Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Figari Sud-Corse Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 13 beoordelingen voor de Figari Sud-Corse Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Figari Sud-Corse Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Figari Sud-Corse Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 37 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 17.07 - 24.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 17.07 - 24.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo X
7 Dagen van 17.07 - 24.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Figari Sud-Corse Airport

Vlieg naar Corsica in de zomer en neem een huurauto op de luchthaven van Figari. Met uw eigen huurauto kunt u op eigen gelegenheid de mooiste plekjes van Corsica verkennen. Bezoek verborgen droomstranden en rijd met de huurauto naar charmante dorpjes. Met uw eigen huurauto bent u altijd mobiel in Figari en kunt u optimaal genieten van uw zomervakantie.

Uw huurauto op de luchthaven van Figari

U landt op de luchthaven Figari (FSC) en wilt van hieruit geheel flexibel naar uw vakantiebestemming komen, dan heeft u de mogelijkheid om direct op de luchthaven uw huurauto in ontvangst te nemen. De beste manier om dit te doen is om vooraf online te boeken vanuit huis via MietwagenCheck en de beste deals te vinden van lokale en internationale autoverhuurbedrijven. Ter plaatse bespaart u veel tijd en kunt u direct aan uw vakantie beginnen.

Algemene informatie over Figari Sud Corse Luchthaven

De luchthaven van Figari is de op twee na grootste van de vier commerciële luchthavens op Corsica. Het ligt in het zuiden van het eiland, ongeveer 4,5 km ten noordwesten van de gemeente Figari. Het heeft een start- en landingsbaan en een terminal die 550.000 passagiers per jaar verwerkt. De luchthaven wordt bediend door Air France, Air Corsica, British Airways, Brussels Airlines, Easy Jet, Edelweiss, Luxair, en Ryanair.

Tot de voorzieningen behoren gratis WIFI, een bar en winkels (pers, tabak, streekproducten). Voor de luchthaven vindt u taxi's (naar Porto Vecchio 60 €, naar Bonifacio 55 €) en een pendelbusdienst naar Porto Vecchio. Deze rijdt in de zomermaanden van 1 juli tot 31 augustus vier keer per dag, anders drie keer per dag. De reis duurt 30 minuten en kost 4 euro.

Autoverhuur op de luchthaven van Figari

Met uw huurauto bent u flexibel en kunt u gemakkelijk de mooiste plekjes van het eiland bereiken. De informatiebalies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich buiten het luchthavengebouw op de parkeerplaats Parking P2.

  • Avis
  • Alamo
  • Begroting
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt

Reizen met de auto op Corsica

Er zijn geen snelwegen op Corsica, enkele hoofdwegen doorkruisen het eiland van het noorden naar het zuiden, verder rijdt u over kleine, bochtige wegen. Ongeveer 5000 km serpentines zullen u avonturen en onvergetelijke uitzichten bezorgen. Denk er aan, je reissnelheid zal iets trager zijn.

Afstand en reistijd vanaf de luchthaven van Figari

naar Afstand Reistijd
Bonifacio 21 km 24 minuten
Porto-Vecchio 22 km 26 minuten
Zonza 52 km 1 uur en 10 minuten.
Ajaccio 122 km 2 uur en 20 minuten.
Calvi 224 km 3 uur 40 minuten
Bastia 165 km 2 uur 55 minuten

Ontdek het zuiden van Corsica met uw huurauto

Ontdek het zuiden van Corsica met uw huurauto. De charme van deze streek ligt in de nabijheid tussen de zee en het hooggebergte. De vele betoverende baaien met hun witte stranden en heldere turquoise water doen u denken aan het Caribisch gebied. Met de stranden van Roccapina, Santa Giulia en het Plage Palombaggia bij Porto-Vecchio vindt u de mooiste stranden van Corsica. Ontdek de tradities van de schilderachtige oude bergdorpjes in het 500 km2 grote middelgebergte Alta Rocca of het Bavella-massief met zijn opvallende rode granietrotsen.

  • Bonifacio: In het uiterste zuiden maakt het middeleeuwse vestingstadje indruk met zijn ligging op witte krijtrotsen bijna 70 meter boven de bulderende zee en zijn fjordachtige natuurlijke haven waar Odysseus zou zijn aangemeerd. Bewonder de vele beschermde bezienswaardigheden zoals de kantelen, het Bastion de l'Etendard, de kerken, het maritiem kerkhof en de natuurlijke haven, het middelpunt van de stad met talrijke visrestaurants en charmante cafés. U mag de Trap van de Koning van Aragon niet missen, vanaf de bovenstad leidt de kunstmatige trap van 187 treden, uitgehouwen in de rotsen, naar de zee.
  • Strand van Palombaggia: Met uw huurauto bent u vanaf de luchthaven Figari in ongeveer 30 minuten op dit dromerige strand. Het strand van Palombaggia, dat door de Unesco is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld, biedt een kleurrijk palet van rode rotsen, wit zand en groene pijnbomen die prachtig contrasteren met het turquoise water. In het hoogseizoen is er hier veel verkeer en zijn er 's morgens en 's avonds lange files. Er is een gratis parkeerplaats aan het noordoostelijke uiteinde van het strand.
  • Alta Rocca: Het middelgebergte in het centrale zuiden zal u vooral verrassen door zijn landschappelijke diversiteit. Maccia, eiken- en dennenbossen, oude olijf- en kastanjebossen, markante rotspieken en kale hooggelegen weiden. Op een hoogte tussen 1.000 en 1.800 meter is het klimaat hier meestal aangenaam om het landschap te voet te verkennen, zoals op de wandelroute Mare a Mare Sud.
  • Aiguilles de Bavella: op slechts 1 uur en 40 minuten van de luchthaven van Figari kunt u de heldere lucht inademen aan de voet van het meest zuidelijke bergmassief van Corsica. Geniet van het uitzicht op de massieve granieten torens die als versteende reuzen in de lucht oprijzen, in kleuren variërend van het lichtste rood tot het donkerste grijs. Hier heeft u de mogelijkheid voor korte wandelingen of uitdagende tochten waarbij een zekere tred en een hoofd voor hoogtes een vereiste zijn.

Landschap op Corsica

Bonifacio op de witte krijtrotsen

2800 uren zon per jaar en watertemperaturen van nog 20 graden in oktober nodigen u uit om van het eiland te genieten buiten de gebaande paden. Naast ontspannen zwemmen of lange eenzame strandwandelingen, kleurrijke natuurlandschappen en rustige stadjes in de herfst, zult u van december tot maart betoverd worden door een fantastisch winterlandschap.

  • Ervaar een gevoel van vrijheid tijdens het sneeuwschoenwandelen op het Plateau du Coscione, met uitzicht op de Golf van Propriano aan de ene kant en de besneeuwde toppen van Bavella aan de andere kant.
  • Ontspan in het koele 37 graden thermale water van de Bains de Caldane en laat de winterzon op uw gezicht schijnen.
  • Proef Oursinades, een genoegen dat alleen in de winter voor u is weggelegd, want van december tot april vormen zee-egels het hoofdbestanddeel van de Corsicaanse gerechten. Geniet van het koraalvlees met brood en een frisse witte wijn.

Route des Sens Autentique

Ontdek de weg van de authentieke zintuigen met uw huurauto, die u dichter bij het platteland van Corsica brengt. Er zijn 8 ontdekkingscircuits over heel Corsica. De weg van Zuid-Corsica brengt u naar Roccapina, de vlakte van Figari, Bonifacio, Porto-Vecchio, de dorpen Alta Rocca, Lecci, Sainte Lucie de Porto-Veccio tot aan Solenzara. U ontmoet tot 30 producenten van wijn met gecontroleerde oorsprongsbenaming (AOP) en biologische wijn, AOP-honing, AOP-worst, schapen- en geitenkaas, biologische olijfolie, jam en kunst- en juwelen ambachtslieden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat