Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Kalamáta

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Kalamáta
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kalamáta

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kalamáta bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 9 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto

Huurauto in Kalamata - Vakantieparadijs ervaring in Kalamata - Vakantieparadijs ervaring

Peloponnesos

Waar is Kalamata? De stad is het centrum van de wijk Messinia op het schiereiland Peloponnesos. De stad is niet alleen per vliegtuig bereikbaar, maar ook met de auto vanuit Athene of andere plaatsen in Griekenland. De stad is vooral bekend om zijn olijven, lange stranden en onvergelijkbare natuur. Mount Taygetos kijkt uit over de stad met zijn vele baaien en stranden. Er zijn veel moderne cafés, strandbars en hotels. Daarnaast wordt de stad sterk gekenmerkt door haar markten en het bruisende nachtleven in de zomer. Hier in de hoofdstad van Messinia op Pelepones weet je zeker hoe je je een leuke tijd kunt hebben. Als u van plan bent een huurauto tour, is het zeker de moeite waard om een auto te huren in de stad. De stad is perfect verbonden via wegen met de rest van het eiland en met het hele land.

Driveboo Tip:

Peloponnesos is het grootste schiereiland van Griekenland. Het is direct vanuit Athene te bereiken en is daarom de perfecte bestemming voor een huurauto tour met vrienden en familie.

Autohuur op Kalamata airport

Kalamata Griekenland

Hoe kom ik in Kalamata? U kunt ook rechtstreeks naar de middelgrote stad vliegen. De luchthaven van de plaats heet Kalamata International Airport - KLX. De luchthaven ligt tussen Kalamata en Messini aan de Griekse nationale weg GR-82 (Pylos - Kalamata - Sparta) en slechts ongeveer 7 km van het stadscentrum van Kalamata. In het oosten bevindt zich de rijksweg GR-7 en een kruising met de autosnelweg 7 / E55. Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen rechtstreeks naar Kalamata?

luchtvaartmaatschappij vertrekluchthaven
Lufthansa Frankfurt en München
Zwitserse luchtvaartmaatschappijen Zürich
Ryanair en Austrian Airlines Wenen
condor Frankfurt, Hamburg, Düsseldorf, München, Hamburg, Düsseldorf, München.
Egeïsch Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg, Düsseldorf.

Rijden in Griekenland

Hoe gaat het op straat in Griekenland? Over het geheel genomen kan worden gesteld dat de toestand van de hoofdwegen en snelwegen tussen de grote steden zeer goed is. Als u echter in minder dichtbevolkte gebieden of kleine steden reist, kunnen de wegen ook slecht ontwikkeld zijn. Dus als u van plan bent de natuur in te gaan, is het misschien een goed idee om te kiezen voor een voertuig met SUV vierwielaandrijving. De rijstijl van de Grieken is niet te vergelijken met die van Duitsland of Oostenrijk. Zo wordt bijvoorbeeld de vluchtstrook op snelwegen vaak gebruikt als extra rijstrook. Dit betekent speciale aandacht bij het rijden op snelwegen en autosnelwegen. Echter, het besturen van een huurauto is ondanks de verschillende rijstijlen erg leuk. Mooie kustwegen en landschappen maken de huurauto zeker de beste keuze voor mobiliteit.

Hier vindt u ook tips over de verkeersregels in het Zuid-Europese land:

  • Geen internationaal rijbewijs nodig
  • 0,5 als per mille grenswaarde
  • Vlak voor links
  • 120 km/u op snelwegen
  • Snelwegen 110 km/u
  • Binnensteden 50 km/u
Driveboo Tip:

Een gevarendriehoek, EHBO-kit en brandblusapparaat moeten worden meegenomen. Zorg ervoor dat u de huurauto accepteert. Als de voorwerpen niet in de auto liggen, neem dan contact op met de verhuurder.

Beleef de stad en haar omgeving met een huurauto

pelponnes

Hoewel er slechts 70.000 mensen in Kalamata wonen, is het een kleine hotspot voor vakantiegangers. Een middeleeuws kasteel, het internationale Kalmata-dansfestival met fans uit heel Europa, kloostergebouwen en kerken, de kleine stad heeft veel bezienswaardigheden en activiteiten te bieden. Deze stad in Pelepones is een grote verrassing. Het is niet alleen het perfecte startpunt via de autoverhuurkantoren op de luchthaven en in de stad, maar ook een goede tussenstop. U kunt ook vanuit andere steden van de eilanden vertrekken. Onze partners zijn verspreid over heel Griekenland. Zo kunt u uw individuele vakantieplannen voortzetten.

Maar er is ook veel te ontdekken in de directe omgeving. Hier vindt u enkele suggesties voor uw autoverhuur rondreis:

Navplio

De kleine stad lijkt voor de meeste vakantiegangers misschien niet bekend. Helaas wordt de stad te vaak onderschat, hoewel het ooit de hoofdstad van Peleponnes was. Het kasteel van Palamidi is zeer belangrijk en interessant om te bezoeken. Eenmaal boven kunt u een panoramisch uitzicht verwachten dat niet vergelijkbaar is.

Bergdorpen van het schiereiland

Er zijn tientallen bergdorpjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hiervoor is uiteraard een huurauto absoluut noodzakelijk, aangezien er geen openbaar vervoer is ontwikkeld. U kunt het land en zijn inwoners veel authentieker leren kennen dan in de grotere toeristische steden. Goede voorbeelden zijn Stemnitsa, Dimitsana, Karytaina en vele anderen.

Autohuur retourvlucht in Griekenland

Hoe ver is Malata hier vandaan? Hoe lang duurt het voordat ik in Athene ben? Als u van plan bent een roadtrip met uw huurauto te maken, komen er enkele vragen bij u op. Aangezien de meeste vakantiegangers in Griekenland met een huurauto reizen, is het raadzaam om voor vertrek steden en plaatsen te kiezen om te bezoeken. Hierdoor kan de tijd effectief worden gepland. De afstanden naar de andere plaatsen en steden in Griekenland van Kalamate kunt u hier zien:

stadje verwijdering keer
Athene 240 km 2 uur en 40 minuten
nafplion 145 km 1 uur en 45 minuten
mystras 55 km 1 uur en 20 minuten
pylonen 50 km 1 uur
Delphi 380 km 4 uur en 30 minuten

Borg voor huurauto

De borgsom dient de verhuurder ter plaatse als waarborg voor de overhandigde huurauto. De lokale verhuurders vragen de waarborg om het eigen risico in geval van schade te kunnen behouden. In de meeste gevallen is het bedrag van de aanbetaling gelijk aan de som van het eigen risico. Indien u een offerte heeft geboekt zonder eigen risico of met terugbetaling van het eigen risico, dan wordt deze na terugkomst door uw agent aan u terugbetaald. Wat is de borgtocht? Het bedrag van de waarborg vindt u in de huurvoorwaarden onder het trefwoord "waarborg" van de betreffende aanbieding. Als u vragen heeft over de aanbetaling, neem dan contact op met ons serviceteam.

Verhuur zonder creditcard

Betaling zonder creditcard: Het is ook mogelijk om zonder creditcard te reserveren. Bij de organisatoren Auto Europe, Sunny Cars en TUICars. Bij Auto Europe is echter een creditcard vereist om de borg te betalen.

Storting zonder creditcard (contante storting): Alleen de aanbieders SunnyCars en TUICars bieden een contante storting aan. Maar ook bij deze twee aanbieders dient u zich in de huurvoorwaarden onder het trefwoord "borg" extra te informeren of het lokale station ook een "contante borg" accepteert.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat