Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Ikaria Island National Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor de Ikaria Island National Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Ikaria Island National Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Ikaria Island National Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. CitroenC1
4 Dagen van 11.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
4 Dagen van 11.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. CitroenC1
4 Dagen van 11.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto

Indien u een huurauto rondreis Griekenland in de winter plant, raden wij u aan het eiland Ikaria te bezoeken. Dankzij de milde temperaturen kunt u het eiland ook in de wintermaanden bezichtigen en verkennen. U kunt uw huurauto direct na aankomst op de luchthaven van Ikaria ophalen en zo uw reis vanaf het begin flexibel en onafhankelijk plannen.

Goedkope huurauto's direct op Ikaria Luchthaven

Ikaria

Griekenland is een van de populairste reisbestemmingen in Europa. Vooral de eilanden in het oostelijk deel van de Egeïsche Zee worden in de zomermaanden en ook in de winter zeer druk bezocht. Het eiland Ikaria ligt ook in het oostelijke deel van de Egeïsche Zee en is een droombestemming binnen Griekenland. Met uw eigen huurauto kunt u het eiland comfortabel en zelfstandig bezoeken. Reserveer eenvoudig de juiste huurauto direct op Ikaria Island National Airport en wees flexibel vanaf de eerste minuut. Uw vakantie wordt een echt avontuur dankzij de huurauto: u kunt uw eigen route uitstippelen en rijden waar u maar wilt!

Welke plaatsen moet je op Ikaria bezoeken?

In vergelijking met andere eilanden in de Griekse Egeïsche Zee is het nachtleven op Ikaria rustiger. Het eiland is traditioneler dan de andere nabijgelegen eilanden zoals Samos of Chios. Bezoekers die naar Ikaria komen, willen veel zien van de natuur en de indrukwekkende landschappen. Vooral met een huurauto is een reis naar Ikaria de moeite waard. Zo kunt u de dag flexibel beginnen vanuit uw accommodatie en op verkenning gaan op het eiland.

Welke plaatsen moet je bezoeken op Ikaria?

Centrum van Armenistis

Het toeristische centrum van het eiland is de kustplaats Armenistis. Het is ongeveer 45 kilometer van de luchthaven. Wij raden u dan ook aan om op de luchthaven een huurauto te reserveren, zodat u uw bestemming gemakkelijk kunt bereiken. De infrastructuur voor het openbaar vervoer op Ikaria is vrij beperkt. In het centrum van Armenistis vindt u tal van accommodaties, restaurants, bars en traditionele tavernes. Wij raden u ook aan de tijd te nemen om de zonsondergang te bekijken, die vanaf hier indrukwekkend is.

De baai van Nas

Vanuit het centrum van Armenisti bereikt u Nas in slechts een paar minuten rijden. Het kleine kustplaatsje ligt ongeveer 3 kilometer ten westen van Armenistis en is een populaire excursiebestemming vanwege zijn rotsachtige baaienlandschap. Het kleine strand van Nas ligt ingebed in de rotsachtige baai en vanaf hier heb je in de zomer ook een indrukwekkend uitzicht op de zonsondergang.

Seychellen strand
Seychellen strand

n het zuidwestelijke deel van het eiland is het strand van de Seychellen een van de populairste stranden van het eiland. Ontdek de kustplaatsen met uw huurauto en laat u betoveren door droomstranden met turkooisblauw water. Aangezien het strandgedeelte relatief klein is, is het de moeite waard er vroeg te zijn. Anders vind je geen plek om te zwemmen, zeker niet in het hoogseizoen.

Welke verzekering moet u afsluiten?

Voordat u aan uw reis begint, moet u nadenken over een verzekering. U kunt dit dan direct toevoegen wanneer u uw huurauto boekt. Wij raden u aan een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten voor uw huurauto tour in Ikaria. Op die manier bent u bij een schadegeval of ongeval altijd gedekt en hoeft u geen extra kosten te verwachten. Wanneer u uw huurauto via MietwagenCheck boekt, vindt u drie servicepakketten waarin diverse verzekeringsvoordelen al zijn inbegrepen. Kies het pakket dat het beste bij u past en kijk uit naar een zorgeloze reis naar Griekenland.

De mooiste stranden van Ikaria

Ikaria ligt in de Griekse Egeïsche Zee en is daarom zeer bekend om zijn stranden. Veel bezoekers worden naar de Griekse eilanden gelokt om er hun zomervakantie aan het strand door te brengen en te genieten van de indrukwekkende stranden. Ikaria heeft ook geweldige stranden die zeer gemakkelijk te bereiken zijn met een huurauto. Hieronder hebben we enkele van de mooiste stranden van het eiland op een rijtje gezet. Wij raden u echter aan om gewoon uw huurauto te nemen en zelf op verkenning te gaan en op zoek te gaan naar uw persoonlijke favoriete strand.

  • Livadi-strand: gelegen ten oosten van Armenistis
  • Messakti strand: gelegen ten oosten van Armenistis
  • Nas-strand: gelegen ten westen van Armenistis
  • strand van de Seychellen: gelegen in het zuidwestelijke deel van het eiland
  • Zoutwaterbronnen: gelegen in het zuiden van Ikaria

Uw huurauto boeken: waar moet u op letten?

Online reservering

Een huurauto boeken via MietwagenCheck is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste bestemming en reisdata in te voeren en wij zullen de beste aanbieding voor u vinden. Voor een reis naar Ikaria, raden wij u aan uw huurauto enige tijd van tevoren te boeken. Het eiland is niet erg groot en heeft daarom een overeenkomstig aanbod. U kunt ook extra diensten voor uw huurauto boeken om uw vakantie compleet te maken. Op MietwagenCheck vindt u diverse servicepakketten waarin bepaalde diensten al zijn inbegrepen:

Dienstenpakket asis Servicepakket Plus Rondom zorgeloos servicepakket
Eerlijk tanken (vol/vol) Eerlijk tanken (vol/vol) Eerlijk tanken (vol/vol)
Volledig omnium & diefstal bescherming Volledig omnium & diefstal bescherming Volledige omnium- en diefstaldekking
Zonder overmaat Zonder overmaat
Alle kilometers gratis Alle kilometers gratis
Glas- en bandenafdekking

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat