Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Durrës

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Durrës
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Durrës

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Durrës bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 59 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. HYUNDAI I10
12 Dagen van 22.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 65 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Hyundai I10
12 Dagen van 22.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 67 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai I10
12 Dagen van 22.07 - 02.08.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto Durres, verken Albanië

De historische stad Durres, gelegen aan de Adriatische kust van Albanië, is, net als het land zelf, een insider tip voor een strandvakantie in de Balkan in de zomer van 2020. De maanden mei, juni, juli, augustus en september brengen warme zomertemperaturen naar de havenstad, die u anders alleen gewend bent van een vakantie in andere mediterrane bestemmingen zoals het naburige Griekenland, Italië, Kroatië of zelfs Spanje. Vooral in de zomermaanden is de stad vol met leven en attracties.

Ontdek de prachtige Albanese Rivièra

Ontdek de prachtige Albanese Rivièra

Met een huurauto kunt u gemakkelijk alle mooie stranden aan de Albanese Rivièra bezoeken zonder afhankelijk te zijn van dure vervoermiddelen zoals taxi's of bussen. Op Autoverhuur Check kunt u eenvoudig online en vanuit huis, direct beschikbare huurauto's vergelijken en boeken voor uw reis naar Durres, Albanië. Er zijn geen verborgen verrassingen ter plaatse, u krijgt een huurauto tegen de door u geboekte voorwaarden. Albanië is over het algemeen een geweldig land om te bezoeken met een huurauto, omdat het wegennet de laatste jaren zeer goed ontwikkeld is, terwijl je nog steeds een ongerepte natuur kunt verwachten, ver weg van het massatoerisme en de hoge prijzen. Ontdek flexibel alle bezienswaardigheden voor uw individuele reis waarbij u duidelijk in de bestuurdersstoel zit.

Durres belangrijkste havenstad aan de Albanese Riviera

Uitzicht over Durres

Uitzicht over Durres

De geschiedenis van de stad gaat terug tot 627 voor Christus en vandaag de dag is het een van de grootste en belangrijkste plaatsen na de hoofdstad Tirana. Durres is na Tirana ook het grootste en belangrijkste ankerpunt voor economie en cultuur. De meeste mensen in Albanië zijn moslims, maar Durres heeft veel christelijke invloeden uit een eerdere periode toen veel Italianen zich in de havenstad vestigden en zelfs Apostel Paulus zelf de prachtige stad aan de Adriatische kust van Albanië bezocht. Het huidige Durres heeft alles wat een toeristisch hart begeert, een prachtige promenade, bars, restaurants, winkels en het beste van alles, en dat alles tegen zeer redelijke prijzen. Dat Albanië en de plaatsen aan de Albanese Rivièra, die zich uitstrekken van Sarranda tot Vlora, binnenkort aan populariteit zullen winnen, is nu al duidelijk onder vakantie-insiders. Hier kunt u nog steeds vakantie maken voor het hele gezin.

Weg van het strand en de zon is er ook veel te beleven in het vakantieoord Durres. U kunt veel culturele dingen doen, mocht u een korte pauze van het strand nodig hebben.

Ideeën voor excursies en bezienswaardigheden in en rond Durres:

  • In slechts 5 km kunt u de basiliek in Arapaj bereiken met uw huurauto.
  • het amfitheater brengt je terug naar de oudheid en was een toevallige vondst in de tuin van een burger van Durre. Op dit moment wordt er gediscussieerd over de vraag of het moet worden opgenomen in de UNESCO-werelderfgoedlijst. In het museum zelf kunt u tal van vondsten bezoeken, die voortdurend worden uitgebreid.
  • Wie nog meer cultuur wil beleven, moet het archeologisch museum in het dorp Durres bezoeken.
Schilderachtige Sarranda

Schilderachtige Sarranda

Aangezien de Albanese Rivièra zich nog verder naar het zuiden uitstrekt en u alle vrijheid heeft met een huurauto, hebben we hieronder nog enkele vakantiebestemmingen opgesomd die u niet mag missen. De vakantieoorden, Sarranda en Ksamil, liggen ook aan de kust en liggen maar een paar kilometer uit elkaar, dus het is niet de moeite waard om ze allemaal tegelijk te verbinden.

Plaats Duur van Durres Afstand tot Durres
Tirana 42 minuten 37,4 km
Sarranda 3:45 uur 245 km
Ksamil 3:57 uur 258 km
Driveboo Tip:

Aangekomen in Sarranda mag je het beroemde Blauwe Oog van Albanië niet missen. Het bergmeer is alleen te bereiken met de auto of de taxi, dus het is perfect voor een tochtje met een huurauto. De kleine vergoeding per auto is 1,50 € en is elke cent waard!

Welke leveranciers bieden uw autohuur in Durres aan?

Online geboekte huurauto zeer eenvoudig op te halen

Online geboekte huurauto zeer eenvoudig op te halen

We hebben onze partners zorgvuldig voor u uitgekozen, net als op elke andere plaats. Bij de selectie van onze partners kijken we zeer zorgvuldig naar de prijs-prestatieverhouding, de kwaliteit van de service, de veiligheid van de aangeboden huurauto's en natuurlijk hoe aantrekkelijk de afhaalmogelijkheden op de betreffende locaties zijn. Met onze filteropties proberen we uw zoekopdracht nog nauwkeuriger op u af te stemmen. Kijk ook eens naar onze kant-en-klare, voorgestelde servicepakketten, voor het geval u zich afvraagt welke filters wij aanbevelen.

Voor uw reis naar Durres kiest Albanië uit het volgende aanbod van gerenommeerde partners:

  • Addcar
  • Albanië Rac
  • Onderneming
  • Verrassing

Routebeschrijving naar Durres en naar uw huurauto

Landing in de Albanese hoofdstad Tirana

Landing in de Albanese hoofdstad Tirana

Hoe kom ik in Durres? Als u vanuit het buitenland naar Albanië vliegt, kunt u voor uw aankomst gebruik maken van de internationale luchthaven van Tirana, die zich in de hoofdstad Tirana bevindt. Het is de enige internationale luchthaven in Albanië die door veel Europese landen wordt bediend. Het kan dus de moeite waard zijn om de prijzen voor een huurauto direct op de luchthaven van Tirana te vergelijken om de hoofdstad van Albanië te verkennen. Hoe ver is Tirana van Durres? Tirana en Durres liggen slechts 37,4 km uit elkaar, die u met de auto in ongeveer 42 minuten kunt bereiken via de snelste route. Er zijn ook dagelijkse busverbindingen van Durres naar Tirana en terug. Verschillende busmaatschappijen bieden op verschillende tijdstippen van de dag retourritten aan, waarvan de meeste minder dan €2 kosten.

Wij van MietwagenCheck wensen u een goede en veilige reis!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat