Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Igoemenitsa

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor Igoemenitsa
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Igoemenitsa

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Igoemenitsa bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Polo A/C
10 Dagen van 18.06 - 28.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat Panda
10 Dagen van 18.06 - 28.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. VW Polo Hatchback
10 Dagen van 18.06 - 28.06.2024
Voorbeeld auto

Verken Igoumenitsa en omgeving met de huurauto

Igoumenitsa

De gemeente Igoumenitsa

De gemeente Igoumenitsa ligt in het westen van Griekenland en is ideaal voor een reis met een huurauto. Om de gemeente aan de kust van de Ionische Zee zo goed mogelijk te verkennen, kunt u het beste vooraf een geschikte huurauto reserveren. U kunt de huurauto direct na aankomst in Igoumenitsa ophalen. Geniet van uw vakantie en wees altijd flexibel en onafhankelijk op de weg met uw auto. Als u uw huurauto van tevoren online boekt bij MietwagenCheck, kunt u er zeker van zijn dat u de beste prijzen krijgt en dat de huurauto die u wilt, voor u klaar staat.

Lente en zomer doorbrengen in Igoumenitsa

Strand

Zonneschijn in Igoumenitsa

Kunt u zich iets beters voorstellen op uw vakantie dan volop te genieten van de zon en het strand? In het voorjaar en de zomer kun je dat in en rond Igoumenitsa doen. Neem een huurauto en ga op verkenning. In de zomer en ook in de lentemaanden kan Griekenland vooral indruk maken met zijn vele stranden en baaien. Met uw eigen huurauto kunt u precies daar pauzeren waar u dat het beste vindt. Als je zin hebt, kun je ook de eilanden in de noordelijke Egeïsche Zee bezoeken, zoals Samos, Lesbos, Thasos of Ikaria. Daarnaast zijn de eilanden in de Ionische Zee zeker een bezoek waard. Schik je lente en zomer zoals je wilt. Met uw eigen huurauto kunt u dankzij de autoferry gemakkelijk van het ene naar het andere eiland reizen en zo optimaal genieten van uw droomvakantie.

Waar kan ik een huurauto boeken in Griekenland?

Als u uw vakantie in Igoumenitsa doorbrengt, dan kunt u uw huurauto daar in het centrum van de stad ophalen. De omliggende steden bieden ook tal van plaatsen waar u het gewenste voertuig kunt ophalen. Met uw eigen huurauto kunt u niet alleen een rondrit maken op het vasteland, maar ook de vele eilanden van Griekenland verkennen. Met de autoferry kunt u gemakkelijk de afzonderlijke eilanden bereiken.

Op deze locaties kunt u een huurauto in de buurt van Igoumenitsa ophalen:

  • Parga
  • Luchthaven Ionnina
  • Ionnina
  • Arta
  • Preveza
  • Neraida

Welke verzekering moet ik afsluiten voor mijn huurauto?

Verzekering

Als het gaat om het vinden van de juiste verzekering voor uw huurauto, is het gemakkelijk om overweldigd te worden door alle aanbiedingen. Zodat in het vakantieland alles zo verloopt, zoals u dat wenst, willen we u al helpen bij het boeken van de geschikte verzekering. Dit gebeurt eenvoudigweg direct bij het boeken van de huurauto. Op deze manier bent u gedekt voor eventuele schade en heeft u meer transparantie over uw uitgaven. Wij raden onze klanten altijd een volledige verzekering zonder eigen risico aan. Zo bent u volledig gedekt in geval van schade.

Driveboo Tip:

Als een andere persoon dan u de huurauto wil rijden, geef dit dan zeker aan bij het huren van de auto. Alleen geregistreerde chauffeurs zijn volledig gedekt in geval van schade.

Met de huurauto naar bezienswaardigheden in Igoumenitsa en omgeving

Igoumenitsa ligt in het westen van Griekenland in de regio Epirus en is het ideale startpunt voor een road trip met een huurauto naar het westen van het land. Met uw eigen huurauto kunt u te allen tijde flexibel vanuit Igoumenitsa reizen en uw vakantietijd vrijelijk regelen.

Dit zijn de must-see bezienswaardigheden en plaatsen in Epirus:

Preveza
Preveza

Gezicht op Preveza

Preveza wacht op u met een onvergelijkbare flair, betoverende stranden, een millennia oude geschiedenis en talloze restaurants met culinaire specialiteiten van de regio. De beste manier om de stad aan de Ambracische Golf te verkennen is met een huurauto of te voet. Wandel over de pittoreske kustpromenade, geniet van een kopje koffie in een van de charmante cafés in de voetgangerszone of bezoek de Seitan Bazaar om af te dingen op de mooiste stukken. Om de dag af te sluiten bezoekt u Pantocrator Castle en gaat u op pad voor een glas wijn.

Igoumenitsa
Igoumenitsa

Gezicht op Igoumenitsa

De kleine havenstad Igoumenitsa staat ook bekend als de poort naar Italië dankzij de goede veerverbindingen. Vandaag de dag is het eens zo kleine vissersdorpje een van de belangrijkste ferryhavens van het land. Dus laten we op ontdekkingstocht gaan! Maak een wandeling langs de haven of neem de veerboot naar het eiland Corfu om daar een paar dagen door te brengen. Als je een beetje wilt wandelen, is het centrum van Igoumenitsa perfect. Als dat te inspannend voor u is, kunt u op het strand van Plataria tot rust komen.

Parga
Parga

Kleurrijke huizen van Parga

Onze laatste tip is een reis naar Parga . Het kleine stadje fascineert zijn bezoekers met zijn kleurrijke huisgevels en zijn charme en is een prachtig fotografisch decor. Parga ligt tussen Igoumenitsa en Preveza en is zeker een ritje in een huurauto waard. Geniet van een indrukwekkend panorama, kristalheldere zandstranden en Griekse lekkernijen in een onvergetelijke sfeer.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat