Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale Luchthaven van Cancun

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Internationale Luchthaven van Cancun
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale Luchthaven van Cancun

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale Luchthaven van Cancun bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 15 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Nissan March
14 Dagen van 02.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Kia Rio
14 Dagen van 02.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Nissan March
14 Dagen van 02.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto

Reis in de zomer naar Cancún in Mexico en haal een huurauto op bij de luchthaven van Cancún. Met uw eigen huurauto hebt u de flexibiliteit om Cancún en alle hoogtepunten in de omgeving te verkennen. Kruip achter het stuur van uw huurauto en bezoek de beroemde Maya-ruïnes. Parkeer dan uw huurauto en ontspan op een van de droomstranden van Cancún. Dit is wat de zomer leuk maakt.

Autoverhuur op de luchthaven van Cancún

U landt in de zomer van 2020 op de luchthaven van Cancún ( CUN ) en u wilt Cancún en het schiereiland Yucatan per huurauto verkennen? Huur dan direct vanuit huis een auto bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Cancún en profiteer van de beste prijzen als u online boekt. Vergelijk de prijzen van autoverhuurbedrijven op Cancún Luchthaven en beslis op uw gemak welke het beste bij uw vakantie past. In de maanden juni, juli, augustus en september kunt u temperaturen tot 33 graden verwachten wanneer u op de luchthaven aankomt.

Cenote in Yucatan

Cenote in Yucatan

Cancún is een van de populairste bestemmingen in Mexico, Midden-Amerika en de hele wereld als het gaat om een droomstrandvakantie. In het voorjaar trekt de beroemde Spring Break elk jaar vele jonge toeristen uit de hele wereld en vooral uit de V.S. aan. Met een eigen huurauto kunt u gemakkelijk Cancún , Tulum en de beroemde Maya-ruïnes bezoeken. De streek rond Cancún is ook bekend om zijn prachtige en mystieke cenotes in de Yucatan, waar u zelfs kunt zwemmen!

Waar is het ophaalpunt voor de huurauto op de luchthaven van Cancún?

Rechtstreeks afhalen op de luchthaven

Rechtstreeks afhalen op de luchthaven

Of u in Terminal 1 of Terminal 3 aankomt, hangt in de eerste plaats af van uw luchtvaartmaatschappij of land van herkomst. Waarschijnlijk komt u echter op Mexicaans grondgebied aan in Terminal 3 en kunt u, afhankelijk van het autoverhuurbedrijf, de documenten voor uw huurauto ophalen op de luchthaven in Terminal 2 bij de bagagebanden of in Terminal 3 bij de uitgang. Aangezien sommige autoverhuurbedrijven echter geen eigen ophaalstation in het luchthavengebouw hebben, is het mogelijk dat een medewerker van het autoverhuurbedrijf al bij de uitgang op u staat te wachten en u naar de desbetreffende kantoren buiten het luchthavengebouw brengt.

Driveboo Tip:

Onze tip: Gebruik de gratis shuttlebus tussen de terminals om sneller op uw bestemming te komen.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven van Cancún?

Hoewel u theoretisch toegang heeft tot huurauto's van ongeveer 24 autoverhuurbedrijven op Cancún Airport, hebben ze niet allemaal een ophaalstation met een balie in het luchthavengebouw. Het is daarom een goed idee om vooraf een huurauto te boeken bij het autoverhuurbedrijf door de prijzen te vergelijken. Zo bent u verzekerd van een goedkope huurauto bij aankomst. Een kleine selectie van autoverhuurbedrijven waar u alles kunt huren, van een kleine auto tot een SUV Wij hebben hieronder een kleine selectie van autoverhuurbedrijven samengesteld waar u bijna elke huurauto kunt huren die het dichtst bij uw verbeelding komt:

  • Argus Autoverhuur
  • AutoEscape
  • Europcar
  • Hertz
  • Nationaal

Autoverhuur Cancún Luchthaven - Op ontdekkingsreis

Je vakantie alleen doorbrengen in je hotelcomplex en resort is bijna te erg als je al de halve wereld bent rondgevlogen. Waarom neemt u uw huurauto niet mee op een ontdekkingsreis rond Cancún en gaat u op weg naar de fantastische Maya piramides in de omgeving? Maar sommige van de andere bezienswaardigheden die we hieronder hebben opgesomd, zijn ook een omweg met een huurauto waard:

  • Croco Cun Zoo
  • Cenote La Noria
  • Nationaal Rif Park
  • Kantun Chi Ecopark
  • Ruïnes van Cobá
  • De Maya-ruïnes van Ek Balam

Is er een benzinestation voor de huurauto op de luchthaven van Cancún?

Benzinestation Afstand tot de luchthaven van Cancún
De gas Amerika's 16 km
Pemex 16,8 km
Estación de Servicio Mericam 20 km
Zorg voor genoeg tijd om te tanken voordat je hem afzet

Geef voldoende tijd om te tanken voordat u uw auto inlevert

Heeft u gekozen voor een goedkope huurauto met een eerlijke tankregeling en moet u uw auto met een volle tank terugbrengen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want er zijn verschillende tankstations in de buurt van de luchthaven die de klok rond open zijn. Aangezien het hier echter soms erg druk is, is het raadzaam uw auto vroeg te tanken om vertragingen te voorkomen.

Huur een auto op de luchthaven van Cancún - mobiel vanaf de eerste minuut!

Maya Ruïnes in Yucatan

Maya-ruïnes in Yucatan

De regio rond Cancún is zeer de moeite waard en over het algemeen veilig om doorheen te reizen. Om het meeste uit uw reis te halen, moet u vroeg in de ochtend vertrekken om de tourgroepen bij de hotspots te vermijden.

Als u enkele excursies wilt doen, vindt u hieronder enkele afstanden die u misschien een beetje kunnen helpen bij uw reisplanning:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven CUN Reistijd
Centrum van Cancún 17,6 km 21 minuten
Cancún Zona Hotelera 22,8 km 24 minuten
Puerto Morales 25,6 km 22 minuten
Punta Maroma 40,1 km 32 minuten
Río Lagartos 255 km 2 uur 49 minuten
Het strand van Cancún

Het strand van Cancún

Dankzij de gunstige vervoersverbindingen bent u met de auto via snelweg 307 in minder dan 20 minuten in het centrum van Cancún en kunt u direct na aankomst ontspannen op een van de prachtige stranden. Als u echter na een paar dagen zin krijgt om op verkenning te gaan, is het de moeite waard om een omweg te maken naar de bezienswaardigheden en musea in Cancún, zoals het Museo Maya de Cancun of El Parque de las Palapas.

Luchthaven Cancún - Alle informatie in één oogopslag

Luchthaven Cancún: modern en goed georganiseerd

Luchthaven Cancún: modern en goed georganiseerd

Met meer dan 20 miljoen passagiers per jaar is de luchthaven van Cancún een van de grootste luchthavens van Mexico, dus u hoeft niet in te boeten op comfort. Stop bij een van de snackbars of restaurants, berg uw bagage op in een van de kleine kluisjes, profiteer van de gratis WLAN Of, als u op zakenreis bent, boek een van de VIP kamers met een grote vergadertafel. U kunt een zeer goed georganiseerde en moderne luchthaven verwachten die goed is voorbereid op het grote jaarlijkse volume toeristen. Vergeet niet, zoals bij alle internationale vluchten, uw paspoort mee te nemen, dat nog minstens 6 maanden geldig is. U kunt het beste voor u op reis gaat controleren of u voor uw nationaliteit een visum voor Mexico nodig heeft, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en meteen van uw reis kunt gaan genieten!

Driveboo Tip:

Onze tip: Controleer voor uw vertrek of de luchthavenbelasting van ongeveer $48 in uw ticket is inbegrepen, of houd dit bedrag bij uw vertrek gereed, zodat u geen oponthoud heeft bij het verlaten van het land.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat