Auto huren in Haïti

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Ontdek Haïti met een huurauto op eigen gelegenheid

Gezicht op Port-Au-Prince

Gezicht op Port-Au-Prince

Boek een huurauto en verken Haïti zelf! Rij met uw huurauto door de Caribische staat en ontdek spectaculaire watervallen, adembenemende uitzichtpunten en droomstranden. Bezoek ook de hoofdstad Port au Prince of de haven van Cap-Haïtien met een huurauto. Vind het juiste model voor uw reis naar Haïti bij AutoverhuurCheck. Onze portal vergelijkt de aanbiedingen van autoverhuur bedrijven in Haïti en toont u de goedkoopste prijs voor uw huurauto. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog uw droomauto en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie in Haïti!

Welke luchthavens zijn er in Haïti?

In Haïti komt u waarschijnlijk aan op een van deze twee luchthavens:

Driveboo Tip:

Haal uw huurauto direct na aankomst op de luchthaven op bij een van de autoverhuurbedrijven. Op deze manier bent u flexibel en onafhankelijk vanaf het eerste moment in Haïti en kunt u direct aan uw welverdiende vakantie beginnen.

Met de huurauto naar de bezienswaardigheden in Haïti

Citadel La Ferrière

Citadel La Ferrière

Kokoye Coco Beach

Kokoye Coco Beach

Als u met een huurauto reist in Haïti, kunt u flexibel naar al uw gewenste bestemmingen rijden. Maak je eigen persoonlijke reislijst met hoogtepunten en bezoek deze wanneer je er zin in hebt. U bent dus niet afhankelijk van het openbaar vervoer of toeristenbussen. In de volgende tabel vindt u enkele must-sees waar u zeker uw huurauto naartoe moet rijden:

bestemming voor een dagtocht Afstand tot de luchthaven PAP reistijd
Citadel La Ferrière 260 km 6 u 30 min.
Bassin Bleu 195 km 4 u 25 min.
Kokoye Coco Beach 95 km 2 u 25 min.
Pic Macaya Nationaal Park 240 km 5 u 50 min.
Grot Marie-Jeanne 260 km 5 u 45 min.

Al de juiste accommodatie voor uw vakantie in Haïti?

Naast de juiste huurauto voor een perfecte vakantie in Haïti, mag het droomhotel natuurlijk niet ontbreken. Bezoek HolidayCheck en vind het perfecte hotel voor uw vakantie in Haïti.