Auto huren in India

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur India: Van de Himalaya tot aan de Indische Oceaan

Neem uw huurauto mee op een roadtrip door het kleurrijke India. Het fascinerende land in Zuid-Azië overtuigt met een afwisselend en adembenemend landschap, dat u het beste kunt verkennen met een huurauto. Verheug u op veel drukte in de megasteden Calcutta, Mumbai en New Delhi en geniet van de gevarieerde Indiase keuken. Rijd met een huurauto naar de talloze bezienswaardigheden van India en laat u imponeren door tempels, monumenten en andere hoogtepunten. Als u actief wilt zijn in de sport in India, ga dan op stap naar de Himalaya. Hoe u zich uw perfecte reis naar India ook voorstelt, met een huurauto bent u in ieder geval goed uitgerust. Verheug u op een onvergetelijk autoverhuur avontuur door India!

Holi Festival in India

Holi Festival in India

Theeplantage in India

Theeplantage in India

Autoverhuur India: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

In India kunt u uw huurauto ophalen op een van de luchthavens of direct in de steden. Reserveer uw gewenste voertuig eenvoudig van tevoren online op MietwagenCheck. Op deze manier hoeft u het alleen op te halen bij de gewenste huurauto na aankomst.

U kunt een auto huren op de volgende locaties:

De juiste huurauto voor uw tour door India

Goede planning is de helft van de strijd. De meest comfortabele manier om te reizen in India is met een huurauto. Op deze manier bent u altijd flexibel en kunt u uw reis individueel regelen. Als u van plan bent een wandeling in de Himalaya te maken en veel apparatuur bij u heeft, maak dan een wandeling in de Himalaya. SUV. Daar vindt u voldoende ruimte voor uw bagage en heeft u geen problemen in het terrein. Als u door de bruisende steden wilt rijden, moet u er een Kleinwagenoverwegen. Of bent u van plan om met uw hele gezin door India te reizen? Huur dan een Minivan. Welk model u ook kiest - op MietwagenCheck vindt u de juiste huurauto voor de beste prijs!

Driveboo Tip:

Met een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico reist u stressvrij, zelfs in geval van schade!

Wegverkeer India: Waar moet ik op letten met mijn huurauto?

 • Vermijd de megasteden met de huurauto. Hier zult u anders veel tijd doorbrengen in de file.
 • India heeft links verkeer.
 • Wees vooral 's nachts waakzaam en voorzichtig. Er zijn veel dronken chauffeurs op dat moment.
 • Wees voorbereid op verstoringen van huwelijksceremonies en religieuze processies op straat.
 • Gebruik de claxon als u een vrachtwagen of bus wilt reviseren.

Ontdek de hoogtepunten van India op uw eigen manier

India heeft veel bezienswaardigheden te bieden. Het is dus het beste om vooraf een lijst te maken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u alle hoogtepunten bezoekt die u graag zou willen zien. Als u reist met een huurauto, bent u vrij om te beslissen wat u wilt bezoeken en hoe lang u wilt verblijven in de verschillende plaatsen in India. Wat vindt u van de volgende hoogtepunten:

Gezicht op de Taj Mahal

Gezicht op de Taj Mahal

 • Taj Mahal
 • Ganges
 • Fort Amber
 • Hawa Mahal
 • Qutb Mineraal
 • Periyar
 • India Poort
 • Havelock IJsland
 • Harmandir Sahib

Welke steden moet ik gezien hebben?

Om een overzicht te krijgen van de grootste steden in India en de afstand tot de hoofdstad New Delhi, kunt u een kijkje nemen in onderstaande tabel.

stadje Afstand tot New Delhi Reistijd met de huurauto
Mumbai 1.400 km 24 uur
Kolkata 1.470 km 27 uur
Chennai 2.190 km 36 uur
Ahmedabad 930 km 16 uur
Bangalore 2.160 km 36 uur

Heeft u al het juiste hotel voor India geboekt?

Bij een onvergetelijke reis door India hoort naast een huurauto ook de geschikte accommodatie. Op HolidayCheck.com kunt u het aanbod van hotels vergelijken en de juiste accommodatie boeken voor de beste prijs voor uw reis naar India. Meer informatie vindt u op HolidayCheck.de.