Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale luchthaven Tocumen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor de Internationale luchthaven Tocumen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale luchthaven Tocumen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale luchthaven Tocumen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 5 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto o similar
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur op de luchthaven van Panama City

Panama

Een auto huren op de luchthaven van Panama City (PTY) kan uw vakantie goed doen beginnen. Een huurauto is ideaal in Panama omdat de wegen goed ontwikkeld zijn en u op afgelegen plaatsen kunt komen die met het openbaar vervoer niet of nauwelijks bereikbaar zijn. Bovendien loopt de legendarische Panamericana (Pan American Highway) door Panama. Zou het geen geweldige ervaring zijn om in een huurauto over deze wereldberoemde weg te rijden? Via MietwagenCheck kunt u geweldige aanbiedingen vinden voor een geschikte huurauto voor uw reis naar Panama.

Autoverhuurbedrijven op Panama City Luchthaven

De autoverhuurbalies op de luchthaven bevinden zich op de begane grond, in de openbare aankomsthal, tegenover de taxi-informatiebalie. Hier vindt u een ruime keuze aan aanbiedingen van onze partners:

  • Begroting
  • ACE Rent A Car
  • Express
  • Economica
  • Eurocar verhuur
  • Nationaal
  • Alamo
  • Payless
  • Avis
  • Sixt
  • Hertz
  • Dollar
  • Thrifty

Aankomst en vertrek op de luchthaven van Panama City

De luchthaven van Panama kan worden bereikt via de tolweg "South Corridor" of via de gewone weg Avenida Domingo Diaz / Via Tocumen. De reistijd via de tolweg is ongeveer 20 minuten, via de gewone weg ongeveer een uur.

Driveboo Tip:

Plan bij het inleveren van het voertuig de reistijd naar de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft en geen extra kosten moet betalen voor een te late terugkeer.

Algemene informatie over de luchthaven van Panama City

Luchthaven

De luchthaven van Panama (PTY), ook wel de internationale luchthaven van Tocumen genoemd (Spaans: Aeropuerto Internacional de Tocumen), is een internationale luchthaven bij Tocumen, ongeveer 24 km ten oosten van de hoofdstad Panama-Stad. Panama City International Airport in Tocumen wordt beschouwd als een regionaal belangrijk luchtvaartknooppunt naar het Caribisch gebied, Zuid-, Noord- en Centraal-Amerika, en biedt bovendien routes naar enkele grote Europese steden. Het dient als basis voor de Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines. Tocumen International Airport is momenteel de drukste luchthaven in Midden-Amerika.

Faciliteiten op de luchthaven van Panama City

Geld, er is een bank en geldautomaten (ATM) in de vertrekhal, niveau 100 (begane grond). Er zijn daar ook verschillende wisselkantoren.

Telefoon en internet, gratis internet via Wi-Fi is beschikbaar voor een periode van 2 uur in het hele luchthavengebouw, evenals openbare telefoons in de hele luchthaven.

Eet-en drinkgelegenheden, restaurants met internationale en lokale Panamese keuken, evenals cafés, snackbars en fastfoodrestaurants zijn overal op de luchthaven aanwezig, zowel in de openbare ruimtes als na de beveiliging. De meeste eet- en drinkgelegenheden zijn gegroepeerd op een aparte "food court"-verdieping/niveau.

Winkelen, in het vertrekgebied van de luchthaven vindt u een verscheidenheid aan winkels met kleding, reisbenodigdheden, boeken, tijdschriften, souvenirs, elektronische artikelen en cosmetica. Er zijn ook verschillende belastingvrije winkels.

Bagage, er zijn kruiers die u kunnen helpen. Trolleys zijn ook beschikbaar, maar alleen binnen de veiligheidszone. Een bureau voor gevonden voorwerpen kan u helpen met verloren voorwerpen.

Verder is er een eerstehulppost, apotheek en douches op de luchthaven.

Vervoer van en naar de luchthaven van Panama City

Bus

Toeristen kunnen gebruik maken van de metrobus (Linenbus), van waaruit verschillende lijnen de luchthaven bedienen. Je hebt een oplaadbare kaart nodig, een rit kost een uniforme 25 cent. De reistijd naar Panama City is ongeveer een uur.

Pendelbus

De Metro Mall biedt een gratis pendeldienst van de luchthaven naar het gelijknamige winkelcentrum. Vertrektijden zijn elk half uur of elk uur. Bovendien bieden sommige grote hotels een gratis transfer naar de luchthaven aan.

Taxi

Taxi's voor toeristen staan buiten het luchthavengebouw. U moet de ritprijs van tevoren regelen en in ieder geval onderhandelen. De prijs voor een rit naar Panama-Stad varieert van US$ 20 tot US$ 30, afhankelijk van de bestemming.

Informatie over Panama en Panama-Stad

Het reisgemak en de veelzijdige indrukken maken Panama tot een van de aantrekkelijkste opkomende toeristische bestemmingen ter wereld. In slechts één week kunnen bezoekers genieten van twee oceanen, de bergen en het regenwoud ervaren, kennismaken met de inheemse cultuur en zich onderdompelen in het bruisende stadsleven. De hoofdstad, Panama City, is een moderne, ontwikkelde metropool die op Miami lijkt en waar handel, kunst, mode en gastronomie elkaar ontmoeten.

Panama staat bekend als het "kruispunt van de Amerika's" vanwege zijn bevoorrechte ligging tussen Noord- en Zuid-Amerika. De inheemse betekenis van de naam van het land, "overvloed aan vis", weerspiegelt de reputatie van Panama als een paradijs voor watersporters en ecotoeristen. Door de landbrug die twee enorme continenten met elkaar verbindt, zijn de flora en fauna van Panama ongelooflijk divers. Panama is bijvoorbeeld uitgeroepen tot het land met de meeste vogelsoorten ter wereld: Er wonen hier meer dan 900 verschillende. Panama's vele inheemse stammen gedijen nog steeds op dezelfde oude manier als hun voorouders en bieden een buitengewone culturele diversiteit.

Bovendien loopt de legendarische Panamericana (Pan American Highway) door Panama. Het noordelijke deel van de Panamericana eindigt in Panama. De grote steden David en Panama-Stad zelf liggen direct aan de route. Er is momenteel geen bouwactiviteit. Het tijdelijke eindpunt is het stadje Yaviza. Daarna moet je een deel van het traject met de veerboot naar Colombia afleggen.

Panama-Stad is een zeer multiculturele plaats met een grote bevolking uit vele verschillende delen van de wereld. De meesten spreken Spaans, en velen ook elementair Engels. De klantenservice wordt langzaam beter en is verrassend goed in de hotels. Maar zelfs op straat zijn de mensen in Panama voor het grootste deel uiterst vriendelijk en behulpzaam en geven zij graag advies.

U kunt er geweldig winkelen, van dure winkels in de winkelcentra rond Paitilla en in het bankdistrict rond Via Espana, tot echte koopjes in La Central (Central Avenue, nu omgebouwd tot voetgangerscentrum) en Los Pueblos Outdoor Mall. In bepaalde delen van de stad vindt u ook veel etnische winkels (vooral Chinese en Indiase).

Beleef de zomer in Panama

Zomer in Panama

Wilt u het beste uit uw zomervakantie halen en zelf een verre bestemming ontdekken? Met uw eigen huurauto kunt u Panama gemakkelijk verkennen en stoppen waar u maar wilt. Panama is het hele jaar door een ideale reisbestemming. Alleen van mei tot december regent het wat meer, want Panama heeft een droog seizoen en een regenseizoen. Het hangt er echter van af waar u in Panama verblijft. In de zomer raden wij aan te verblijven rond de eilanden Bocas del Toro of San Blas, omdat het hier over het algemeen iets minder regent dan op andere plaatsen in Panama.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat