Auto huren in Honduras

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur in Honduras: ontdek de hoogtepunten van Honduras zelf

Als u met een huurauto door Honduras rijdt, ervaart u het prachtige land met zijn unieke natuur zeer dichtbij. Laat u verrassen door de rust en gastvrijheid van de Hondurasaren en geniet van het adembenemende landschap. Boek uw huurauto van thuis uit op MietwagenCheck en begin uw reis naar Honduras zonder stress.

Koffieplantage in Honduras

Koffieplantage in Honduras

Proef de traditionele baleada in Honduras

Proef de traditionele baleada in Honduras

Autoverhuur Honduras: Haal uw huurauto in Honduras op

In Honduras kunt u een huurauto ophalen in de steden La Ceiba, San Pedro Sula en Roatan. Als u met het vliegtuig naar Honduras reist, is het verstandig om het voertuig onmiddellijk na aankomst op de luchthaven op te halen. Zo bent u vanaf de eerste minuut mobiel en flexibel. De ophaalpunten bevinden zich op de volgende luchthavens in Honduras:

Tips voor insiders voor Honduras

Duiken in de Baai Eilanden

Als u besluit om op de Bay Islands te duiken, wordt u beloond met een ongelooflijke onderwaterwereld. Daarna kunt u ontspannen op de paradijselijke stranden en genieten van de Caribische flair.

Copán ruïnes
Maya-ruïnes van Copán

Maya-ruïnes van Copán

Wie naar Honduras reist, mag een bezoek aan de Copán ruïnes in de diepe jungle niet missen. Ze behoren tot het UNESCO-wereldcultuurerfgoed en zijn de enige Mayaruïnes in Honduras. Rijd met een huurauto naar de site en verken de site vervolgens te voet. Je zult overweldigd worden door de Copán ruïnes.

Rio Plátano

Het biosfeerreservaat Río Plátano is een van de laatste tropische regenwouden in Midden-Amerika. Parkeer uw huurauto en bekijk de vele luiaards die comfortabel aan de bomen hangen.

Ontdek meer hoogtepunten in Honduras met de autohuur

In de volgende tabel vindt u enkele suggesties voor excursies met een huurauto en de afstand tot de hoofdstad Tegucigalpa:

bestemming voor een dagtocht Afstand tot Tegucigalpa Reistijd vanaf Tegucigalpa met een huurauto
Cerro Celaque Nationaal Park 300 km 5 u 50 min.
Cataratas de Pulhapanzak 210 km 4 u 40 min.
Punta Izopo Nationaal Park 390 km 7 u 45 min.
Las Sepulturas 375 km 7 h