Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Hobart

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Hobart
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hobart

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hobart bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Hyundai Accent
5 Dagen van 15.09 - 20.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 73 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto
5 Dagen van 15.09 - 20.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Hyundai Accent
5 Dagen van 15.09 - 20.09.2024
Voorbeeld auto

Ontdek de hoofdstad van Tasmanië Hobart flexibel met een huurauto

Landschap Hobart

Hobart is de op één na oudste stad van Australië en hoofdstad van Tasmanië en is een prachtige bestemming voor liefhebbers van havenstadscentra, historische gebouwen en de zee. Met een huurauto kunt u gemakkelijk en flexibel de hele stad verkennen en veel dingen ervaren. Een plek waar u alle 4 de seizoenen kunt beleven, want elk seizoen heeft zijn eigen specialiteit en de stad waarin oud en nieuw, natuur en cultuur samenkomen. Geniet van de vele Tasmaanse facetten met een huurauto en kom naar elke bestemming die u wilt zien.

Hoe boek je een huurauto op de juiste manier?

Haven van Hobart

Ontdek Hobart nu zelfstandig met een huurauto die u eenvoudig met onze hulp kunt boeken. Stel nu gewoon de filters in die voor u belangrijk zijn of kies een servicepakket, maar vergeet niet de extra chauffeursoptie als u niet alleen reist. Zonder de extra bestuurder optie, alleen u hebt het recht om de huurauto te rijden, wat betekent dat je niet de vrijheid hebt om bochten te rijden, wat eigenlijk alleen maar een voordeel zou zijn. U heeft ook de vrijheid om de reeds geboekte huurauto gratis te annuleren tot 24 uur voor de verhuur als u niet in staat bent om uw reis te beginnen of besluit om geen auto te huren.

  • Volledige en diefstalbeveiliging
  • Eerlijke tankregulering
  • Terugbetaling van het overschot
  • Alle kilometers vrij
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Airconditioning
  • 4-5 deuren
  • Automatisch
  • Handmatig schakelen
  • Glas- en bandenverzekering
  • Navigatiesysteem inbegrepen

Belangrijke informatie voor het rijden in Australië

Haven van Hobart

In Australië is links verkeer gebruikelijk, dus het is belangrijk dat u zich concentreert als u voor het eerst rijdt, want het is even wennen aan de overstap. Op dezelfde manier moet je altijd op de snelheidslimiet letten, want in Australië controleren ze vaak met radar en als je de snelheidslimiet overschrijdt is de boete vrij hoog. Buiten de bebouwde kom geldt een snelheidslimiet van 100 of 110 km/u. In de bebouwde kom geldt een snelheidslimiet van 50 km/u en in woonstraten geldt meestal een limiet van 40 km/u of zelfs 30 km/u. Let altijd op de borden, dan mag er normaal gesproken niets misgaan. Voor het besturen van een huurauto in Australië moet u altijd een internationaal rijbewijs of een beëdigde vertaling van het nationale rijbewijs bij u hebben. U kunt uw internationale rijbewijs gemakkelijk halen bij het dichtstbijzijnde verkeerskantoor bij u in de buurt. Neem uw nationale rijbewijs en een geldige pasfoto mee en voor ongeveer 15€/CHFr krijgt u direct een internationaal rijbewijs, dat 3 jaar lang gebruikt kan worden.

Wat kun je ontdekken in Hobart?

De Salamanca Markt is een markt in de haven van Hobart. Het vindt elke zaterdag plaats van 8:30 tot 15 uur. Op het met bomen omzoomde Salamanca-plein staan ongeveer 300 kraampjes waar u kunst, kunstnijverheid, sieraden, verse levensmiddelen en producten, verzamelaarsartikelen en huishoudelijke artikelen kunt kopen of gewoon bewonderen. Het wordt door veel bezoekers beschouwd als de beste markt in Australië, want hier heeft men de mogelijkheid om met de kunstenaars en ambachtslieden van de producten te praten om te kopen, gratis te genieten of voedselmonsters te testen en om Tasmaanse producten te kopen.

Mount Wellington

Mount Wellington

Aan de voet van de berg kunanyi / Mount Wellington ligt een groot deel van de stad Hobart en de rivier de Derwent. De berg is ongeveer 1.200 meter hoog en grotendeels bedekt met sneeuw. Als u een heldere dag haalt, kunt u na een rit van 21 kilometer genieten van een panoramisch uitzicht vanaf Hoobart, Bruny Island en het Tasmaanse schiereiland met wandel-, barbeque- en picknickfaciliteiten.

Het MONAMuseum voor Oude en Nieuwe Kunst zou de stad Hobart nieuw leven hebben ingeblazen en hoog op de lijst met must-seebestemmingen van Tasmanië hebben gezet. U kunt het museum bereiken met een huurauto of met de veerboot over de Derwent. De oprichter noemt het museum Disneyland voor volwassenen en bezoekers zeggen dat je je deel voelt van de ervaring als je door het museum loopt.

Bezienswaardigheden te bereiken met de huurauto
Plaats / Bezienswaardigheid Afstand tot het stadscentrum Duur met de huurauto
Howrah Strand ongeveer 11 kilometer ca. 13 minuten
Taroona strand ongeveer 11 kilometer ongeveer 20 minuten
schiettoren ongeveer 12 kilometer ongeveer 20 minuten
Zoodoo Zoo of Zoo Doo Fun Park ongeveer 32 kilometer ongeveer 30 minuten
Bruny Eiland ongeveer 84 kilometer ca. 1 uur en 45 minuten
Andere bezienswaardigheden in Hobart
  • De Koninklijke Schouwburg
  • Universiteit van Tasmanië
  • Hobart Synagoge
  • Koninklijke Tasmaanse Botanische Tuinen
  • Cascadebrouwerij
  • Cascades Vrouwenfabriek Historische site (voormalige vrouwengevangenis)
  • Tasmaans Museum en Kunstgalerie
  • Pennicott Wildernisreizen
  • Tasmaanse Brug

De beste reistijd en hoogseizoen

Strand Hobart

De maximumtemperaturen in Hobart liggen tussen 12°C en 22°C, wat het hele jaar door niet bijzonder hoog is. Tasmanië is een plek in Australië waar je echt alle 4 de seizoenen kunt beleven, omdat de temperaturen niet het hele jaar door constant zijn. De Australische zomer is de festivaltijd in Tasmanië, maar ook het "hoogseizoen", wanneer de prijzen bijzonder hoog zijn door de vele toeristen en de straten vol zitten met mensen. De herfst is de rustige en zonnige tijd om te genieten en evenementen zoals Taste of the Huon, Agfest en Targa Tasmania te beleven. De herfst staat ook bekend om zijn prachtige gekleurde eiken, iepen en berken. In de winter kunt u echter profiteren van festivals zoals het Langste Nachtfilmfestival en het Antarctica Mid-Winterfestival in juni of Hobart's Festival of the Voices and Chocolate Winterfest in juli. Aangezien Tasmanië aan de Zuidelijke Oceaan ligt, kunnen de temperaturen elke dag van de winter schommelen. Het kan zonnig zijn, maar toch koel en het regent niet altijd, daarom is er een goede kans om ook in de winter bezienswaardigheden te bezoeken. De lente is de tijd van koele en frisse buitenlucht, de geur van bloeiende tuinen en de tijd van de visserij. Deze maanden (september-november) bloeien de tulpenfeesten op.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat