Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Kassel

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Kassel
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kassel

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kassel bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. MG 4
8 Dagen van 08.07 - 16.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
8 Dagen van 08.07 - 16.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 48 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
8 Dagen van 08.07 - 16.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Kassel met de huurauto

Uitzicht over Kassel

Uitzicht over Kassel

Vergelijk goedkope huurauto's voor uw verblijf in Kassel. Verken de stad flexibel in uw persoonlijke huurauto. Of het nu voor toeristische of zakelijke doeleinden is - met MietwagenCheck bent u aan de veilige kant. Verken de grote stad en haar omgeving op een bijzonder onafhankelijke manier. Ga naar de mooiste bezienswaardigheden in Kassel en Hessen. Ontspan en blijf hangen op verschillende locaties. Uw veilige huurauto wacht al op u. Een huurauto is een goed alternatief voor een privé-auto PKW . Bij aankomst met bus en trein bent u direct en flexibel op weg. Een huurauto in Kassel biedt vele voordelen. Met MietwagenCheck kunt u kiezen uit een breed scala aan voertuigen. U kunt dus precies die auto huren die aan uw persoonlijke verwachtingen voldoet tegen een redelijke prijs. Sommige mensen vinden het comfortabel, anderen geven de voorkeur aan de kleine auto. Door de prijzen bij autoverhuur te vergelijken, kunt u zeker aanbiedingen vinden die betaalbaar zijn en voldoen aan uw individuele behoeften.

Kassel - Bezienswaardigheden uit verschillende eeuwen

Barok oranjeriepaleis

Ontdek Barokke Paleis Oranjerie met de auto

Kassel heeft een schat aan attracties. Architectonische monumenten, historische gebouwen, interessante musea en prachtige, zorgvuldig ontworpen groene ruimtes en parken wachten op de bezoekers. Vooral het Schlosspark Wilhelmstal en het Staatspark Karlsaue zijn indrukwekkend. Kassel was de residentiestad en zetel van de Landgraaf van Hessen, en tal van bezienswaardigheden dateren uit deze belangrijke periode. Daartoe behoren het Ottoneum, de Orangerie in de Karlsaue, het voormalige Marstall en het Ständehaus op de Ständeplatz. Een herkenningspunt van de stad is het 69 meter hoge Herculesmonument in het Bergpark Wilhelmshöhe. Het monument is 's avonds verlicht en is een populaire bestemming voor iedereen die de dag comfortabel en stijlvol wil afsluiten.

Bergpark Kassel

Het Kassel Bergpark is snel bereikt

Alleen al het Bergpark Wilhelmshöhe is een bezoek waard. De landschapstuin ligt aan de rand van het natuurpark Habichtswald. Het maakt deel uit van het UNESCO-wereldcultuurerfgoed en herbergt interessante bezienswaardigheden, zoals kasteel Wilhelmshöhe, de Löwenburg, het Ballhaus en de indrukwekkende serre. Ook de fonteinen aan de voet van het Herculesmonument en de rozencollectie trekken veel bezoekers.

De beste musea in Kassel:

  • Het museum in de Löwenburg, waar oude wapens en pantsers en Kasselporselein te bewonderen zijn.
  • De Neue Galerie toont collecties van schilderijen en beeldhouwwerken uit verschillende eeuwen.
  • De Fridericianum is gewijd aan de hedendaagse kunst.
  • Het marmeren bad
  • Het Hessische Staatsmuseum
  • het stadsmuseum
  • De Dokumenta, het museum van 100 dagen. Hedendaagse kunst wordt gepresenteerd op deze wereldwijd belangrijke tentoonstelling, die elke 5 jaar gedurende 100 dagen plaatsvindt.

Omvang van het autoverhuuraanbod

Bijrijder met kaart

Een extra chauffeur maakt de reis nog relaxter

Het aanbod aan huurauto's is uitgebreid en gevarieerd. Er zijn veel verschillende variaties mogelijk. Een extra bestuurder kan worden opgenomen, maar vaak gaat de optie extra bestuurder gepaard met een toeslag. Hetzelfde geldt voor verzekeringskwesties of eenrichtingsverhuur. De term eenrichtingsverhuur betekent dat de teruggave van de huurauto niet noodzakelijkerwijs op de ophaallocatie hoeft plaats te vinden. Eenrichtingsverhuur gaat echter vaak gepaard met een hogere huurprijs, omdat het autoverhuurbedrijf ook de inleverkosten moet berekenen als de auto op een andere locatie wordt ingeleverd. Dus, degenen die daadwerkelijk alleen gebruik maken van de gehuurde auto binnen de stad of voor excursies in de omgeving moeten de kwestie van de eenrichtingsverhuur in overweging nemen. Vaak worden de eenrichtingsverhuurders met zo'n grote toeslag geconfronteerd dat de teruggave op een andere plaats niet echt zinvol is en daarom moet de teruggave op de plaats van afhaling worden gepland. De situatie is vergelijkbaar met de kwestie van de extra bestuurders. Ook hier moeten de aanbiedingen kritisch worden vergeleken. Het is zeker een opluchting voor de chauffeur om een extra chauffeur aan boord te hebben. Het is nu echter ook van belang hoe hoog de extra kosten voor de extra bestuurder blijken te zijn. Een ander veelbesproken onderwerp bij het huren van een auto is de borg. Maar de borg heeft geen invloed op de huurprijs. De borgsom wordt alleen betaald, meestal wordt de creditcard belast met de tegenwaarde van de borgsom en/of geblokkeerd. Wanneer de huurauto wordt geretourneerd, wordt de borg teruggestort of wordt het bedrag op de creditcard geannuleerd.

Trein-, lucht- en huurauto's

Onderweg op de luchthaven van Frankfurt

Luchthaven Frankfurt: 200 km afstand

Kassel biedt uitstekende spoor- en wegverbindingen. Twee treinstations, het hoofdstation en het station Kassel Wilhelmshöhe, bieden aansluitingen op het spoorwegnet. Het station Kassel-Wilhelmshöhe, dat pas in 1991 werd geopend, is op het ICEnetwerk aangesloten. Sindsdien heeft het hoofdstation, ontworpen als eindstation, zijn belang voor het langeafstandsverkeer verloren. Het wordt bijna uitsluitend gebruikt voor regionaal verkeer. Waar kan ik een huurauto afhalen in Kassel? Er zijn tal van autoverhuurbedrijven in de directe omgeving van beide stations. De huurauto's zijn snel en gemakkelijk beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de luchthaven van Kassel, voorheen Kassel-Calden. De regionale luchthaven ligt ten noordwesten van de stad. Ook hier is er een grote selectie aan huurauto's beschikbaar. De luchthaven is een van de twee commerciële luchthavens in Hessen naast de luchthaven van Frankfurt. De dichtstbijzijnde internationale luchthavens bevinden zich in Frankfurt en Düsseldorf, die elk ongeveer 200 kilometer verderop liggen.

Winkelen en vrije tijd in Kassel

Waar is goed winkelen in Kassel? Het stadscentrum van Kassel scoort met drie winkelgalerijen en ongeveer 600 speciaalzaken in de voetgangerszone. Zoek een nabijgelegen parkeergarage waar u uw auto voor een redelijke prijs kunt parkeren. Het brede aanbod zal u inspireren. Opmerkelijk is de Treppenstraße, die in 1953 als eerste geplande voetgangerszone in Duitsland werd geopend. Het is centraal gelegen direct bij het centraal station en leidt de bezoeker naar het levendige, goed bezochte stadscentrum. Een prachtig uitzicht op Friedrichsplatz, een van de bezienswaardigheden van de stad en de ingang van Karlsaue, opent zich. In Kassel kunt u perfect winkelen en leuke wandelingen combineren. De Wilhelmstraße biedt ook een breed scala aan winkelmogelijkheden. Hier vindt u een veelzijdige en goed gesorteerde winkelstraat. De wijk Friedrich-Ebert-Straße is ook erg populair. Hier vindt u ook goed verzorgde restaurants en cafés voor gourmetdiners en voor een goed verzorgde pauze. Wat zijn regionale gerechten uit Kassel? Geniet van de typische regionale specialiteiten zoals Weckewerk of Ahle Wurscht, ontdek de culinaire hoogstandjes van Kassel. De wijk Bad Wilhelmshöhe biedt ook interessante winkelmogelijkheden en charmante winkels.

Met de huurauto naar alle evenementen in Kassel

Onderweg met een huurauto en vrienden

Onderweg met vrienden naar elk evenement in Kassel

Als u een auto huurt, kunt u snel en eenvoudig diverse evenementen bereiken. Kassel heeft veel te bieden, waaronder het Lentewaken Kassel, het Markt- en Cultuurfestival, de Kasselse Tuincultuur, de Sprookjesachtige Kerstmarkt en nog veel meer. Het aanbod is uitgebreid en heeft voor bijna elke smaak iets te bieden.
Kassel is een betoverende stad die in alle opzichten veel te bieden heeft. Het is zeker een bezoek waard. En als u besluit een auto te huren, haalt u nog meer uit uw reis.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat