Huurauto Hamburg stad

Autoverhuur Hamburg vanaf 19 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Hamburg stad

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Hyundai i10 of gelijkwaardig
Hyundai i10
vanaf 33 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
Fiat 500
vanaf 54 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 96 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 34 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. OPEL ASTRA of gelijkwaardig
OPEL ASTRA
vanaf 37 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
Opel Astra
vanaf 72 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 99 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Seat Leon
vanaf 42 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Ford Mondeo of gelijkwaardig
Ford Mondeo
vanaf 46 €/dag
Minibus
bijv. Seat Alhambra of gelijkwaardig
Seat Alhambra
vanaf 28 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Seat Alhambra of gelijkwaardig
Seat Alhambra
vanaf 28 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Mercedes Vito of gelijkwaardig
Mercedes Vito
vanaf 32 €/dag
SUV
bijv. SEAT ARONA of gelijkwaardig
SEAT ARONA
vanaf 28 €/dag
Cabrio
bijv. VW T-Roc Convertible of gelijkwaardig
VW T-Roc Convertible
vanaf 50 €/dag
Premium klasse
bijv. IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN of gelijkwaardig
IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN
vanaf 44 €/dag
Van
bijv. VOLKSWAGEN CADDY of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN CADDY
vanaf 48 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Auto huren Hamburg

Hamburg is de op een na grootste stad van Duitsland en ligt in het noorden. Er wonen bijna 2 miljoen mensen in deze stad. Ter vergelijking: Amsterdam heeft er zo’n 850.000. Als u een auto huurt in Hamburg kunt u veel prachtige dingen zien. Berlijn ligt op zo’n 3 uur rijden, Bremen ongeveer 1,5 en Denemarken is binnen 2 uur te bereiken! In de omgeving kunt u zowel bos, grasland, industrie als zee en stranden vinden. Hamburg is daarmee de ideale uitvalsbasis om Noord-Duitsland te ontdekken.

De stad Hamburg

Hamburg is een echte industriestad. Omdat het aan de Elbe ligt, en dicht bij de Noordzee, is hier de grootste haven van Duitsland gelegen. In de stad zijn nog sporen te zien van heel vroeger, bijvoorbeeld uit 1620, toen een Nederlandse vestingbouwer stadswallen aanlegde of uit 1842 toen er een enorme brand woedde die pas na vier dagen geblust kon worden. De stad heeft veel geleden door bombardementen in de Tweede Wereldoorlog. Wat er in Hamburg het meest te zien is zijn bakstenen. Eeuwenlang was dit het traditionele bouwmateriaal. Vanwege de interessante geschiedenis van de stad zijn er vele musea te bezoeken. Vele daarvan zijn te vinden in de binnenstad, maar voor een aantal musea zult u echt de huurauto moeten nemen. Rij bijvoorbeeld eens naar het Archäologisches Museum Hamburg (archeologisch museum) in het zuiden, of het Museum of Work in het noorden. Bent u meer geïnteresseerd in de geschiedenis van medische historie? Bezoek dan het Medical Historical Museum Hamburg. Met een huurauto kunt u er binnen drie kwartier komen.

Meer te doen in Duitsland met je huurauto

Vooral als u langere tijd in Hamburg verblijft, wilt u misschien wel wat meer van Duitsland zien. En met een huurauto kan dat natuurlijk eenvoudig. Wanneer u weg wilt in de richting die u kiest. Hieronder een aantal grote steden die het bezoeken waard zijn.

Plaatsnaam Reistijd
Bremen 70 minuten
Hannover 90 minuten
Berlijn 150 minuten

Bremen is vooral bekend vanwege het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten. Het is een gezellige stad die niet al te groot is en die zeker een dagtrip waard is. In Hannover vindt u vele prachtige gebouwen en een aantal musea, maar wilt u echt wat beleven dan moet u met uw gehuurde auto naar Berlijn. Hier kunt u zich overigens meer dan één dag vermaken. De geschiedenis van Duitsland en Berlijn is overal terug te zien (denk bijvoorbeeld aan de Berlijnse muur) maar daarnaast is het een fantastische stad om lekker te eten en drinken of van de cultuur te genieten.

Verkeersregels in Duitsland

 • Bellen in de auto: alleen hands-free
 • Verplicht in de auto: gevarendriehoek, veiligheidshesje, verbanddoos (controleer dus of deze aanwezig zijn in de auto die u huurt in Hamburg)
 • Maximaal toegestane snelheid in de stad: 50 km/h
 • Maximaal toegestane snelheid buiten de stad: 100 km/h
 • Maximaal toegestane snelheid op de autosnelweg: richtsnelheid 130 km/h, maar tenzij anders aangegeven is er geen snelheidsbeperking op de autosnelwegen in Duitsland. Rij echter altijd verantwoord!

Welke huurauto moet ik kiezen?

Bij Driveboo kunt u gemakkelijk de juiste huurauto kiezen. Met welke huurauto u Hamburg en omstreken wilt verkennen is natuurlijk helemaal uw keuze. Wel kunnen we wat tips geven om u wellicht te helpen bij het maken van een keuze. Allereerst moet u natuurlijk bedenken hoeveel passagiers er tegelijk in de auto kunnen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of u een automaat wilt of een schakelauto. Let altijd op welk type brandstof de auto verbruikt waarin u gaat rijden. Mocht u een verkeerde brandstof tanken dan kunnen de kosten hoog oplopen! Veel mensen kiezen voor een goede, snelle auto als ze in Hamburg zijn. Op de snelwegen is het hier immers toegestaan zo hard te rijden als je kunt, mits u zichzelf of anderen niet in gevaar brengt. Dus waarom zou u daar geen gebruik van maken? We raden wel altijd aan om voorzichtig te rijden en goed te kijken naar de verzekering die u afsluit bij de auto. Vaak kunt u zichzelf verzekeren tegen bepaalde schade, kiezen voor een extra inzittendenverzekering of het volledige eigen risico afkopen.

Waar u ook naartoe gaat in of rondom Hamburg, met een huurauto komt u er zeker! Er is een luchthaven in Hamburg waar zeker auto’s te huren zijn, maar uiteraard kunt u ook een auto huren vanuit Berlijn, München of Frankfurt. Veel rijplezier!

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders