Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Hanamaki Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor de Hanamaki Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hanamaki Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Hanamaki Airport is een regionale luchthaven in Iwate Prefectuur, Japan. Het bedient verschillende binnenlandse routes, waardoor reizigers gemakkelijk toegang hebben tot al het moois dat dit deel van Japan te bieden heeft. Hoewel het een klein vliegveld is, zijn er genoeg faciliteiten beschikbaar om je comfortabel te houden voor je reis.

Autoverhuur op Hanamaki luchthaven

Autoverhuurdiensten zijn een geweldige manier om het meeste uit uw reis naar Iwate te halen. Met uw eigen transportmiddel kunt u op eigen tempo de lokale bezienswaardigheden verkennen.

Autoverhuurstations

Er zijn verschillende bedrijven die autoverhuurdiensten aanbieden op Hanamaki Airport. Hun balies zijn te vinden op de begane grond van het terminalgebouw. Het is aan te raden om vooraf te boeken om ervoor te zorgen dat u de auto krijgt die u wenst.

Autoklasse aanbevelingen

Het type auto dat u huurt, kan afhangen van wat u van plan bent te doen tijdens uw vakantie. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, kan een kleine tot middelgrote auto voldoende zijn. Als je van plan bent om door heuvels en bergen te rijden, is een auto met vierwielaandrijving misschien beter geschikt.

Praktische informatie

Brandstofstations

Er zijn een aantal tankstations in de buurt van Hanamaki Airport waar je je huurauto kunt vullen. Het dichtstbijzijnde station ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de luchthaven.

Verbindingen en rijroutes

Hanamaki Airport is goed verbonden met andere delen van Iwate. De snelweg Tohoku Expressway ligt dichtbij, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de prefectuur te rijden.

Locale Informatie

Klimaat en Valuta

Iwate heeft een gematigd klimaat met warme zomers en koele winters. De valuta in Japan is de Yen (¥). Het is gebruikelijk om in contanten te betalen in Japan, hoewel grotere bedrijven en sommige winkels creditcards accepteren.

Omliggende steden

Er zijn een aantal interessante steden in de buurt van Hanamaki Airport. Morioka, de hoofdstad van Iwate prefectuur, ligt op ongeveer een uur rijden. Het staat bekend om zijn fascinerende historische sites en de beroemde Morioka Reimen noedels.

Reistips voor België naar Hanamaki

Ten slotte willen we enkele tips en aanwijzingen delen die speciaal voor onze Belgische reizigers zijn samengesteld, om u te helpen bij het aanpassen aan sommige van de verschillen die u misschien tegenkomt.

Elektriciteit

De spanning in Japan is 100 volt, wat lager is dan de meeste andere landen. Dit betekent dat sommige van uw elektronische apparaten niet zo efficiënt kunnen werken. Het is raadzaam om een spanningsomvormer mee te nemen wanneer u vanuit België naar Japan reist.

Rijden in Japan

Vergeet niet dat er in Japan aan de linkerkant van de weg gereden wordt, anders dan in België. Het kan even duren om er aan te wennen, dus wees extra voorzichtig bij het rijden. Bij het huren van een auto moet u ook een internationaal rijbewijs hebben, naast uw Belgische rijbewijs.

Wij hopen dat deze gids u helpt bij het plannen van uw reis naar Hanamaki Airport. Geniet van uw verblijf in Iwate!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat