bekijk de huurauto's van dichtbij

Ongeacht hoe goedkoop u uw auto bij ons kon huren, moet u de huurauto bij het ophaalstation kritisch bekijken. Controleer de werking van de verlichting en de remmen, alle andere bedieningselementen moeten ook een korte test ondergaan. Het is net zo belangrijk om de carrosserie te controleren. Als u oude deuken of krassen ontdekt, laat ze dan in ieder geval in een klachtenlijstje noteren. Als u dergelijke gebreken royaal over het hoofd ziet, kan het autoverhuurbedrijf u verantwoordelijk houden als de vermeende boosdoener wanneer u de auto terugkeert. In het geval van technische defecten die resulteren in een verminderde verkeersveiligheid, moet u onmiddellijk uw autoverhuurbedrijf vragen om de auto te wijzigen.

Een auto spontaan huren? Beter van niet.

Als u besluit om alleen bij aankomst op de internationale luchthaven van Dubai een auto te huren, kan uw verzoek in een teleurstelling eindigen. In dit geval zou u naar elk autoverhuurbedrijf moeten gaan en een gereduceerd aanbod moeten accepteren. Van de 80 miljoen reizigers die elk jaar op de luchthaven aankomen die door de luchtvaartmaatschappij Emiraten wordt gedomineerd, willen velen hun reis voortzetten in een huurauto. Aangezien elke passagier de intentie heeft om een auto te huren op de luchthaven DXB tegen een redelijke prijs, zijn de goedkope voertuigen meestal snel uitverkocht.

Het brandstofreglement voor uw huurauto

Brandstofverhuur auto

Brandstofverhuur auto

In ieder geval raden wij u aan om de "volle" tankregeling te kiezen. Op deze manier ontvangt u uw huurauto met een volle tank brandstof en geeft u deze terug wanneer u deze terugbrengt op de luchthaven van Dubai. Zo betaalt u alleen voor de brandstof die u daadwerkelijk gebruikt heeft en hoeft u niet extra te betalen voor het bijtanken. Het dichtstbijzijnde benzinestation ligt op slechts 1 km afstand van de luchthaven (DXB).

Bijzonderheden in het wegverkeer

Dubai stadssnelweg

Dubai stadssnelweg

  • Vanaf het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf rijdt u naar de afslag en stapt u op de zesbaans autosnelweg, die u in enkele minuten naar het centrum van de stad brengt.
  • Om een auto te huren heb je een internationaal rijbewijs nodig en moet je de eerste kilometers wennen aan de snelle rijstijl van de lokale bevolking.
  • Hoewel de straten van Dubai zeer goed ontwikkeld zijn, gelieve zich aan de snelheidslimieten te houden, want de politie controleert vooral buitenlanders zeer consequent.
  • In de Emiraten (Emiraten) rijdt u aan de rechterkant en haalt u links in, er zijn veel gratis parkeerplaatsen, maar ook zones waar onbevoegd parkeren ervoor zorgt dat de sleepwagen wordt gesleept.
  • Vermijd rijden tijdens de spitsuren en vermijd het drinken van alcohol, aangezien de alcohollimiet in Dubai nul is.

Inleveren van de huurauto op de luchthaven van Dubai

Vanuit uw hotel in de stad neemt u de snelweg terug naar de internationale luchthaven en na het binnenkomen van de stad rijdt u naar het benzinestation om te tanken. Daarna plaatst u de huurauto in het inlevergedeelte van het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf bevindt het ophaalstation zich bij de juiste terminal van waaruit vliegtuigen naar Duitsland of Europa vertrekken. Anders weet u al dat de terminals allemaal bereikbaar zijn met de shuttlebus. Idealiter huurt u voor uw volgende vakantie een auto tegen een redelijke prijs met alle toebehoren bij ons en haalt u deze comfortabel op bij de betreffende luchthaven.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat