Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Gießen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Gießen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Gießen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Gießen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
8 Dagen van 03.06 - 11.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
8 Dagen van 03.06 - 11.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
8 Dagen van 03.06 - 11.06.2024
Voorbeeld auto

Ontdek het gieten in een huurauto

Gießen ligt in de buurt van Frankfurt

Haal uw huurauto op in Frankfurt

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Giessen is een populaire bestemming voor excursies. De beste manier om een stad te ontdekken is met uw eigen huurauto. Het boeken van een huurauto in Giessen is een eenvoudige zaak. Op onze portal kunt u het aanbod van verschillende aanbieders vergelijken en zo veel geld besparen. Giessen ligt in het hart van Hessen en is een rustige en populaire stad. Het ligt op slechts een uur afstand van Frankfurt en is het ideale uitgangspunt voor het plannen van spannende excursies en uitstapjes met een huurauto. Hier wacht u een overzichtelijke binnenstad. Daarnaast heeft Gießen natuurlijk nog veel meer te bieden. Gebruik de goedkoop geboekte huurauto om de stad en de directe omgeving te verkennen.

Driveboo Tip:

Onze tip: Om te kunnen profiteren van de beste aanbiedingen, raden wij u aan om u op te halen op de luchthaven van Frankfurt. Hier krijgt u gegarandeerd de beste prijzen.

De vijf beste excursiebestemmingen in en rond Gießen:

  • Het oude en het nieuwe kasteel

  • Het Schiffenbergklooster

  • De wiskundeschool

  • De middeleeuwse stad Grünberg

  • Rijden naar Frankfurt am Main

Afstand van Giessen tot de mooiste steden van Hessen

Stad in Hessen Reistijd vanuit Gießen Verwijdering van het gietwerk
Frankfurt am Main 57 min. 71,3 KM
Wiesbaden 1 uur 5 min. 92,2 KM
Marburg 26 min. 29,8 KM
Darmstadt 1 uur 5 min. 95,4 KM
Kassel 1 uur 38 min. 141,1 KM
Het Schiffenbergklooster is elke reis waard

Het voormalige kloostercomplex ligt aan het einde van het stadspark. Vandaag de dag wordt het klooster gebruikt voor verschillende evenementen en kerkdiensten. Bovendien kunt u zich verheugen op culinaire lekkernijen. Een uitstapje daarheen met de auto is gewoonweg een must.

Grünberg - Middeleeuwse stad met vakwerkhuizen

In slechts 25 minuten met de huurauto bereikt u de middeleeuwse stad Grünberg. Het is beroemd om zijn vele vakwerkhuizen uit de 15e eeuw. Het is een bezienswaardig en indrukwekkend stadje dat u moet bezoeken als u met uw huurauto in Giessen reist.

Van Gießen naar Berlijn - in de hele republiek met de huurauto

Met de huurauto van Gießen naar Berlijn

Met de huurauto van Gießen naar Berlijn

Professioneel gezien zijn er elke dag veel mensen onderweg op de snelwegen. Er worden tientallen honderden kilometers afgelegd, vaak in een huurauto. Als u om een specifieke reden van Giessen naar Berlijn reist, zorg er dan voor dat u bij het vergelijken van aanbiedingen alle kilometers vrij kiest. Een reis van Gießen naar Berlijn duurt vier uur. U legt ongeveer 500 kilometer af in uw huurauto. Voor zulke lange reizen is de eenrichtingsverhuur van groot belang. U kunt de auto dan gewoon in Berlijn inleveren bij het juiste autoverhuurbedrijf. Vaak is het vliegveld in Tegelof het vliegveld in Schönefeld een goede keuze.

Autohuur in Gießen: Dat zou je van tevoren moeten weten!

Doe een geweldige ervaring op met een huurauto

Maak geweldige ervaringen met een huurauto

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goede huurauto? Dan heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde met ons portaal, om snel en vooral tegen een redelijke prijs het beste aanbod te vinden. Een huurauto moet natuurlijk goedkoop zijn en aan de andere kant voldoende service kunnen bieden. Door het vergelijken van de aanbiedingen heeft u de keuze, welke voertuigen en welke opties voor u belangrijk zijn. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan het huren van een kleine auto tegen een lage prijs, gunnen anderen zich de luxe van een cabriolet of een SUV. Goedkoop betekent immers meer dan goedkoop. Let bij het vergelijken van de aanbiedingen op de extra opties, waarvan sommige zelfs gratis worden aangeboden. Als er lange ritten worden gepland met de huurauto, dan zijn zowel extra bestuurders als vrije kilometers doorslaggevend.

Welke verzekering heb ik nodig voor de huurauto?

Alle aanbiedingen bevatten de wettelijke aansprakelijkheid. Dit beschermt je in basiszaken. U heeft de mogelijkheid om een extra verzekering af te sluiten voor uw huurauto. De belangrijkste verzekering is natuurlijk de volledige omniumverzekering. Hier heeft u alleen de keuze tussen een volledig omnium verzekering met eigen risico of zonder eigen risico. Veel aanbiedingen bevatten al de volledige omniumverzekering. Daarom is het het beste om alle aanbiedingen op ons portaal te vergelijken om de beste te vinden.

Borg voor uw huurauto eenvoudigweg uitgelegd

De aanbetaling wordt eenvoudigweg uitgelegd

De aanbetaling wordt eenvoudigweg uitgelegd

U betaalt een borgsom voor de huurauto bij iedere autohuur. Ongeacht waar het voertuig uiteindelijk wordt opgehaald. Of het nu op de luchthaven is of in de stad. De borg is natuurlijk een waarborg voor het autoverhuurbedrijf. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk beslist het voertuig soms ook zelf over het bedrag van de borg. Daarnaast bepaalt elk autoverhuurbedrijf zijn vaste prijs voor de borg. Bij ons kunt u eenvoudig de aanbiedingen vergelijken en het autoverhuurbedrijf vinden dat het beste aan uw eisen voldoet. De borgsom is een van de belangrijkste factoren naast de verzekering. Natuurlijk krijgt u de borg terug na het inleveren van de auto. Daarom zijn deze kosten slechts van ondergeschikt belang.

Eenrichtingsautoverhuur: een echte aanrader!

Vaak is een eenrichtingsverhuur zinvol. Bij de autoverhuur in Gießen is de optie van een enkele reis bijzonder zinvol. U kunt uw huurauto in Gießen huren en eenvoudig en comfortabel inleveren in Frankfurt . Voorwaarde voor de eenrichtingsverhuur is wel dat het autoverhuurbedrijf een verhuurstation in de betreffende stad beschikbaar heeft. Vergelijk daarom de aanbiedingen op ons portaal en activeer de optie van eenrichtingsverhuur bij het zoeken.

Hoe belangrijk is de extra bestuurdersmogelijkheid?

Veel autoverhuurbedrijven bieden een extra bestuurdersmogelijkheid. Deze optie is belangrijker voor u als u een reis met meerdere personen plant. Lange ritten met een huurauto van Gießen naar Frankfurt of zelfs naar Berlijn zijn met een tweede bestuurder zeker gemakkelijker te doen. Om ervoor te zorgen dat deze extra bestuurder dienovereenkomstig verzekerd is, moet deze optie op het moment van verhuur worden gekozen. Zorg er bij het vergelijken van de aanbiedingen voor dat het geselecteerde autoverhuurbedrijf de extra bestuurder kan aanbieden. Sommigen bieden zelfs de extra bestuurder gratis aan.

Volledig omniumverzekering met of zonder eigen risico?

Een volledig omniumverzekering zonder eigen risico is de juiste keuze

Een volledig omniumverzekering zonder eigen risico is de beste keuze

Bij het afsluiten van een volledig omniumverzekering kunt u kiezen tussen een volledig omniumverzekering met eigen risico en een volledig omniumverzekering zonder eigen risico. Aangezien niet veel huurstations een volledig omniumverzekering zonder eigen risico aanbieden, is het de moeite waard voor u om de optie volledig omniumverzekering zonder eigen risico al tijdens de vergelijkingen te kiezen. Dan krijgt u alleen de resultaten te zien die een volledige verzekering zonder eigen risico bieden. Houd er echter altijd rekening mee dat de huurkosten voor de huurauto navenant hoger zijn met een volledig omniumverzekering zonder eigen risico.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat