Auto huren in Fiji

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Fiji-autohuur: Laat u betoveren door het Zuid-Pacific Paradijs.

Verken de natuur van Fiji

Verken de natuur van Fiji

Huur een auto en verken Fiji op eigen gelegenheid. Dompel je onder in de adembenemende natuur van het Pacifische eiland en laat je ziel bengelen. Fiji ligt tussen Australië en Nieuw-Zeeland en bestaat uit meer dan 300 eilanden. Om altijd flexibel en zelfstandig te kunnen reizen, is het een goed idee om een huurauto te boeken. Bij Car RentalCheck vindt u het juiste voertuig voor uw reis. Boek gemakkelijk en comfortabel van thuis uit en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie in Fiji!

Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

In Fiji kunt u uw huurauto zowel in de hoofdstad Suva als op Nadi Airport en Nausori Airport ophalen. Ga direct na aankomst op Fiji airport naar het ophaalpunt om uw huurauto op te halen. Op deze manier bent u vanaf het eerste moment mobiel en kunt u ontspannen aan uw vakantie beginnen.

Island hopping Fiji - Wat kan ik niet missen?

Viti Levu

Uw reis zal waarschijnlijk beginnen op het hoofdeiland Viti Levu. Dit is de beste plek om de andere Fiji-eilanden te verkennen. Maar Viti Levu zelf heeft ook veel te bieden. Neem het stuur van uw huurauto en ontdek de fantastische stranden en de fascinerende onderwaterwereld op uw eigen houtje. Hier zijn enkele tips voor sightseeing:

  • Tuin van de Slapende Reus
  • Kula Eco Park
  • Sri Siva Subramaniya Tempel
  • Robinson Crusoë-eiland
  • Tomanivi
Ontspannen in een hangmat op het strand

Ontspannen in een hangmat op het strand

Sta op met peddelen in Fiji

Sta op met peddelen in Fiji

Nacula IJsland

Op Nacula Island is er voor elke smaak iets te vinden. Maak een wandeling, ga snorkelen, neem een kookcursus of ontspan gewoon op het strand. Met een ijskoude cocktail voelt u zich als in het paradijs op aarde!

Nanuya Lailai Ijsland

Hier klinkt de naam van het eiland al exotisch. Nanuya Lailai Island ligt ten noorden van Nanuya Levu. Hier is de film "The Blue Lagoon" gemaakt. Trakteer uzelf op een paar dagen pure ontspanning en geniet van de turquoise blauwe zee en het paradijselijke strand.

Andere eilanden

Ook deze eilanden zijn zeker een bezoek waard:

  • Nanuya Balavu Ijsland
  • Waya Eiland
  • Mamanuca-archipel
  • Yasawa-archipel